Skip to main content

Se pregăteşte un protest la Realitatea TV

 

Publicitate

Neplata salariilor la Realitatea TV generează proteste la postul de televiziune. Potrivit unui mail intern, angajaţii sunt chemaţi la o întâlnire care va avea loc joi, pentru a se discuta care va fi forma de protest.

Acţiunea de la Realitatea TV vine la o zi după ce Florin Bercea, administratorul special al Realitatea TV, a anunţat că nu va plăti în totalitate salariile celor care sunt trecuţi pe o altă firmă decât Realitatea Media (aproximativ 150 de oameni), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mesajul intern, în continuare:

Buna ziua,

In acest mail vrem sa va comunicam ca joi ora 14.00,organizam o sedinta cu toti colegii nostri din Realitatea Media si Alternativ Media Solution in vederea gasirii de comun acord a unei forme de protest.

Speram ca in acest sens sa ni se alature cat mai multi colegi nemultumiti de situatia actuala din aceasta televiziune.

Incercam prin acest protest sa atragem atentia patronatului, asociatiei creditorilor si administratorului judiciar ca existam, muncim, avem drepturi si fara noi aceasta televiziune nu exista.

Credem cu tarie ca numai impreuna vom reusi sa ii convingem sa ne respecte munca si drepturile salariatului.

Va multumim

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stres stres
    mihai negrea am inteles dintr-o postare a unui coleg de mai jos ca ai ales realitatea, pt asta imi fac mea culpa si ma voi flagela dimineata pe racoare. tin totusi sa-ti spun ca nu ai dreptate in totalitate si pt asta voi reformula.
    oooo mihai negrea, tu care nu te ascunzi in spatele pseudonimelor, tu luptatorule pentru pace, care nu ai nevoie disperata de banii pe care i-ai muncit( deoarece ai fost econom si ai facut economii), i-a spune-mi matale SEFII aia care au construit televiziuni, si nu au furat de loc de la vantu, nici comosioane nu au mancat, si care saracutii nu si-au luat salariu, VOR VENI LA SFATUL SALARIATILOR DE JOI?, sau vor sta in continuare cu capul in nisip, asteptand sa le faca jocul tot mojicii de salariati?
  • pentru "monica" pentru "monica"
    Monica tu chiar esti o postaca proasta! Daca esti asa de informata da tu o lista clara cu salariile sefilor! Nu iti este jena sa le plangi de mila sefilor? Papusico, sefii stia pot sta fara salarii si jumatate de an, ei isi pot permite, angajatii astia fraieri, nu!
  • stres stres
    oooo mihai negrea, tu care nu te ascunzi in spatele pseudonimelor, tu luptatorule pentru pace, care ai ramas alaturi de CheleMEN, CheleWoman, acei ziaristi completi, ma rog la Dumnezeu sa nu ajungeti sa va dea si voua Ghita teapa, si sa plangeti dupa salarii. chiar ma rog, nu sunt sarcastic sau mistocar, pt ca sunteti si voi oameni, cu alegerile voastre, care aveti de intretinut familii, si munciti pe rupte pentru cativa banuti.
  • marius marius
    televiziune de rahat cu lingai usl-isti si pdl-isti depinde cum bate vantul, auzi la ei au bani sa cumpere drepturile pt un amarat de meci si nu au bani de salarii pai atunci va meritati soarta oricum nu plange nimeni dupa acest post t.v. sau dupa jurnalisti lingai ai USL, a ajuns B1 sa aiba audiente mai mari ca voi...ce rusine.
  • spectator spectator
    Stimati cetateni, voi care scrieti de zor pe acest site, sunt ingrijorata ca sunteti jurnalisti! la cum scrieti si va exprimati, sigur aveti patru calse absolvite?!
  • Bianca Bianca
    Probabil ca atunci cand nu o sa va intereseze ce face Antena 3, B1 sau alta televiziune, atunci o sa reusiti sa va rezolvati situatia. Pana atunci, preocupati-va de capra vecinului pana muriti de foame. Sunteti cei mai bun, prima televiziune de stiri etc dar luati bataie in fiecare zi. Desigur, sunteti cei mai buni, CNN-ul romanesc! :)))
  • Ibrail Ibrail
    V-au ajuns blestemele lui Basescu ! Incet-incet ii ajunge si pe cei de la Romania tv. sau Latrina-3 !
  • de al dreacu anonim de al dreacu anonim
    @mihai negrea-in continuare iti pupi sefii in fund.mai bine ne-ai povesti cum ai ajuns tu dintr-un amarat de sofer ditamai regizorul de platou sau nu stiu ce sef de locatie.aaa..nu tu pupi,ci nevasta-ta ,alina care acum umbla cu petitii sa-l dam jos pe bercea mondialu'...hai sictir mister cel cu sange in boase!stai jos...nu ai voie sa vorbesti.
  • frc frc
    toate televiziunile de stiri sunt nerentabile si facute doar pentru manipulare, de catre acoperiti din diverse servicii. restul redactorilor sunt de umplutura, prostuti alesi in asa fel incat sa accepte orice, fara nicio treaba cu vreo performanta profesionala. Or sa protesteze muncind pe gratis.
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    papagalul de Catalin popa care a nenorocit ziarul Curentul mai linge blidele pe la Realitatea cumva?
  • Andrei Andrei
    Salarii de mii de EUR nu mai exista de mult. S-au dus vremurile cand fiecare amarat de director (si erau sute, in tot grupul) avea 3-5000 EUR. Mai sunt pe ici pe colo cate un parlit (gen, Neli Gheorghe cu 2000 EUR, o scursura de om, care nu a facut in viata ei nimic) cu salarii de 2000 EUR, dar macar isi merita banii, pt ca asa cum zicea si @gigi mai sus, ei chiar muncesc. (Nedelcu, Negulescu, Marin, Coman si altii). Sunt si salarii mari pentru aceste vremuri, dar cred ca exista si posibilitati de a reduce bugetul de salarii prin alte locuri. Nu uitati ca avem invitati care primesc bani, avem analisti care primesc niste bani. Nu-l mai bagati pe Enache la inaintare ca are salariul mare ca omul asta nici nu stiu cand si-a luat ultimul salariu. Am putea sa ne luam de Ilie, care nu face nimic, doar combinatii ca sa-i ramana lui ceva cascaval. Postul nu s-a dus de rapa pentru ca au "furat" sefii bani, ci ptr ca a venit criza si nu au mai putut sa-i aduca si SOV nu a mai bagat bani. Nu poti sa-l acuzi pe Enache si Sergiu de furt, dar poti sa le spui ca au fost manageri neglijenti :) Ei stiau ce interes au, dar ma rog ...
    Acum lucrurile merg prost pentru ca razboiul SOV - Basescu nu s-a terminat. In scena mai exista si Gusa - Luca - Maricel (prin Dana secretara). E mai incurcat decat ati crede multi. Sefii de departamente sunt doar piese de sah ca si restul angajatilor. Jocul este al altora, insa cum spunea @sergiu ceva mai sus "pacat ca "investigatorii" nostri nu stiu si nu au aflat de jucatorii din propria curte.
    Intai trebuie sa aflati interesul celor de la PSV (marele creditor) si apoi sa stiti cu ce tabara veti juca. Sa aflati cum poate un angajat al marelui creditor sa fie si la ei dar ani de zile sa primeasca minim 5000 -7000 ron de la Realitatea luna de luna ca si angajat.
    Forma de protest pe care o veti lua, este posibil sa-i avantajeze pe intrusi si nu pe voi, deci atentie ce protest veti face.
    Va doresc multa bafta !
    P.S. incepeti sa anchetati nu sa puneti intrebari intre voi. In felul asta veti sti cu cine ar trebui sa va luptati.
    O tema de gandire: daca SOV a vandut de ce permite Elan sa se intample ce se intampla (sunt totusi 40 mil EUR pe care-i pierde).
    Daca totusi nimeni nu s-a indoit de faptul ca Realitatea nu a fost niciodata vanduta de SOV de ce permite sa se intample asemenea lucruri chiar si de acolo de unde este el?
    Care este scopul celor de la PSV, nu sa o inchida? Protestul vostru nu ar grabi acest proces? Sunteti jurnalisti, ce mama dracu... chiar daca unii nu stiu sa scrie sau sa se exprime, impreuna puteti fi o forta.
    Uitati de jocul juniorilor din Realitatea, uitati-va la oamenii din Liga 1 (SOV - Luca - Maricel - Gusa - Basescu - Ghita - Voiculescu ), pentru ca niciunul nu e strain de ce vi se intampla voua si cu siguranta ca au un interes / aport in ceea ce se intampla.
    Numai bine!
  • gigi gigi
    robert, in timp ce tu ai program FIX, de la 9 la 17, noi, frecatorii de menta din Realitatea muncim de la 6 dimineata pana la "ultimul client", ca sa nu mai zicem ca atunci cand sunt evenimente in desfasurare gen Adrian Nastase s-a impuscat sau alegeri sau referendum sau mitinguri sau orice alt eveniment important, stam si 2 zile la munca non-stop. Deci, ai putina decenta si macar respecta-ne!!! Pe de alta parte, DA, criticam pe unu ca bercea pentru ca el ne spune dezinvolt ca nu semneaza statele de salarii si ca nu-l intereseaza si ca pe el il intereseaza doar sa-si recupereze banii pentru firmele lui si ale acolitilor lui! Atat! I se pare mult cand i se cer bani pentru combustibil pentru echipele de filmare! Habar n-are ce inseamna o televiziune si nu are ce cauta la conducerea ei! EL si GUSA si apropriatii lor sunt cei care au starnit asta in ultimele luni si pentru mine sunt doar niste gunoaie ale societatii care vor sa transforme postul in VUVUZELA lor politica!
  • gigi gigi
    sunteti penibili si chiar mi-e rusine ca sunt coleg cu voi, cu multi dintre voi! am crezut ca la ruptura de anul trecut am scapat de astfel de scursuri, insa se pare ca au mai ramas. Vorbiti de niste oameni care nici la degetul mic nu le puteti ajunge, multi sunt oameni care au creat 3 televiziuni pana acum in timp ce voi nu faceti decat sa ii criticati fara motiv. Enache, Coman, Nedelcu si restul celor pe care voi-i caracterizati in fel si chip, au dus realitatea de la o tv de stiri de tomberon cum era pe vremea lu' prigoana la ceea ce a fost in casa presei, au facut publika tv si mai nou, au facut realitatea tv din bucati si din nimic asa cum s-a intamplat anul trecut! atunci cand i-ati urmat, la fel cum ii spuneti lui mihai ca-i pupa in cur la fel ati facut si voi la sedintele cu sergiu de la et. 2 anul trecut! va amintiti? sau anul trecut era bine ca aduceau sandwich-uri in post si pizza si acum nu? la fel de bine a fost probabil cand v-ati imbatat ca porcii la fratelli si hard-rock caffe nu?!?! Ca de, era moca! acum?!? in loc sa va uitati in partea opusa la Gusa si Bercea, voi ii criticati pe singurii oameni care au habar de ce inseamna o televiziune! Si inca ceva, daca au un salariu grandios (de mii de euro), chiar ii merita! Ma puteti considera cum vreti voi, pupincurist sau cum doriti, insa sa stiti ca exista si alte job-uri pe lumea asta chiar si-n alte televiziuni daca nu va convine! Sunteti la fel de patetici ca si aia de mananca banii de la stat degeaba si cand li s-au taiat 25% s-au vaitat! Si eu am semnat pe alternative media si nu am primit NICI UN LEU spre deosebire de multi dintre voi care v-ati primit ceva bani. Insa nu pot critica pe altii pentru deciziile pe care le iau eu! Daca nu-mi convine PLEC!
  • ANGEL ANGEL
    Bai Cornele cand vreodata ati batut voi Realitatea la obiectivism? du-te fratioare si arunca-te in Dambovita cu un bolovan de gat
  • Monica Monica
    sefii astia, de care vorbesc unii (probabil postaci), sunt in aceeasi situatie cu toti ceilalti. in plus, trebuie sa dea raspunsuri in numele patronilor, ca si cum ar sti (care sunt aia). pregatiti-va pentru listele de salarii de 7-8,000/luna pentru ca ele nu exista...in afara de tatulici.

Trimite un comentariu

sus