Skip to main content

Andreea Berghea trece din tabăra Kiss, în cea Lagardère, la Europa FM şi Radio 21

 

Publicitate

Andreea Berghea, ex music director Kiss FM, a fost cooptată în echipa de management grupului Lagardère. Ea va ocupa funcţia de director de Strategie Muzicală pentru Europa FM, Radio 21, Vibe FM şi Smart FM.

Pe lângă poziţia din management, ea va fi şi pe post şi se va ocupa, ca DJ, şi de un interval orar la Radio 21.

Carte de vizită Andreea Berghea

  • Andreea Berghea este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş. Ea a ales totuşi să facă radio. A fost DJ la Radio Contact Târgu Mureş, apoi la Uniplus şi Star FM.
  • La Kiss FM a început ca DJ în anul 2003, iar în noiembrie 2008 a devenit music director.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CC CC
    Andreea a stiut sa vorbeasca din suflet la radio, a stiut sa nu se transforme in robotei ca altii. Respectele mele domnisoara si sper sa ajungi cat mai sus, fara sa te uiti o clipa inapoi! Felicitaaaari!!
  • Petric Petric
    Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare! (vorba romanului Tudor Musatescu) Vad ca sunt destui invidiosi pe aici.Este un comunicat de presa ce contine o informatie care daca nu ar fi de interes public nu s-ar fi dat.O citesti si daca nu te itereseaza treci mai departe .Dar se pare ca unora ca bobo le sta in gat si trebuie sa isi verse veninul. Ia apa rece omule ca restul vad ca ai cat cuprinde.
  • Bobo Bobo
    Vorba turcului: "rahat cu apa rece". Mare stire!
  • Lisa Lisa
    Cine o cunoaste pe 'fata asta 'stie ca este o fata tenace , cu un caracter frumos, care a muncit pe branci la Kiss.Iar daca pleaca de acolo nu ia nimic de la Kiss ci lasa l!! Lasa zile si nopti de munca chiar si in noptile de Craciun sau Revelion in care stim bine cei care ascultam Kiss-ul ca ani in sir doar pe ea o stiam acolo. Nu mai comentati aiurea in necunostinta de cauza !! Felicitari pentru aceasta schimbare din viata ei si pentru care nu trebuie sa se justifice nimanui .Felicitari si celor care au cooptat-o pentru ca au stiut sa ii recunoasca si sa ii aprecieze valoarea. Celor de la Kiss nu de contracte care sa ii protejeze au nevoie ci de capacitatea de a-si recunoaste , si pastra oamenii valorosi.
  • vivian vivian
    vedem aceleasi cifre si unii vad scaderi, compara valuri desi ele nu se compara asa ca la tara. cum sa compari valul de primavara cu ala de vara? cum sa compari doua sondaje facute pe numar de oameni diferi? hai sa nu ne dam in experti in ce nu suntem. poti sa spui ca nu ti place. asta e f ok. esti liber sa nu-ti placa, dar nu folosi cifrele aiurea.
    cat despre people metre....foarte putine piete radio din europa folosesc asa ceva. deci.....pica si varianta asta. cat despre facaturi, sunt doar cand e kiss primul?
  • alexino alexino
    Fata pleaca la 21 cu tot ce a strans in ultimii ani. Cercetari de piata,studii pe muzica,tot. Pentru 21 care nu par a mai fi investit ceva in ultima vreme asta e o gura de aer. Bine, s-ar putea ca astia de la kiss sa aiba un contract baban care sa ii protejeze dar tot nu vad cum ar putea sa o prinda ca le spune/da alora de la 21 tot ce a acumulat in documente de cercetare pe banii kiss-ului.
  • Bianca Bianca
    Iti recomand www.audienta-radio.ro, poate te lamuresti cine este nr 1.
  • Bianca Bianca
    Tot are cu 400.000 mai multi decat in 2010, nu-i nevoie sa te alarmezi deci. Toate radiourile au sloganuri cu "HIT", alea nu-s enervante?
  • play4fun play4fun
    KISS FM : Asculti doar SHIT-uri
  • Alex Alex
    Kiss FM a pierdut 100 000 de ascultatori la valul de vara al audientelor , Kiss FM o cam ia in jos jingle-urile sunt din ce in ce mai slabe parca sunt facute la repezeala , sloganul ala cu Asculti doar HITURI a devenit enervant
  • Bianca Bianca
    Audienta Kiss a crescut cam cu 1 milion de ascultatori in ultimii 3 ani. Despre ce vorbesti?
  • Bianca Bianca
    Audienta Kiss a crescut cam cu 1 milion de ascultatori in ultimii 3 ani. Despre ce vorbesti tu?
  • edward edward
    Audientele sunt facute pe baza de sondaje,deci e o facatura,nu au people metre ca in cazul televiziunii.
  • Andrei Andrei
    Uita-te in sondajele de audienta si ai sa vezi ca este in cadere. Se mai lauda si ei acum cat mai sunt nr 1.
  • Andrei Andrei
    Ma bucur tare mult sa aflu ca fata asta nu mai este la acel radio. Ma bucur tare mult sa aflu ca s-a mutat la acest trust. Mult succes!

Trimite un comentariu

sus