Skip to main content

Antena 1 a luat formatul Top Chef. Cum diferă de MasterChef? Cine vor fi bucătarii show-ului de pe Antena?

 

Publicitate

Postul Antena 1 a achiziţionat licenţa pentru show-ul culinar Top Chef. Din informaţiile paginademedia.ro, postul de televiziune al trustului Intact va lansa concursul de gătit în această toamnă. Show-ul va face competiţie MasterChef-ului, lansat în această primăvară de Pro TV.

Show-ul va avea 12 ediţii a câte 90 de minute.

Informaţia despre noua emisiune a Antenei 1 a fost publicată iniţial pe Foodblog.ro.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare, informaţii în exclusivitate despre emisiune: cine vor fi bucătarii din show şi cu ce diferă de Masterchef, emisiunea concurentă de pe Pro TV.

Dacă Masterchef se adresează amatorilor de gătit, dintre care se alege câştigătorul, TopChef merge pe alt tip de concurenţi. Astfel, TopChef va selecta cei mai buni bucătari din România, profesioniştii în ale gătitului fiind concurenţi.

Juriul va fi format din Joseph Hadad, Tudor Constantinescu şi Nicolai, cel care prezintă Euforia Cuisine. Primii doi au apărut, în calitate de invitaţi, şi la MasterChef, pe Pro TV.

Cine sunt juraţii?

Joseph Hadad este un chef israelian de origine arabă cu o experienţă de peste 30 de ani în gastronomie. Timp de 15 ani el a fost Executive Chef la restaurantul Casa Vernescu. Din noiembrie 2011 Hadad a devenit Executive Chef la restaurantul Aqua şi consultant la Sofa. 

Tudor Constantinescu deţine restaurantul boutique Chocolat. De la 15 până la 23 de ani a locuit în Belgia, unde a urmat studii de gastronomie. La 20 de ani, şi-a deschis prima sa afacere, un mic laborator de patiserie la Bruxelles. După vârsta de 23 de ani, a lucrat, timp de 4 ani, la o firmă de consultanţă gastronomică pentru industria hotelieră americană. În 2006, Constantinescu a pus bazele Chocolat.

Nicolai Tand deţine restaurantul franţuzesc La Cantine de Nicolai. El realizează la Euforia TV emisiunea culinară Euforia Cuisine.

Top Chef este un format american, lansat peste Ocean în primăvara lui 2006. Show-ul este difuzat în 10 ţări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Nu pot sa cred. Nu prezinta Dan Negru?
  • O daaa O daaa
    Nu e chiar asa! X Factor a fost adus in Romania de Antena 1, apoi ce de la Pro au adus Vocea Romaniei. Sa nu uitam, daca vrem sa fim cinstiti.
  • maria maria
    Incredibil, incredibil :) Iar copy/paste. Si cu show-ul asta se vor duce la 3 la suta audienta :) Dupa ce vor astepta, cu ciocul cascat, cel putin 10%. La fel ca la Chix Factor. Apoi se vor declara dezamagiti, vor face iar 3 sedinte cu specialistii lor in frunte cu Alexandrescu - Ciocolata si nu vor intelege nimic. Mi-e mila numai de jurati. Vor sta un sezon si apoi vor fi schmbati, ca la Chix Factor. Ei vor fi singurii vinovati.
  • e-on e-on
    ne spuneti, comparativ, ce audiente au avut meciurile braga-cluj si stuttgart-steaua ? multumesc !
  • viorica viorica
    mi-ar fi rusine, dar se pare ca antena nu are "jena" de-asta. copiaza continuu :)))))
  • Arafat de la Brat Arafat de la Brat
    Copycat. Bun comunicat de presa oricum.
  • Alex Alex
    ei intotdeauna au incercat sa copie pe cei de la PRO dar niciodata nu le-a reusit , PRO stie sa promoveze mai bine , asa au facut si cu GSP
  • Ianis Ianis
    Antena 1 stie doar sa copieze...fara succes!

Trimite un comentariu

sus