Skip to main content

EXCLUSIV. Mihai Tatulici pleacă de la Realitatea TV

 

Publicitate

Jurnalistul Mihai Tatulici părăseşte Realitatea TV după opt ani la postul de ştiri. Contactat de paginademedia.ro, jurnalistul a declarat că a depus astăzi actele prin care denunţă contractul cu postul de televiziune.

Mihai Tatulici nu a comentat motivele pentru care a decis să plece de la Realitatea TV după opt ani, dintre care în primii doi ani şi jumătate a fost director de programe.

Cine este Mihai Tatulici

Cariera TV a lui Mihai Tatulici a început în 1980, când a devenit realizator TV la postul public de televiziune.

După 1990, Tatulici a devenit redactor-şef la TVR, unde a realizat emisiunile Veniţi cu noi pe programul doi! (1990-1994) şi Revoluţia română în direct.

A contribuit la înfiinţarea Tele 7abc, unde a fost director general în perioada 1994-1995. La Tele 7abc, Tatulici a realizat Chestiunea zilei, brand care ulterior a fost crescut de Florin Călinescu.
În 1995, Tatulici a fondat Clubul Român de Presă, la care a fost director general în perioada 1997 - 2001.

Între 1997 şi 1998 a realizat la Pro TV emisiunea Audienţa Naţională.
În octombrie 2004 a venit la Realitatea TV şi a fost director de programe timp de doi ani şi jumătate şi a demisionat apoi din această funcţie. Este coautor la proiectul Realitatea TV alături de Sergiu Toader. Ultimul program   realizat la Realitatea a fost în luna iulie, când a prezentat campania În Realitate eşti mai bun pentru ajutorarea copiilor din Delta Dunării.

Citiţi şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ala Ala
    Nu va ingrijorati; e doar un sclav care isi schimba stapanul. Asa a fost mereu !
  • Speed Speed
    Cam tarziu ati aflat de plecarea lui Tatulici el a pregatit mutarea de vreo cateva luni,o sa-l vedeti pe money channel.....................
  • kiko kiko
    hohoho, pai probabil ca nu mai avea de unde sa mai suga sute de mii de euro pentru emisiunile alea faraonice... dar de ce nu apare in cv si specializarea lui de spalator de cadavre? ca doar prin asta s-a facut remarcat: celebrul interviu cu popa-caritas, de exemplu. despre participarea la revolutie, de ce nu scrieti? episodul cu nicu ceausescu n-o sa-l uit niciodata... sau cum se plimba prin televiziune cu akm-ul in banduliera...

Trimite un comentariu

sus