Skip to main content

Bucătarii de la Top Chef n-au fost pe gustul românilor. Au preferat "bucătăria turcească" din Suleyman

 

Publicitate

DEBUT CU STÂNGUL. Marele debut TopChef, emisiunea culinară de la Antena 1 nu s-a ridicat peste serialele Suleyman Magnificul (Kanal D) şi Pariu cu viaţa (Pro TV). Show-ul Antenei 1 a fost pe locul trei în topul audienţele la emisiunea de debut.

Paginademedia.ro vă prezintă cifrele de aseară:

TopChef a fost urmărit de aproximativ un milion de telespectatori pe minut, dintre care 600.000 din mediul urban. Cu aceste cifre, Antena 1 a fost pe poziţia a treia şi la nivelul întregii ţări, dar şi în oraşe.

Segmentul comercial: TopChef a fost pe primul loc doar pe segmentul de vârstă 18-49 de ani. Pe acest segment de vârstă TopChef a avut o medie pe minut de 421.000 de telespectatori (7,5 rating pe target). Pe intervalul emisiunii Pro TV avea o medie de 362.000 de telespectatori pe minut în segmentul comercial 18-49 de ani (6,5 rating).

COMPARAŢIE. MasterChef (show-ul de pe Pro TV) a avut la prima difuzare, în martie, o medie de 908.000 de telespectatori pe minut în mediul urban, fiind pe prima poziţie în top. La nivel naţional însă, MasterChef a fost, la debut, pe poziţia a doua: MasterChef a avut 1,5 milioane de români în fiecare minut, după Antena 1 (cu Plasa de stele prezentată de Dan Negru), la care se uitau aproape 1,6 milioane de români, la nivel naţional. Cifrele de atunci, aici.

Audienţa posturilor TV luni, 5 noiembrie, pe intervalul Top Chef, în mediul URBAN:

1. Kanal D: 830.000 de telespectatori pe minut (7,9 rating)
2. Pro TV: 651.000 (6,2)
3. Antena 1: 602.000 (5,7)
4. Antena 3: 382.000 (3,6)
5. Prima TV: 236.000 (2,6)

Audienţa posturilor TV luni, 5 noiembrie, pe intervalul Top Chef, la nivel NAŢIONAL:

1. Kanal D: 1.366.000 de telespectatori pe minut (7,2 rating)
2. Pro TV: 1.301.000 (6,8)
3. Antena 1: 1.006.000 (5,3)
4. Naţional TV: 575.000 (3)
5. Antena 3: 555.000 (2,8)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mary07 mary07
    Hai sa fim seriosi, eudor. Asta cu "m-am uitat 15 min" e o mare minciuna, deja rasuflata. Ai savurat emisiunea din plin. Pt ca merita.
  • mary07 mary07
    Foate tare emisiunea de luni. Degeaba se oftica Pro-ul, ziua de luni este clar a Antenei cu noua emisiune.
  • ranger ranger
    de ce prezentati doar audiente generale convenabile protv? despre publicul comercial niciun cuvintel acolo e cel mai important segment si situatia este exatc invers, antena e in fata
  • Theo Theo
    astea sunt postacisme. Nu exista ideea ca cineva face numai prost si cineva numai bine. Uite, pt a fi in ton cu tine putem afirma ca nici macar Intact nu e perfect. Doar mai pe gustul românilor decât revolutul Pro.
  • Grand Prix Grand Prix
    Poate cei de la pro vor invata ce inseamna profesionalismul si vor lua lectii de "cum se face televiziune" de la Trustul Intact. Nu degeaba sunt nominalizat in finala la AIB, nu degeaba au "garantia" CNN.
  • Theo Theo
    adica Iulia Vântur nu are silicoane sau cum? Astea sunt aiureli ca e unul metrosexual - adica un barbat ingrijit - si o prezentatoare are silicoane. Cat dp audiente cele pe all urban si national nu au o relevanta pe publicul comercial. Parca nu tb sa ne stresam doar pentru ca Pro-ul incepe sa pierda pe acest target in fata Antenei.
  • Grand Prix Grand Prix
    frustrare mare ca top chef are succes si ca antena 1 bate pro pe target comercial.
  • Theo Theo
    mie mi-a placut emisiunea. Nu stiu - mereu m-am intrebat - in ce masura exista aici notiune de tradare si in ce masura audientele pe national sunt relevante in duelul Antena 1 - Pro.
  • Grand Prix Grand Prix
    toate emisiunile intact au succes. asa ati aparut voi, postacii platiti de pro. sa dati cu pudra, sa cosmetizati si sa intoxicati.
  • Grand Prix Grand Prix
    Sincer, eu cred ca esti cam postac aiurit. Nu as posta astfel de mizerii, in conditiile in care stie toata lumea cum stau treburile: antena 1 a castigat in competitia cu pro pe targetul comercial. Asa ca shhh!
  • Grand Prix Grand Prix
    aoleu...te-a platit pro-ul ca sa spui asta? hai mai, toata lumea stie cum stau treburile: antena 1 si-a imbunatatit targetul exact in zona comercial si bate la fund pro tv-ul
  • Grand Prix Grand Prix
    top chef a fost o emisiune de nota 10. mi-a placut mult.
  • Grand Prix Grand Prix
    hai, sa fim seriosi, a 1 a batut pro chiar pe target-ul lui...nu te mai oftica
  • Cristi M. Cristi M.
    Top Chef va scade foarte mult la editia a doua...pot paria pe asta.Am totusi o intrebare : nu exista un site oficial unde se publica audientele ?
    Sunt tot felul de site-uri care publica cifre, dar care sunt cele oficiale ?
  • Alexadru Alexadru
    si asta este un rating grozav pentru top chef pentru ca a fost prima emisiune si lumea era curioasa ce si cum .
    o sa scada de la editie la editie.

Trimite un comentariu

sus