Skip to main content

Bucătarii de la Top Chef n-au fost pe gustul românilor. Au preferat "bucătăria turcească" din Suleyman

 

Publicitate

DEBUT CU STÂNGUL. Marele debut TopChef, emisiunea culinară de la Antena 1 nu s-a ridicat peste serialele Suleyman Magnificul (Kanal D) şi Pariu cu viaţa (Pro TV). Show-ul Antenei 1 a fost pe locul trei în topul audienţele la emisiunea de debut.

Paginademedia.ro vă prezintă cifrele de aseară:

TopChef a fost urmărit de aproximativ un milion de telespectatori pe minut, dintre care 600.000 din mediul urban. Cu aceste cifre, Antena 1 a fost pe poziţia a treia şi la nivelul întregii ţări, dar şi în oraşe.

Segmentul comercial: TopChef a fost pe primul loc doar pe segmentul de vârstă 18-49 de ani. Pe acest segment de vârstă TopChef a avut o medie pe minut de 421.000 de telespectatori (7,5 rating pe target). Pe intervalul emisiunii Pro TV avea o medie de 362.000 de telespectatori pe minut în segmentul comercial 18-49 de ani (6,5 rating).

COMPARAŢIE. MasterChef (show-ul de pe Pro TV) a avut la prima difuzare, în martie, o medie de 908.000 de telespectatori pe minut în mediul urban, fiind pe prima poziţie în top. La nivel naţional însă, MasterChef a fost, la debut, pe poziţia a doua: MasterChef a avut 1,5 milioane de români în fiecare minut, după Antena 1 (cu Plasa de stele prezentată de Dan Negru), la care se uitau aproape 1,6 milioane de români, la nivel naţional. Cifrele de atunci, aici.

Audienţa posturilor TV luni, 5 noiembrie, pe intervalul Top Chef, în mediul URBAN:

1. Kanal D: 830.000 de telespectatori pe minut (7,9 rating)
2. Pro TV: 651.000 (6,2)
3. Antena 1: 602.000 (5,7)
4. Antena 3: 382.000 (3,6)
5. Prima TV: 236.000 (2,6)

Audienţa posturilor TV luni, 5 noiembrie, pe intervalul Top Chef, la nivel NAŢIONAL:

1. Kanal D: 1.366.000 de telespectatori pe minut (7,2 rating)
2. Pro TV: 1.301.000 (6,8)
3. Antena 1: 1.006.000 (5,3)
4. Naţional TV: 575.000 (3)
5. Antena 3: 555.000 (2,8)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dodonel dodonel
    draga elena, audientele nu se iau de pe aceasta pagina. agentiile de publicitate-cele serioase- au acces la audiente daca le cer (contractual). nu inteleg de ce nu stii asta. ( desi nu ma mir. am lucrat muuuult cu agentiile. iar un putuoi zis si copywriter, cand productia s-a plans ca regizorul trage multe duble si nu mai este pelicula, a spus: ce va tot plangeti? trageti si pe partea cealalta. noi am crezut ca e o gluma buna. ne-am dat seama ca omul vorbea serios cand a facut o criza de nervi si ne-a cerut sa intoarcem pelicula pe partea cealalta. din pacate nu e gluma. asta e nivelul in agentii. cine a facut reclame si a lucrat cu agentiile de publicitate poate sa confirme ce am spus. acolo sunt doar fite, impresii si muuulte ..."barfe", cum ai spus ca gasesti pe acest site). pe acest site poti vedea ce comentarii au oamenii vis a vis de un produs de pe piata. tu citesti printre randuri ptr ca esti fata desteapta si tragi concluziile singurica, nu e nevoie de atatea comentarii.
  • frodo frodo
    Ceea ce e interesant e faptul ca emisiunea de la antena a fost pe primul loc pe segmentul comercial, CARE CONTEAZA. Restul e...
  • cotos cotos
    Era clar ca va pierde..Nu inteleg decizia cu luni...
  • Parerea mea Parerea mea
    O singura remarca, pe care o tot repet pentru cei de la pagina de media: cand spuneti "cea mai urmarita emisiune (din Romania)", trebuie sa va referiti la audienta nationala. Toate celelalte sunt componente ale nationalului.
    Spun asta deoarece consumatorii de media nu sunt nici agentie de publicitate, nici departament de PR a nu stiu carei televiziuni, nici departament de market a unui fmcgist.
    Pe mine ma intereseaza performanta in media deoarece media in general si jurnalistii in particular, este o indicatie clare a starii in care ne gasim noi ca popor.
    Aceasta competitie media intre ProTV -Intact reflecta de fapt conflictul existent in societatea noastra. Nu putem accepta faptul ca unora le plac top sefii si altora master sefii. E buna si competitia, ea naste progres, dar la noi s-a radicalizat. Multe din comentariile de mai sus sunt relevante in acest sens.
    Asa cum spuneam la inceput, aceasta radicalizare a mediei este generata de situatia existenta in societatea romaneasca. Romanii se uita mai degraba la un sitcom romanesc nu pentru ca sunt manelisti ci pentru ca sunt satui de politica, iar cultura nu este promovata cum trebuie (nu-i vorba numai de media).
    Oamenii de uita mai mult la ProTv pentru faptul ca acestia sunt mai buni realizatori de enetertainment, dar in ciuda eforturilro si investitiilor, Antena este depasita de Kanal D si chiar de Prima deoarece este trasa in jos de partizanatul politic al actionarilor, iar oamenii refuza sa se mai uite la emisiunile Intact ca o forma de protest, chit ca ele nu sunt mai rele decat ale competitiei.
    de aceea responsabilii ar trebui sa tina cont de ce ne spun aceste audiente, ele sunt mai mult decat o competitie comeciala, iar "citirea lor" le poate aduce succesul sau decaderea, in functie de ce concluzii trag.
    Asa cel putin privesc eu fenomenul media.
  • Cega cu tarhon Cega cu tarhon
    Dar cine a spus ca Fodor e prezentator de televiziune? Cred ca nici macar lui nu i-a trecut asta prin cap vreodata...
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Nu stiu ce sa mai cred, aseara la stiri si Antena si Kanal D s-au laudat ca au fost lideri de audienta luni seara, Kanal D a sustinut chiar ca a fost pe primul loc pina dupa miezul noptii, cu Wowbiz...Probabil Petrisor are dreptate si era acoperit daca cita sursa cifrelor publicate.
  • Colt alb Colt alb
    Antena 1 a batut Pro Tv chiar pe targetul lui. Petrisor, cam partinitor!
    Se stie ca divertismentul era in curtea Pro-ului, dar Antena a castigat teren si a batut de multe ori Pro-ul.
  • rares rares
    @poporul roman - dispari si pupa in dos toata antena 1 , si apoi treci pe la caseria motanului dupa salar !
  • Cristi Cristi
    Nu pot sa ma abtin sa nu comentez. Sunt de acord cu toate comentariile de mai sus, eu nu sunt in tara dar am vazut pe youtube multe secvente(cred ca toata emisiunea in mai multe fragmente).
    "Centralista, 6 November, 2012 13:58 Reply ↓
    Nu e de mirare. Formatul a fost drastic modificat fata de cel din SUA si Canada, si in loc sa para o competitie intre profesionisti, de la care spectatorul sa si invete ceva, asa cum e prin alte tarisoare, este un fel de circ (cu briosa in loc de paine) in care juratii se rastesc la concurenti. Mie-mi miroase a incercare disperata de a apropia acest show cat mai mult de MasterChef si de a crea acelasi tip de controversa. Insa, ca indelung privitoare a editiilor internationale ale ambelor showuri, cred ca Antena a gresit formatul. Daca vroia circ, trebuia sa aduca franciza Hell’s Kitchen, nu Top Chef, care a fost mereu un concept dedicat adevaratului profesionalism, si “artei” culinare, nu controversei si confruntarii intre scandalagii."
    Centralista are dreptate si stie multe, aici in UK se aseamana cu Master Chef cu apucaturi de Hells Kitchen ESTE TOTAL GRESIT FORMATUL!
    am impresia ca au ca target TARANII!
    In afara de Joseph restul sunt pe dinafara!
  • FaneBabanul FaneBabanul
    S-au pus si decedatii pe national? Ca la referendum?
  • Razvan Razvan
    Nu sunt chiar asa la indemana...Pai cum le ai pe unele si pe celelalte nu. Nu vin impreuna? Poti lua un semipachet de audiente? E la promotie?
  • Razvan Razvan
    Zi sincer, ai fost asistent de camera si te-au dat afara....
  • aidan aidan
    suleyman a avut 8,5 fara niciun efort si fara prezentatoare...
  • aidan aidan
    a facut 5,7 rating, a fost a doua emisiune ca rating a postului antena1. n-am vazut dar se pare ca n-am pierdut mare lucru. "narcisa" prezentatoarea cred ca-i in gratiile vreunui sef de nu se mai poate face o emisiune acolo fara sa fie ea mot ca prezentatoare. parca nu mai exista fete istete si aratoase pe pamant.
  • kiko kiko
    emisiunea e un fiasco total pentru ca e filmata prost si mai ales e montata prost... cadrele nu au continuitate, iar prezentatoarea seamana cu un mop... nu stiu cine sunt chef-ii, dar nu au prestanta si nu sunt facuti pentru televiziune...
    imi pare rau, dar nu ma mai uit la emisiunea de pe antena 1...

Trimite un comentariu

sus