Skip to main content

Cadou de 1 decembrie. Discovery Channel iese şi de pe cablul RCS&RDS

 

Publicitate

UPDATE. Pe anumite reţele, postul Discovery Channel a fost scos deja din grilă.

Postul Discovery Channel va ieşi şi din reţeaua de cablu RCS&RDS începând din 1 decembrie, potrivit reprezentanţilor companiei.

În locul Discovery Channel, cablistul va introduce postul BBC  Entertainment.

Oficialii companiei au mai declarat pentru paginademedia.ro că au solicitat CNA scoaterea din grila de programe a Discovery Channel şi introducerea programului BBC  Entertainment.

Mutarea vine la doar o săptămână după ce RCS&RDS a scos Discovery Channel din grila Digi. Pe 30 noiembrie, acordul de retransmisie al Discovery Channel urmează să expire, iar RCS&RDS a refuzat să-l mai prelungească.

„Compania noastră nu poate fi de acord să continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decât cele pentru alte canale similare, pentru toţi abonaţii săi, în condiţiile în care cota medie de audienţă a canalelor Discovery este de aproximativ 1%”, au explicat, într-un comunicat, scoaterea Discovery Channel de pe Digi.

De cealaltă parte, oficialii Discovery Networks au precizat, vinerea trecută, că nu a cerut, în niciun moment al negocierilor, creşterea tarifelor pentru distribuţia canalelor Discovery.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Eurosport 1 si 2, or sa dispara din grila incepand cu 1 ianuarie.
  • moş tăgârţă moş tăgârţă
    când scoateţi şi eurosporturile? şi să înfiinţaţi digisport-porcu 1,2 şi aşa mai departe.
  • vlad vlad
    *dupa cum am zis
  • vlad vlad
    apropo, contractul dintre rds si discovery expira pe data de 30 noiembrie, azi suntem in 29 si duma cum am zis, posturile au fost scoase deja din grila. nu-i arde nimeni pt treaba asta? sau la rds contractele chiar n-au valoare?
  • Adriana Adriana
    super. sa ne bucuram de caca24, pipi24 si in curand cucu24. nu am alta varianta decat sa renunt la ei. am sa-mi conving si restul familiei/prietenilor sa renunte la rcs. upc sau romtelecom sa fie.
  • vlad vlad
    Mda, tocmai ma uitam la discovery acum 5 minute cand a fost brusc inlocuit de history channel, pe care oricum il aveam deja in grila. bine ca etno, speranta tv, mynele, taraf, magyaratv, duna si alte vome de canale inca sunt, dar discovery nu. clar imi reziliez contractul, daca tot considera ca n-au nevoie de cei "1% din clienti" care se uitau la posturile discovery si de banii acestora. mai stii, poate rds e prima companie care nu are nevoie de bani, mai ales pe prafurile astea. niste cretini.
  • Anonim Anonim
    a iesit deja ;)
  • haha haha
    pai bun, si cine minte? ceva imi spune ca nu Discovery…
  • news news
    nsite javre ordinare astia de la RDS !!!
  • Ibrail Ibrail
    Am in grila o gramada de posturi maghiare ,care nu intereseaza pe nimeni ,ba mai mult te enerveaza , iar posturile de la care chiar puteai invata ceva,s-au scos.Eu platesc si altcineva decide ,ce-mi da de banii mei !

Trimite un comentariu

sus