Skip to main content

ANUNŢ ÎN DIRECT. Oana Frigescu pleacă de la Antena 1. Anca Rusu, provizoriu în locul ei

 

Publicitate

Oana Frigescu a anunţat în direct că pleacă de la Antena 1. Anunţul a fost făcut în Observatorul de la ora 16.00, în care prezentatoarea a spus că este ultimul buletin la Antena 1.

Observatorul de la ora 13.00 şi cel de la ora 16.00 vor fi prezentate, provizoriu, de Anca Rusu, amfitrionul Observatorului de weekend de la Antena 1.

Oana Frigescu a lucrat la Antena 1 din anul 2009, de când s-a ocupat de cele două ediţii informative ale postului Intact.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yon yon
    pai si de ce PROVIZORIU, ca doar stiau de o luna sefii ca o sa plece!!!!!! chiar nu i au gasit inlocuitoare sau inca nu stiu pe care dintre piloasele de acolo sa le puna
  • Geo Geo
    Cel mai probabil ca veni Mihaela Calin, ca ea e cea care a 'sapat-o' cum zicea cineva mai sus. Nu inteleg insa de ce nu au bagat o direct pe Mihaela si au pus o, cica, temporar, pe PILOASAAAA aia, de Anca Rusu. Personal le prefer pe Nadina Campean, de la Antena 3, Andreea Joita de la horoscop, Dorina Florea de la Gsptv sau Ani Plumb de la sport :)
  • anonim anonim
    'andy'=adriana nedelea esti demna de toata mila ca iti postezi singura comentarii aiurea! :))))))))))
  • anonim anonim
    Nu mai faceţi aprecieri asupra aspectului fizic. Daţi dovadă de superficialitate. Fără a fi o frumuseţe poate fi a prezenţă agreabilă, fiind tânără avea destul timp să progreseze în meserie.
  • andy andy
    oare se pregateste venirea adrianei nedelea la observator 19-in weekend?
  • sorin sorin
    cand o veti vedea pe mihaela calin la observatorul 13 16 veti stii exact cine a 'sapat-o' pe oana frigescu :(
  • OBSERVATOR MEDIA@Antena1 OBSERVATOR MEDIA@Antena1
    In acest grup,oamenii de calitate nu mai au un loc.Nici Gadea si nici Andronescu nu apreciaza calitatea.Ei merg pe valoarea adogata,care de cele mai multe ori este fals prezenta.Daca Andronescu(Alexandrescu la origine)habar nu are de televiziune si acest lucru se vede imediat,gadea este demn de toata mila!O preacurvie la deal sau la vale nu mai conteaza.Probabil ca sunt oameni care au descoperit tehnici noi de pupat in cor(citeste cur)si asta place.In antenele astea sunt dati afara soferi ca sa fie angajati ca soferi taplari sau magazioneri.Se zvoneste ca in scurt timp, hartia igienica va fi pusa zilnic de fochist si curatenia o sa fie facuta prin rotatie de mcr-isti si de cei de la laboratorul tehnic.Asa s-a gandit eminenta de ciocolata si pupincuristii de serviciu(cei care raspund de canale,sau de curgerea laturilor prin canalele antenei).Vai de voi,bieti perdanti,angajati ai familiei de umanisti voiculestieni de mare rahat,cati mai sunteti pe acolo!
  • unom unom
    Bine ca in sfarsit scapati de ia la cat de urata este nici la stiri nu ma uitam din cauza iei eu nustiu cu sa casatorit baiatul ala cu ea si ia mai facut si un copil daca nu este fardata zici ca este celebra Iohana
  • matei_a matei_a
    ce bucurie! imi era imposibil sa ma uit la ora aia la Antena din cauza felului extrem de enervant in care isi misca buzele si gura cand vorbeste. Are o animatie foarte gresita :))
  • anonim anonim
    Cu siguranta!!!! D ra Anca Rusu, fosta amanta a MM Stoica, pe vremea cand prezenta stirile la Gsptv, mai avea nevoie de putina publicitate si ce au zis mai marii din Baneasa, sa o mai bage un pic in fata
  • cristi cristi
    Am prins faza asta in direct, la 17.. nu prea eram pe faza, ma asteptam sa ia publicitate, si dintr-o data o vad ca incepe sa planga si sa se ridice de pe scaun in timp ce primea un buchet de flori de la o colega. Credeam ca e ziua ei astazi, dar de fapt era pe picior de plecare. :)
  • anonim anonim
    Au dat o afara, nu ca a plecat ea! A fost sapata pana la temelie de viperele de acolo, care ii vanau locul. Nu ca ar fi fost cine stie ce frumusete, da nici urata nu era. Si Anca Rusu in locul ei...beah
  • Marius Vanea Marius Vanea
    Provizoriu? Nu cumva au dat-o afara ca sa ii faca loc
    domnisoarei Rusu, care se stie cate pile are si ce bine e ,,vazuta" in trust?
  • qwerty qwerty
    o veste excelenta. n-am inteles cum de femeia asta a fost tinuta atata timp pe sticla. n-are voce, n-are dictie si e urata.

Trimite un comentariu

sus