Skip to main content

AUDIENŢE. Dan Negru, al 13-lea Revelion consecutiv pe primul loc. Etno TV, în topul naţional

 

Publicitate

Revelionul bate ghinionul, cu Dan Negru, a fost cel mai vizionat program în noaptea dintre an. Este al 13-lea Revelion consecutiv în care Dan Negru este lider de audienţă cu programul dintre ani.

Pe intervalul de difuzare al emisiunii (21.35-2.00), Antena 1 a fost pe primul loc după media de telespectatori pe minut. Distanţa dintre Antena 1 şi Pro TV a fost mai mică în mediul urban (50.000 de telespectatori pe minut). La nivel naţional, între Revelionul lui Negru şi Pro TV au fost 300.000 de telespectatori pe minut.

NAŢIONAL: Aproape 2,1 milioane de telespectatori pe minut la Negru, 1,8 milioane pe Pro TV.

URBAN: 1,07 milioane de telespectatori pe minut la Antena 1, pe Pro TV 1,02 milioane.

SEGMENTUL COMERCIAL. Targetul comercial (persoane între 18 şi 49 de ani) a fost al Pro TV. Pe intervalul lui Dan Negru, pe Pro TV erau în fiecare minut 610.000 de telespectatori din acest target (11 rating). Pe Revelionul Antenei erau 461.000 (8,3 rating)

Kanal D, cu o ediţie specială Roata norocului, a fost pe locul trei în audienţă, iar programul de pe TVR 1 s-a clasat pe locul patru.

Românii au ascultat muzică populară în noaptea dintre ani. La nivelul întregii ţări, Etno TV a fost pe locul cinci. Şi la oraşe s-a auzit muzica populară, iar Etno a fost puţin mai jos, pe locul şapte.

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii Revelionul bate ghinionul (21.35-2.00):

URBAN NATIONAL
Antena 1 1.068.000 telespectatori (10,2 rtg) Antena 1 2.095.000 (11 rtg)
Pro TV 1.017.000 (9,7) Pro TV 1.807.000 (9,5)
Kanal D 532.000 (5,1) Kanal D 1.501.000 (7,9)
TVR 1 319.000 (3) TVR 1 763.000 (4)
National TV 190.000 (1,8) ETNO 434.000 (2,3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • poporul roman poporul roman
    sa inteleg ca nu sunt tarani intre 18-49 doar oraseni prosti ca si tine?ce prostevist esti
  • asdw asdw
    Pustiule, invata sa scrii daca vrei sa te ia cineva in serios. Habar n-am ce ce a fost scos sistemul de thumbs up/thumbs down.
  • Tavy Tavy
    Poate cei care s-au uitat la Antena 1 s-au uitat pentru doamna Maia, pentru doamna Rodica Popescu Bitanescu, Andreea Marin, Cove...si altii. Nu au fost doar manelisti...hai sa fim realisti!
    Eu am ales Cargo in centrul Timisorii ;)
  • Tavy Tavy
    Era fain daca difuza hanul Mirelei in aceasta seara...sigur ar fi avut astazi o super audienta...
  • dan dan
    intrebarea mea e alta, cum sa te uiti la tv in noaptea de revelion cand poti sa faci o mie de alte lucruri mai interesante?
  • Se` Se`
    frate asculta florin salam si nu mai intra pe pagina asta ...... :)
  • Se` Se`
    mai bine streapteas (dupa ora 12 ) decat manele ...... stripteas-ul pt toti barbatii, manelele pentru .....tine :)
  • mario mario
    antena 1 tot isista cu acelasi revelion de 2 lei rusine antena 1. cel mai bun post tv din romania dar de revelion ne produce greata
  • expertul expertul
    cum sa te uiti la naie si vasile?
  • marius marius
    Streapteas-ul e un lucru frumos....Asa pudic esti?
  • Robin Robin
    nu iti trebuie minte sa iti dai seama ca a pro sau uitat cei ca mine iar la antena persoanele peste 50 de ani fara suparare. de profesionalismul continuturilor nici nu vreu sa vb cat despre nivelul celor de la national contra urban ce sa mai tarnii cocalari vs oameni cu picioarele pe pamant
  • Robin Robin
    nu se compara publicul pro cu cel al televiziunii lui Felix :D. poti sa iti dai seama si singur nu iti trebuie multa minte sa vezi cati peste 50 de ani sau uitat la antena. cati batrani au stat acasa si cati tineri si cine unde sa uitat
  • Marius Marius
    asea, Robine, asea, cum zici tu :)))
  • eu eu
    Nu sunt nici antenist, nici alt fel de "ist", dar emisia pro ului a fost de toata jena....pe stilul bagati multi oameni in platou si ....facem emisiune....n a avut un fir, o logica...etc...ciudat, pt ca au oameni buni, care ar trebui sa poata face o emisiune cu cap si coada.....totusi, felicitari lor pt targetul comercial si lui Dan Negru pt suita de reusite.
  • Andy Andy
    Asa este,îti trebuie un nivel ridicat de cultura sa vizualizezi un numar profesionist streaptease realizat de "diva" Draguseanu.PENIBIL,marca generatia pro

Trimite un comentariu

sus