Skip to main content

VIDEO ATAC. Antena 1 a găsit explicaţia ieşirii Pro TV de pe Dolce: audienţa Pro a fost erodată de Intact

 

Publicitate

ŞTIRE-ATAC. Antena 1 ştie cu siguranţă de ce a ieşit Pro TV de pe Dolce. Într-o ştire difuzată sâmbătă, Antena 1 spune că decizia Romtelecom este justificată pentru că, oricum, audienţa Proa fost erodată de canalele Intact.

Originală în ştirea cu care îşi atacă concurentul este şi explicaţia pe care o dă Antena 1 pentru înlocuirea Pro TV cu HBO: “Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită, cu cât Pro TV s-a făcut cunoscută ca o staţie axată pe filme.”

Preţul propus de Pro TV ar fi dus la un compromis, "compromis pe care Romtelecom nu este de acord să-l accepte", spune ştirea Antena 1, post care a trecut la rândul său printr-o situaţie similară când, din cauza preţului cerut, a ieşit din grila Digi, a operatorului RCS.

Din ştire:

“Solicitarea de majorare a Pro TV SA nu este justificată de performanţele staţiilor TV sau de calitatea programelor difuzate. De altfel, decizia Romtelecom a avut în vedere scăderea cotei de piaţă a posturilor CME din ultimii ani.”

“Poziţia grupului american pe piaţa românească a fost erodată de staţiile grupului Intact şi de canalele de nişă.”

“Creşterea acestor costuri de către Pro TV SA care nu sunt în concordanţă cu realităţile pieţei ar fi implicat în mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clienţilor Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord să-l accepte.”

“Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită, cu cât Pro TV s-a făcut cunoscută ca o staţi axată pe filme.”

Antena 3 completează cu păreri de pe forumuri

Subiectul Pro TV – Dolce a fost prezent şi pe Antena 3, într-o ştire aproape identică, tratată mult mai pe larg, cu citate de pe forumuri, în care abonaţii Romtelecom se dezlănţuie împotriva Pro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zamb zamb
    antena 1 care a cerut 7 mil de euro isi permite sa spuna ca pretul cerut de media pro care are 3 programe HD si audiente de 6 mil cu Romanii au talent?
    normal ca Pro Tv cere mai mult de cat ghena antena 1 pai antena 1 nu va avea niciodata audienta de peste 3 mil si canale HD.

Trimite un comentariu

sus