Skip to main content

Fostul asistent al lui Capatos, Mircea Stoian, revista presei la noul Money Channel. Andrei Gheorghe, talk-show

 

Publicitate

EXCLUSIV. Mircea Stoian, fostul asistent al lui Daniel Capatos, va avea o emisiune de revista presei la noul The Money Channel, post care urmează să fie relansat în curând.

Programul lui Mircea Stoian va fi programat seara, dar nu la bătaie cu Mircea Badea şi Radu Banciu, ci mai devreme, de la ora 22.00.

RELANSARE. Postul The Money Channel, din grupul Realitatea, urmează să fie relansat în curând, cu sprijinul financiar al omului de afaceri Muhammad Murrad. Murrad are afaceri în turism şi este proprietarul hotelului Phoenicia, al fast-food-ului SpringTime şi al fabricii de conserve Mandy. În prezent, se lucrează la dosarul pentru CNA.

În urmă cu câteva luni, echipa The Money Channel a plecat în grup pentru a lansa un nou post, Money.ro, după cum Paginademedia.ro a scris aici. De atunci, The Money Channel difuzează numai reluări de la Realitatea TV.

Andrei Gheorghe, talk-show. Daniel Apostol, emisiunea principală a postului

Andrei Gheorghe va realiza un talk-show de platou, cu invitaţi, în noua formulă a postului.

Talk-show-ul principal al staţiei va fi realizat, prin rotaţie, de Daniel Apostol (director general al staţiei) şi de Radu Preda (de la revista economică Finanţiştii). Daniel Apostol va fi gazda emisiunii de luni până miercuri, în timp ce Radu Preda va prezenta joi şi vineri.

Studiourile noului The Money Channel sunt în Piaţa Floreasca, de unde emitea fostul 10 TV (post al RCS condus de Radu Moraru, un proiect abandonat).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    Succes si sper sa fiti un post de tv cel putin ca si DIGI24.
  • question question
    Uite cum se pricep toti la emisiuni! Maimutoiul asta care nu facea altceva decat sa-i cante lui Capatos in struna, face revista presei.Eu unul, o sa fiu ochi si urechi la ce-mi spune el.Pe de alta parte, Murad pe cine ar fi putut sa adune acolo, decat de-astia fara cap si fara coada.Andrei Gheorghe va pleca in primele 3 luni,daca cumva o sa-l prinda si atat acolo.Piata geme de emisiuni,facute de profesionisti,iar pseudo-oriceistii cauta sa imite.

Trimite un comentariu

sus