Skip to main content

Vlad Craioveanu părăseşte Guerrilla: „Mă deranjează instabilitatea firmei pentru care lucrez”

 

Vlad-Craioveanu1
Sursa foto: fishingtonpost.ro

Publicitate

UPDATE. Şi Liviu Mihaiu, directorul postului a aflat tot de la radio despre plecarea lui Craioveanu. Declaraţia lui Mihaiu, în articol.

Matinalul Vlad Craioveanu şi-a luat astăzi la revedere de la ascultătorii Radio Guerrilla, după aproape opt ani de când lucrează la postul de radio. Instabilitatea postului Radio Guerrilla este motivul care l-a făcut pe Craioveanu să plece. „Vrei să-ţi faci un credit, nu poţi să-ţi faci pentru că firma are probleme. Plus alte detalii pe care nu o să le vorbesc niciodată”, a declarat Craioveanu pentru paginademedia.ro.

Iulia Bunea: De ce pleci de la Radio Guerrilla?

Vlad Craioveanu: Din motive financiare. Nu neapărat financiare cât mă deranjează instabilitatea firmei pentru care lucrez.

De ce e instabilitate? Problemele cu licenţele?

Da, cu zăpăceala asta cu proprietarul, nu-i proprietarul, avem proces, stai că nu intră banii, intră mâine, intră peste cinci zile. Vrei să-ţi faci un credit, nu poţi să-ţi faci pentru că firma are probleme. Plus alte detalii pe care nu o să le vorbesc niciodată.

Şi ce vei face în continuare?

O lună mă bronzez. O lună stau să-mi refac creierii pentru că 2013 a fost un an foarte greu pentru mine.

Nu ţi-e greu să te desparţi acum de Guerrilla, eşti din 2005 alături de ei? 

Ba da, nu pot să spun că este cea mai uşoară decizie pe care am luat-o. Asta este, obligat, forţat. Sunt momente pe care le regret, că am râs cu Dobro şi cu Matei. Nu spun că nu au fost şi lucruri bune.

Te vei mai întoarce în radio?

Sigur, că altceva nu ştiu ce să fac. Nu mă pricep la alte lucruri.

Liviu Mihaiu: "Declarăm Guerrilla radioul celor fără credite!"

Şi Liviu Mihaiu, directorul postului a aflat tot de la radio despre plecarea lui Craioveanu.

Liviu Mihaiu:

"Am aflat on air, ca şi voi, despre plecarea lui Vlad. Am înţeles că nu putea face credit la Guerrilla. Deci declarăm Guerrilla radioul celor fără credite! Noi îi mulţumim for beeing Craio!"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roro roro
    @Mihai, eşti cu capu'? când şi banca o să fie înţelegătoare, o să lucrăm pe moment, "1-2 ani", fără salariu. încearcă 3 luni şi apoi vezi dacă mai eşti înţelegător...
  • Mirc Mirc
    Poți sa fii grobian și misogin cum este Craioveanu și lumea sa te placa sau bătut în cap ca tine și lumea sa te compătimesca.
  • Kronstadt Kronstadt
    Vladule, bafta-n viata! Multam pentru radio-prestarea ta. Te astept pe alta frecventa, eu si amicii mei!!!
    Semneaza, un ascultator fidel a lu' "Radio Gorilă" (inca ...) ;)
  • radu radu
    pacat! sper sa ajunga la un radio pe care pot sa-l ascult..in afara de guerrilla nu vad ce-ar mai fi
  • rd rd
    nu demult se vehicula cum ca Dobro si Craio se reintorc la profm...
  • Flo Flo
    Arata-mi ce poti .... :)))
  • Virgil Virgil
    Baga pe Uzina de dume, www.radio-impuls.ro. La Bucuresti ii prind pe 88,00 Fm. Poate va mai relaxati, ca sunteti cam crispati si intelectualizati :)
  • offtherecord offtherecord
    nu se stie exact cine moare mai întâi! ;)
  • adela parvu adela parvu
    Mult succes ii doresc! Imi pare rau ca a plecat, dar il inteleg pe deplin. Dupa o perioada de timp, cand acumulezi experienta, esti matur, ai familie, chiar nu mai poti accepta anumite situatii. Bravo ca a avut taria sa spuna: ajunge. Mult succes pe viitor Vlad!!!
  • Lary Lary
    Sa inceapa un proiect privat care sa aiba actionari ascultatorii.Eu asi cumpara actiuni la un radio care sa fie diferit de tot ce exista acum in piata.Radio Guerille chiar ar fi fost diferit daca nu ar fi avut anumite influente nefaste(cunoscatorii stiu despre ce vorbesc)
  • mihai mihai
    Unde o sa ajunga am sa il urmez ca ascultator
  • alex alex
    credca Craioveanu s-a saturat si de obedienta politica a lui Dobro, care nu de putine ori l-a jignit, si i-a jignit si pe ascultatorii care nu erau pro USL
  • Stelian Stelian
    Tu asculți și matinalul de seară?
  • v v
    oricum...daca asculti Guerrilla sau ZU - baietii au cam aceleasi fente, plictisitoare si lipsite de imaginatie, luate direct de pe facebook wall. ca intr-o relatie..incepi sa te plictisesti si nu mai esti FANI :)) - foarte bine ca pleaca poate asa isi dau si ei refresh . multa bafta sanatate si virtute - serios
  • Andrei Andrei
    Din pacate Guerrilla e pe moarte, pana la urma o sa reuseasca Gusa sa emita Realitatea pe frecventa lor..

Trimite un comentariu

sus