Skip to main content

Vlad Craioveanu părăseşte Guerrilla: „Mă deranjează instabilitatea firmei pentru care lucrez”

 

Vlad-Craioveanu1
Sursa foto: fishingtonpost.ro

Publicitate

UPDATE. Şi Liviu Mihaiu, directorul postului a aflat tot de la radio despre plecarea lui Craioveanu. Declaraţia lui Mihaiu, în articol.

Matinalul Vlad Craioveanu şi-a luat astăzi la revedere de la ascultătorii Radio Guerrilla, după aproape opt ani de când lucrează la postul de radio. Instabilitatea postului Radio Guerrilla este motivul care l-a făcut pe Craioveanu să plece. „Vrei să-ţi faci un credit, nu poţi să-ţi faci pentru că firma are probleme. Plus alte detalii pe care nu o să le vorbesc niciodată”, a declarat Craioveanu pentru paginademedia.ro.

Iulia Bunea: De ce pleci de la Radio Guerrilla?

Vlad Craioveanu: Din motive financiare. Nu neapărat financiare cât mă deranjează instabilitatea firmei pentru care lucrez.

De ce e instabilitate? Problemele cu licenţele?

Da, cu zăpăceala asta cu proprietarul, nu-i proprietarul, avem proces, stai că nu intră banii, intră mâine, intră peste cinci zile. Vrei să-ţi faci un credit, nu poţi să-ţi faci pentru că firma are probleme. Plus alte detalii pe care nu o să le vorbesc niciodată.

Şi ce vei face în continuare?

O lună mă bronzez. O lună stau să-mi refac creierii pentru că 2013 a fost un an foarte greu pentru mine.

Nu ţi-e greu să te desparţi acum de Guerrilla, eşti din 2005 alături de ei? 

Ba da, nu pot să spun că este cea mai uşoară decizie pe care am luat-o. Asta este, obligat, forţat. Sunt momente pe care le regret, că am râs cu Dobro şi cu Matei. Nu spun că nu au fost şi lucruri bune.

Te vei mai întoarce în radio?

Sigur, că altceva nu ştiu ce să fac. Nu mă pricep la alte lucruri.

Liviu Mihaiu: "Declarăm Guerrilla radioul celor fără credite!"

Şi Liviu Mihaiu, directorul postului a aflat tot de la radio despre plecarea lui Craioveanu.

Liviu Mihaiu:

"Am aflat on air, ca şi voi, despre plecarea lui Vlad. Am înţeles că nu putea face credit la Guerrilla. Deci declarăm Guerrilla radioul celor fără credite! Noi îi mulţumim for beeing Craio!"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bogdanescu bogdanescu
    Din pacate Dobro si Craio sunt buni impreuna. I-am ascultat si separat, cand lipsea vreunul si nu aveau acelasi haz. Sper din suflet sa se mute amandoi undeva, poate chiar sa isi deschida singuri un post. Oricum ca si radiu Guerrilla era facut in proportie de 80% dei cei 2 inculpati. Hai baieti cu postul Radio MDVC.
  • vali vali
    Nu ii vad decat la ProFM, care tot incearca diverse formule pe la matinal si nimic concret. Odata cu asta s-ar impune si o schimbare in muzica difuzata pe ProFM, adica mai putine penibilitati comerciale si deci o retea nationala de calitate pentru ascultatori. :)
  • andrei andrei
    bai, un alintat mai putin. Ca barbat, mi se intoarce stomacul pe dos cand dau la un matinal. Inclusiv al lor de la guerrilla, desi este intr-adevar cel mai putin jenant din toate.
  • alex alex
    A lucra in acest moment la Guerrilla este un privilegiu ....nu exista mod de comparatie cu celelalte posturi radio ...parerea mea!!!
  • Razvan Razvan
    Esti un dobitoc ...se vede ca nu ai ascultat matinalul de dimineata...ZU boy !
  • comeon comeon
    clandestino e un radio al tristetii, exarhu nu prea mai are umor de cand l-a parasit nevasta si il alearga creditorii. :) sper ca vlad sa aiba gusturi mai bune!
  • mirela mirela
    Sper ca o sa se razgandeasca totusi. Ii ascult de cand erau la Pro acum zece ani. Fara ei parca nu au rost diminetile mele. Un sfarsit e un inceput. Bafta Vlade in tot ceea ce iti propui!
  • cage cage
    Băi domnilor, http://www.clandestino.fm/ este locul pentru Craioveanu, alaturi de Răzvan Exarhu.
  • trist trist
    trist
  • Irina Bernardi Irina Bernardi
    Foarte trist, ii dorim lui Vlad sa ne dea vesti bune si Dobro sa țină echipa aproape, ca suntem si noi oameni si vrem sa trăim dimineața, prin voi mai respiram un pic.
  • Mihai Marian Mihai Marian
    off nuuu
  • radu radu
    Da chiar, tocmai Pro care ia crescut cu ani in urma. Daca nu era Pro, azi nu erau Dobro si Craio.
  • radu radu
    Da dar Dobro si Craio, in Pro au invatat meserie. Cum Sarbu ia primit inapoi pe Calinescu, Teo, Mandruta de ce i-ar primi inapoi si pe ei. La Zu nu ii vad, iar la Europa/21 nu vad ce sa faca.
    ProFm are un matinal jenant.
  • Razvan Razvan
    Daca pleaca la Pro nu fac decat sa se fac de tot rahatul ei injurand Pro-ul constant.
  • mihai mihai
    Păcat... Lumea te vrea la radio, Vlad! Sper să te aud iar, cât de curând!

Trimite un comentariu

sus