Skip to main content

EXCLUSIV. Cancan TV iese din grila Acasă TV în luna mai

 

CancanTV 2

Publicitate

Emisiunea Cancan TV urmează să iasă din grila postului Acasă TV începând cu data de 2 mai. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, de la acea dată Acasă TV va intra în grila de vară, grilă în care emisiunea nu se mai regăseşte. Potrivit aceloraşi informaţii, nu este încă decis dacă emisiunea tabloid va fi reluată în grila de toamnă.

Transferată de la Kanal D, emisiunea Cancan TV a scos rezultate de audienţă mult sub performanţele pe care le avea la postul turcesc. De exemplu, luna trecută emisiunea a înregistrat o medie de 195.000 de telespectatori (1,8 rating) pe minut. În aceeaşi perioadă, emisiunea Un show păcătos a înregistrat 283.000 de telespectatori (2,7 rating), iar Wow Biz, 366.000 de telespectatori (3,5 rating)

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Daca ar respecta legea, ar fi si mai OK. Emisiunea lui incepe tot la 22.30, desi dupa noua lege, productiile incadrate la "sub 15" pot fi difuzate doar dupa 23.
  • Gogu radulescu Gogu radulescu
    Eu stiu asa: cind esti prost, nu te bagi in seama. Dar, daca ai vazut ca acum prostii au succes, ce ti-ai zis: hai sa grohai si eu o vorba, pe rit. Daca nu esti atit de prost pe cit banuiesc, intereseaza-te la oameni care stiu cum e treaba si o sa vezi cit esti de prost. Miercurea si joia, un show pacatos face audiente cel putin duble decit wow biz.
  • doru68 doru68
    Daca CAPATOS nu ar chema panarame in fiecare seara va spun eu ca audienta ar fi la fel ca la celelalte posturi pe acelasi segment orar.Aceleeasi subiecte,discutii pe toate cele 3 programe,dar CAPATOS cu tot felul de tute,pitipoance care nu stiu cum sa se afirme decat aratandu si sanii sau poponetul ,depaseste concurentii prin promovarea nonvalorii,ascursurilor societatii.Si mai pun si la bataie ceva premii ca sa se uite lume mai multa,ca si la acces direct,fara concursuri as fi curios ce fani mai le da ;like; pe facebook.
  • Mihai Mihai
    100% esti de pe alta planeta!
  • Mihai Mihai
    Sa inteleg din aceste cifre ca Wow de la Kanal D este peste Capatos de la Antena? Atunci de ce mai vine cu bibelourile alea cu 1 pe masa si se lauda ca este primiul? Primul la ce ?
  • Mihai Mihai
    Gogule, vb prostii, WowBiz e lider de luni-joi deci vb aiurea
  • cristi cristi
    Oare ei chiar cred in aceasta grila de vara care intra abia la inceputul lui mai ?! Asta e doar un pretext absurd ca sa o scoata mai repede. Si-au dat seama cati bani pierd cu facatura asta, la care nu se uita nici dracu, si s-au decis s-o faca disparuta. Cum sa spui ca intri in grila de vara abia pe 2 mai, tinand cont ca Acces, WowBiz, Happy Hour si restul isi iau vacanta tocmai pe final de iulie ? Ma gandesc ca poate intentionau sa dezinfecteze studiourile si nu stiau cum sa-i trimita acasa pe astia.
  • costel pagubosu costel pagubosu
    la media pro, grila de vara incepe pe 2 mai? :))
    Maruta termina tot pe 2 mai? :))
  • mile mile
    ce ma bucur , poate ies si un show pacatos si wow biz
  • gabi gabi
    paaai, ilinca vandici nu e potrivita deloc...
  • bahmuteanca bahmuteanca
    este o emisiune foarte slaba pe partea de continut...si pentru ca nu este consistenta, aduc tot felul de personaje de pe la MediaPro, gen Victor Slav, Veveritele, Teo etc ptr a isi umple timpul pina la miezul noptii...
  • Gogu radulescu Gogu radulescu
    Ar fi vrut cancan tv sa aiba atit. Cifrele de pe site-ul asta sint mereu de domeniul sf. Rid aia care le stiu cu adevarat si cu fundu... Iar wow biz merge bine doar lunea si martea, cind intra dupa suleyman... D-aia au o medie lunara buna. In rest sint praf...
  • Radu100% Radu100%
    Se va muta la PRO TV
  • Florin Florin
    surprinzator publicul Acasa s-a aratat destul de necompatibil cu emisiunea asta. adik, Inima de tigan are audiente foarte bune, iar cancan tv, care ii urmeaza in grila, nu reuseste sa pastreze nici macar un sfert din publicul sau, ceea ce nu este tocmai normal.

Trimite un comentariu

sus