Skip to main content

Voiculescu tatăl către Băsescu: Să se bată cu mine, nu cu copiii mei

 

INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDUL"Fiica mea a fost chemată la DNA într-un dosar în care presupusul făptuitor a fost eliberat cu mult timp în urmă, prin decizia unanimă a unui complet format din 3 judecatori, din lipsa evidentă de probe şi de pericol public", scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

Publicitate

Voiculescu le solicită "celor care vor să se răzbune pentru o suspendare confirmată democratic ( a lui Traian Băsescu - n.r.) (...) să aibă curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei".

"Luptati deschis, nu hartuiti copiii!", le mai spune Dan Voiculescu "celor care vor să se răzbune pentru o suspendare confirmată democratic".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    Intrebari pentru Romanov si Stancu : Cat primiti pentru postarile pro Felix ? Aia de la intact v-au facut si CIM? Romanov cunosti ca o dinastie europeana a purtat numele asta? Sa inteleg ca nea Felix s-a facut monarhist? "Poreclele " le alegeti singuri sau le primiti in plic de la Intact . :)
  • Ramoona Ramoona
    Este normal ca un tata adevarat sa-si apere copilul, orice om normal ar face asta mai ales cand se stie ca este vorba despre o razbunare murdara!
  • Horea Horea
    “Luptati deschis, nu hartuiti copiii!”

    Pai tu ce faci TURNATORULE cu toti angajatii Antenelor?

    Îi hartuiesi de-au ajuns saracii sa-si piarda caracterul!
  • Romanov Romanov
    Despre ce vorbim! Toti stiu ca aici este o lupta politica. Chiar de ziua Antenei 3 s-au gasit sa ii cheme la DNA. E prea pe fata! Mai mult, este firesc ca orice parinte sa-si apere copii.
  • Stancu Stancu
    Asta este razbunarea lui Base pentru toate talk show-urile de la Antena 3 unde au fost facute atatea dezvaluiri despre toata mafia portocalie in frunte cu el marinarul...!
  • mariana mariana
    varan securist simti "latul" aproape de git si dai vina pe basescu cit de nesimtit poti fi securistule ce esti? ce basescu te-a pus sa santajezi pe acel angajat al comaniei RCS- RDS? un securist santajist ai fost toata viata si asa o sa mori urangutanule.Ficata seamana leit cu securistul de tacsu, o santajista care asa a spus tata varanu felix.

Trimite un comentariu

sus