Skip to main content

Burlacul Antenei 1 a fost peste meciul Swansea – Petrolul în oraşe. Partida de pe Pro, prima doar pe naţional

 

Foto: Mediafax Foto, Gareth Everett

Publicitate

AUDIENŢE. Meciul Swansea – Petrolul a avut audienţe sub emisiunea Burlacul, de pe Antena 1, la nivel urban şi pe publicul comercial. Partida de pe Pro TV a fost pe primul loc (la o diferenţă mică), doar la nivel naţional.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare audienţele de pe intervalul partidei Swansea – Petrolul:

NAŢIONAL. Partida de fotbal de pe Pro TV a fost urmărită, în medie pe minut, de 1,08 milioane de telespectatori. Pro TV a fost pe prima poziţie, la o diferenţă de 30.000 de telespectatori în faţa Antenei.

URBAN. Burlacul de pe Antena 1 a fost văzut de aproape 650.000 de orăşeni, cu aproape 100.000 de telespectatori în plus în fiecare minut, pe intervalul meciului Swansea – Petrolul. Clasamentul: Antena 1, Pro TV, Acasă. De remarcat poziţia numărul cinci la oraş, deţinută de postul de ştiri România TV.

COMERCIAL. Meciul de pe Pro TV a fost după Antena 1 şi pe publicul comercial. Astfel, meciul înregistra o medie pe minut de 272.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (4,9 rating). Pe intervalul meciului, Antena 1 avea, cu Burlacul, 334.000 de persoane din targetul commercial (6 rating).

Audienţa posturilor TV pe intervalul meciului Swansea – Petrolul, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL
Rating Cota de piata
Pro TV 1.085.000 telespectatori pe minut (6,7 rtg) 12,6%
Antena 1 1.053.000 (5,5) 12,2%
Acasa TV 886.000 (4,7) 10,3%
TVR 1 412.000 (2,2) 4,8%
Prima TV 374.000 (2) 4,3%

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV pe intervalul meciului Swansea – Petrolul, la nivel URBAN:

URBAN
Rating Cota de piata
Antena 1 643.000 telespectatori pe minut (6,1 rtg) 14,3%
Pro TV 534.000 (5,1) 11,9%
Acasa TV 304.000 (2,9) 6,8%
Antena 3 224.000 (2,1) 5%
Romania TV 172.000 (1,6) 3,8%

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    exceptional film...pacat ca nu l-au difuzat pe Pro tv...ca rupeau audientele...nici nu prea a fost bine promovat...pe Prov tv deloc...deci sa nu ne mire audientele slabe...cred ca l-a batut la scor Fara scapare.
  • Radu09 Radu09
    si Ponta cat a facut la B1Tv!???
  • iulia iulia
    Tu vrei cam multe. Fa tu studiul asta daca ai timpul si resursele si convinge-te.
  • mile mile
    sambata la pro cinema -film -pe aripile vantului ora 20.00
  • Expertul, Expertul,
    doar daca esti retardat! burlacul te tine legat de televizor.
  • Expertul, Expertul,
    Foarte probabil returul de la Ploiesti, va fi mutat pe sport.ro. Audientele nu cred ca sunt masurate corect de kantar media.
  • Expertul, Expertul,
    @paginademedia, ce audienta a obtinut aseara categoria altii?
  • alex alex
    Daca juca Steaua pe PROTV fi sigur/a ca stergea pe jos cu burlacul tau
  • mile mile
    o ce veste minunata, sa fie ingenunchiat pro tv -ul chiar pe segmentul sau preferat , ieri expertul si altii visau ca pro tv va fi dublu fata de antena , cred ca au fost socati cand au vazut stirea,
  • cristi cristi
    De ce raiting-ul de la Pro tv este asa mare fata de cel al antenei? (6.7 vs 5.5) Diferenta dintre ele este doar de 32.000 telespectatori, si nu cred ca aceasta cifra reprezinta 1.2 rtg, ma refer la national.
  • Jix Jix
    pai ce sa faci cu fotbalul la romani ca toti se dau mari fotbalisti, dar sunt profesionisti doar la injuraturi si cam atat. Iar burlacul este o emisiune care te tine legat de televizor...
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    " S-a saturat lumea de scandal, batai si injuraturi"...
    ...asa ca prefera un show distins, sobru, de o inalta tinuta si o remarcabila finete a abordarii problemelor sentimentale ale unor pitipoance obosite.
  • ROYCE ROYCE
    Emisiunea pe care o prezinta Catalin Botezatu la Antena 1 este o emisiune foarte vizionata. Nu cred ca mai prezinta interes nici un meci de fotbal. S-a saturat lumea de scandal, batai si injuraturi.
  • Expertul, Expertul,
    fara suparare! doar steaua face audienta pentru televiziuni. caruta de goluri incasata de petrolul a influentat audienta.
  • sorinpietrar sorinpietrar
    Voi intelegeti ceva din titlul ala ? nu puteti sa fiti mai clari ?

Trimite un comentariu

sus