Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Posturile de ştiri, bocitoarele lui Cioabă. Mai puţin Digi 24

 

capturi stiri

Publicitate

JALE TV. Televiziunile de ştiri au fost astăzi bocitoarele familiei Cioabă. Cu excepţia Digi 24, camerele televiziunilor de ştiri au urmărit moment cu moment priveghiul, pregătirile pentru înmormântare şi încoronarea „regilor” ţiganilor. Şi postul Realitatea TV a fost mai moderată, dând doar câteva imagini de la funeralii.

Toate presărate cu declaraţii înflăcărate ale lui Corneliu Vadim Tudor, comentariile specialiştilor din studiouri şi intervenţii ale însuşi împăratului romilor.

RTV a reuşit performanţa de a-l intervieva pe Dorin Cioabă, noul "rege internaţional", chiar în timpul procesiunii, când acesta era în cortegiul funerar.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva capturi din timpul emisiei televiziunilor de ştiri.

  • România TV a transmis zeci de minute din curtea palatului ţigănesc, dar şi din stradă, unde se strânseseră zeci de persoane. Postul l-a avut în direct chiar şi pe Corneliu Vadim Tudor, venit să-l „plângă” public pe Regele Cioabă.
  • Realitatea TV a fost mai moderată. Postul a alternat informaţiile de la funerariile lui Florin Cioabă cu ştirile zilei.
  • B1 l-a avut în direct şi pe împăratul Iulian, cel care s-a arătat nemulţumit că ambii fii ai lui Florin Cioabă au fost încoronaţi.
  • Pentru Digi 24, funerariile lui Florin Cioabă nu au fost ştire. Pentru postul de ştiri al RCS&RDS adevăratul eveniment a fost ziua de 23 august, celebrată înainte de 1989 drept Ziua Naţională a Republicii Socialiste România.

capturi rtv capturi realitatea capturi B1 capturi antena 3 digi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Urmaresti prea mult Mircea Badea. :)
  • paul paul
    DIGI24 tine-o tot asa. Fa diferenta in continuare ca noi apreciem asta ;)..
  • tiq tiq
    Mail lipsea 0tv!
  • Roxana Roxana
    Bahmuteanco, nu ne mira comentariul tau! La digi 24 si la "gramada de digi" ne uitam si noi abonatii RCS-RDS. Si nu suntem putini. Ramai cu T***n** tai. Got it?
  • gica din lehliu gica din lehliu
    DIGI24 incepe sa devina un posy de stiri Occidental, si cu subiecte si cu oameni decenti. Bravo lor. Isi aleg cu grija subiectele si evita sa intre in cancanuri ieftine si balacareli de cartier. Asa...si...parca mai era ceva...a, da, Badea esti cel mai prost, fratioare :D Bine te-ai reintors ca-ti mureau lingaii de pe FB. Ati vazut ce fetze au suporterii lui? :D Asa, tati, kip ap za gud uorc.
  • Razvan Razvan
    Felicitari celor de la Digi24!
  • nimeni nimeni
    Tv inseamna rating, nu ai rating nu mananci(sa va explice aia de la realitatea cum e). C***t se da pe posturi, din c***t ne hranim. Nu mai dati vina pe televiziuni, de ce va uitati daca nu va place? Nu aveti telecomanda? Lucrez in domeniu, ba chiar sunt unul din aia care scrie titlurile alea de c***t, deci stiu cam cu ce se mananca.
    C***t vreti, c***t aveti dragilor. Pofta mare!
  • Dana Dana
    Retractez cele spuse in comentariul precedent: din articol nu se intelege ca Digi 24 a prezentat stirea in mod decent, ci ca nu a prezentat-o deloc. Din pacate nu am avut acces la aceasta emisiune si nu am avut cum sa stiu, insa mi s-a atras intre timp atentia ca postul respectiv de televiziune nu a refuzat sa prezinte stirea, ci ca, dimpotriva, a facut-o in mod echilibrat. Bravo lor.
  • Dana Dana
    In Romania traiesc in jur de 2 milioane de romi. Indifierent de atitudini si sentimente personale, evenimentele care intereseaza aceastra comunitate ar trebui reflectate, in stil obiectiv, de o televiziune care se respecta. Fara circ, fara pasiuni, fara interpretari malitioase. Faptul ca Digi 24 a refuzat cu buna stiinta sa puna evenimentul pe lista stirilor nu-i face neaparat cinste, dimpotriva. Este simptomul unei atitudini generalizate in televiziunea din Romania, care pune sentimentele personale mai presus de profesionalism.
  • next generation next generation
    ba au dat si cei de la TVR reportaje si au relatat cu detalii de la inmormantare. cat despre echilibrul sclavilor de la TVR... sa ma lasi. chiar va obliga pe angajati conducerea tvr sa postati tampenii pe siteuri?
  • mad79 mad79
    normal ca unicelularele ca tine nu se uita!
  • kkozoo kkozoo
    Alin eu nu am digi tv da ma uit cand am trfic pe diginetmobil cu mare placere la digi 24 si uite iti spun ca imi place foarte mult de marius tusie Sanatatea in bucate ,digi matinal marius Pancu si colega sa .................
  • Adrian Adrian
    Cred ca Ion Budai-Deleanu ar fi fost invidios..
  • Costel Costel
    Ce mare post de știri e Digi? Eu mă uit la TVR. Acolo chiar am văzut știri. Cine a făcut materialul asta l-a făcut la comanda. Vorbește doar de rtv, antena si b1. Uita sa aminteasca de TVR . Astia au fost echilibrati mereu.
  • alin alin
    kkozoo, Digi24 e o televiziune foarte buna, merituoasa. Dar am observat ca multi dintre cei pe care ii cunosc nici nu auzit de ea. Din pacate...

Trimite un comentariu

sus