Skip to main content

Stirile ProTV, nominalizate la premiile International Emmy Awards

 

andreea-esca-15Ştirile PRO TV se află pe lista nominalizărilor la International Emmy Awards, pentru reportajele din satele îngropate sub zăpadă, în 2012. Aceasta este cea de-a treia nominalizare la prestigioasele premii.

Publicitate

Ştirile Pro TV au fost nominalizate pentru reportajul România sub zăpadă.

ProTV concurează de această dată la categoria “News” împreună cu TV Globo din Brazilia, GMA Network din Filipine şi ITN / Channel 4 News din UK.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii care va avea loc la 1 octombrie, la Frederick P. Rose Hall din New York.

Echipa Stirilor PRO TV a câştigat Premiul Emmy în 2008, după ce a intrat în competiţie cu trei reportaje din Campania “Tu ştii ce mai face copilul tău?” alături de alte 800 de materiale jurnalistice din întreaga lume.

Stirile Pro TV au fost nominalizate pentru prima oară în 2007 la Premiile Emmy, pentru materialului "Tibetani la graniţa chineză", filmat de Sergiu Matei în munţii Himalaya. Imaginile au arătat pentru prima oară cum pelerinii tibetani sunt împuşcaţi de grănicerii chinezi, în drumul lor către Dalai Lama.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex_2 alex_2
    probabil au dat spaga, stim toti ca doar A3 e cel mai premiat post din Rromania, singurul afiliat CNN. doar ei au cei mai buni reporteri si cameramani; daca astia erau buni, faceau IMA Kids, apoi IMA, apoi lucrau la A3, nu la Pro.
  • mirceA mirceA
    Singurul premiu Emmy luat de Pro TV a fost cel cu filmarea tibetanilor impuscati de chinezi.
    Au dat banutul alpinistului si i-au facut contract de prestari servicii ca sa fie "operatorul PRO TV". In fapt, Pro TV nu a trimis pe nimeni in Tibet sa realizeze un reportaj. Omul s-a nimerit acolo si a filmat iar la venirea in tara a vandut imaginile Pro TV-ului.
    E o chestiune de oportunitate, nicidecum de jurnalism. A spuna ca Stirile Pro TV fac jurnalism e ca si cum ai scuipa pe obrazul adevaratilor jurnalisti.
  • mile mile
    pro tv este un post de propaganda americana ,de aceea castiga premii din sua ,
  • eu eu
    si pro tv este afiliat cnn daca nu stiati chiar actionari in cadrul cme
  • alex alex
    cum adica ce legatura are , a informat oamenii ca este posibil sa mai aduca in premiu Emmy in tara ( al doilea ) unit in estul Europei
  • Expertul, Expertul,
    FELICITARI PROTV! stirileprotv nominalizate pentru a treia oara la Emmy. jeguri anteniste, poate invatati si voi cum se face jurnalismul!
  • tudor tudor
    Asta se intampla in timp ce antenarii iau 14252 de premii APTR. Cam asta e diferenta intre Antena 3 ,1,6,2 si Pro TV. Pai si copiii lui Felix nik? Pai ei sunt afiliati CNN.
  • Observator Observator
    OK, reportajele sunt foarte bune, dar ce treaba are cititoarea de prompter Andreea Esca cu stirea asta?

Trimite un comentariu

sus