Skip to main content

Compania mamă a Pro TV a numit doi directori executivi după demisia lui Sârbu

 

Adrian-Sarbu-web
Adrian Sârbu a demisionat de la conducerea Central European Media Enterprises la sfârșitul lui august

Publicitate

Central European Media Enterprises (CME), compania care operează canalele Pro în România, a anuntat azi doi noi CEO: Christoph Mainusch si Michael Del Nin au fost numiti co-CEO ai companiei si isi vor intra in atributii din 16 Septembrie. Numirile vin la mai puțin de o lună de la demisia lui Adrian Sârbu de la șefia companiei.

Adrian Sârbu a demisionat, pe 21 august, din funcția de conducere de la CME, compania care deține Pro TV în România, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Adrian Sârbu va mai fi angajat al CME până la 1 ianuarie 2014.

Cine sunt noii șefi ai CME?

Christoph Mainusch: Are o experiență de 16 ani ca CEO pentru companii de media, ca Alpha Media Group în Greece, RTL Televizija în Croația și ACS Media GmbH. Cel mai recent, a fost consultantul președintelui Turner Broadcasting International pe diferite proiecte.

Michael Del Nin: A fost membru în Consiliul de Administrație al CME din octombrie 2009 până în septembrie 2013. A fost Vice-președinte al departamentului de stategie corporate al Time Warner Inc. de la începutul lui 2008 și până în prezent.

Ronald Lauder, fondatorul CME și actualul președinte al consiliului de administrație, despre noile numiri:

“Suntem foarte mulțumiți ca Christoph și Michale conduc echipa executivă a CME. Michael, care a făcut parte din consiliul de administrație al CME încă din 2009, este un director cu viziune și o amplă înțelegere a businessului media iar Christoph vine cu o experiență bogată în care s-a dovedit a fi un manager de succes în televiziune inclusiv în piețele în care operăm. Noi credem că abilitățile și experiența lor sunt potrivite pentru CME.

Această combinație dinamică în care Michael conduce partea de coporate îi permite lui Christop să se concentreze în special pe operațiuni, fapt care demonstrează angajamentul consiliului de administrație pentru aducerea adevăratelor valori pentru acționarii CME.

Christoph Mainusch, CoCEO al CME, prima declarație în noua poziție:

“Sunt entuziasmat să mă alătur CME și abia aștept să mă confrunt cu această provocare. Sunt foarte fericit să fac echipa cu Michael și vom da tot ce avem mai bun ca să menținem și chiar să ridicăm poziția curență a companiei ca lider în topul audiențelor în toate cele șase țări unde compania activează.

Michael Del Nin, celălalt CoCEO:

“Șansa de a lucra cu cineva atât de realizat profesional precum Cristoph la conducerea CME este un mare privilegiu pentru mine. Îi cunosc deja pe mulți dintre oamenii talentați ai companiei și abia aștept să mă alătur echipei lor”.

CME operează în România următoarele posturi: Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, AcasaGold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD si sport.ro HD.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu