Skip to main content

Compania mamă a Pro TV a numit doi directori executivi după demisia lui Sârbu

 

Adrian-Sarbu-web
Adrian Sârbu a demisionat de la conducerea Central European Media Enterprises la sfârşitul lui august

Publicitate

Central European Media Enterprises (CME), compania care operează canalele Pro în România, a anuntat azi doi noi CEO: Christoph Mainusch si Michael Del Nin au fost numiti co-CEO ai companiei si isi vor intra in atributii din 16 Septembrie. Numirile vin la mai puţin de o lună de la demisia lui Adrian Sârbu de la şefia companiei.

Adrian Sârbu a demisionat, pe 21 august, din funcţia de conducere de la CME, compania care deţine Pro TV în România, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Adrian Sârbu va mai fi angajat al CME până la 1 ianuarie 2014.

Cine sunt noii şefi ai CME?

Christoph Mainusch: Are o experienţă de 16 ani ca CEO pentru companii de media, ca Alpha Media Group în Greece, RTL Televizija în Croaţia şi ACS Media GmbH. Cel mai recent, a fost consultantul preşedintelui Turner Broadcasting International pe diferite proiecte.

Michael Del Nin: A fost membru în Consiliul de Administraţie al CME din octombrie 2009 până în septembrie 2013. A fost Vice-preşedinte al departamentului de stategie corporate al Time Warner Inc. de la începutul lui 2008 şi până în prezent.

Ronald Lauder, fondatorul CME şi actualul preşedinte al consiliului de administraţie, despre noile numiri:

“Suntem foarte mulţumiţi ca Christoph şi Michale conduc echipa executivă a CME. Michael, care a făcut parte din consiliul de administraţie al CME încă din 2009, este un director cu viziune şi o amplă înţelegere a businessului media iar Christoph vine cu o experienţă bogată în care s-a dovedit a fi un manager de succes în televiziune inclusiv în pieţele în care operăm. Noi credem că abilităţile şi experienţa lor sunt potrivite pentru CME.

Această combinaţie dinamică în care Michael conduce partea de coporate îi permite lui Christop să se concentreze în special pe operaţiuni, fapt care demonstrează angajamentul consiliului de administraţie pentru aducerea adevăratelor valori pentru acţionarii CME.

Christoph Mainusch, CoCEO al CME, prima declaraţie în noua poziţie:

“Sunt entuziasmat să mă alătur CME şi abia aştept să mă confrunt cu această provocare. Sunt foarte fericit să fac echipa cu Michael şi vom da tot ce avem mai bun ca să menţinem şi chiar să ridicăm poziţia curenţă a companiei ca lider în topul audienţelor în toate cele şase ţări unde compania activează.

Michael Del Nin, celălalt CoCEO:

“Şansa de a lucra cu cineva atât de realizat profesional precum Cristoph la conducerea CME este un mare privilegiu pentru mine. Îi cunosc deja pe mulţi dintre oamenii talentaţi ai companiei şi abia aştept să mă alătur echipei lor”.

CME operează în România următoarele posturi: Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, AcasaGold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD si sport.ro HD.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus