Skip to main content

Adrian Sârbu, salariu de 1,8 milioane de dolari pe an, în ultimii patru ani

 
Adrian Sârbu, salariu de 1,8 milioane de dolari pe an, în ultimii patru ani

adrian sarbu - Money Express
Sursa foto: Media Express

Publicitate

Adrian Sârbu a avut în ultimii ani, în calitate de preşedinte şi CEO al Central European Media Enterprises (CME), un salariu anual de 1,8 milioane de dolari, la care s-au adăugat şi alte bonusuri de milioane de dolari pentru performanţă.

În aprilie 2013, Sârbu bătuse palma cu CME pentru prelungirea contractului cu încă trei ani, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Remuneraţia lui Sârbu ar fi fost de 1,8 milioane de dolari pe an, plus bonusuri ce puteau ajunge la 100% din salariu, în funcţie de atingerea anumitor target-uri.

În perioada 2009 - 2011, Sârbu a câştigat 3,7 milioane de dolari la CME, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Ce bonusuri a primit Sârbu:

Peşedinte şi CEO în cadrul companiei de media care activează în mai multe ţări din Europa, Sârbu a avut un salariu fix de 1,8 milioane de dolari, la care s-au adăugat bonusuri şi compensaţii de peste 1,9 milioane de dolari.

  • Adrian Sârbu a avut în 2011 un salariu de 1,8 milioane de dolari, la care s-au adăugat bonusuri şi alte compensaţii în valoare de 1,9 milioane de dolari, ajungând astfel la venituri totale de 3,7 milioane de dolari.
  • În 2010, Sârbu a avut venituri anuale mult mai mari, de 5,5 milioane de dolari. Salariul a fost acelaşi, de 1,8 milioane de dolari, însă bonusurile şi compensaţiile au fost mult mai mari, însumând 3,7 milioane de dolari. Printre bonusuri, Sârbu a avut şi o primă de 500.000 de dolari cu care a fost recompensat pentru finalizarea vânzării operaţiunilor din Ucraina, într-o tranzacţie de 300 de milioane de dolari.
  • În 2009, Sârbu a avut venituri totale de 3,9 milioane de dolari: un salariu de bază de 1,5 milioane de dolari şi compensaţii de 2,3 milioane de dolari. Conform contractului cu CME, preşedintele CME nu trebuie să depăşească venituri de 10 milioane de dolari în 2012 şi nici în 2013 (salariu plus alte bonusuri şi compensaţii).

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus