Skip to main content

Nunta gay de la Pro TV a atras 2.000 de reclamaţii la CNA

 

patru nunti (2)

Emisiunea Patru nunţi şi o provocare, aspru contestată de telespectatori. Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit peste 2.000 de sesizări referitor la nunta dintre doi homosexuali, difuzată în cadrul show-ului Patru nunţi şi-o provocare. Forul ar urma să analizeze acest subiect în şedinţa de mâine.

Nunta gay a pus emisiunea Patru nunţi şi o provocare pe primul loc în audienţe, după ce show-ul a avut trei ediţii pe locul doi în ţară şi la oraşe.

Emisiunea a avut peste un milion şi jumătate de telespectatori, la nivel naţional, dintre care 850.000 de persoane erau din mediul urban, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • borhidan borhidan
    maruta nu are ce cauta l la procinema procinema este un program de filme nu de birfe sa va fie rusine
  • Robert Robert
    Pt. Cristi : Stimate domn, tare imi doresc vreo doua argumente in acest sens; explica-ne si noua (cei care am facut din fiziologie si genetica o profesie) cum ai ajuns tu la explicatia ca homosexualitatea are cauza biologica (te pomenesti ca se transmite si genetic, nu ? ) ??? Astept cu tare nerabdare posibila dovada a secolului !!!
  • horia horia
    Dle Vasile .... homosexualitatea nu este o boala la fel cum nici acesti oameni nu sunt bolnavi !! "Ori suntem prea multi, iar aceşti bolnavi fac o echilibrare a numărului ,,oamenilor ” de pe glob şi trebuie susţinută nebunia , pardon boala ,lor" Ceea ce spuneti dumneavoastra se numeste DISCRIMINARE !!!!! Mai mult, sunt multe alte lucruri in tara catre care ar trebui sa ne indreptam atentia, lucruri mai grave care ne afecteaza cu adevarat !! Comunitatea LGBT nu va afecteaza cu nimic, asta daca nu cumva nu puteti dormi noaptea de ce face vecinul pe care 70% din batranele de pe scara il barfesc sau pe care dumneavoastra il suspectati de anumite lucruri !!! Sa nu uitam ca sunt vedete care si au declarat orientarea sexuala iar multi dintre acesti oameni, sunt persoane cu capul pe umeri, cu joburi de top, atitudine si respect fata de semeni !!!! Asa ca incercati sa scapati de mentalitatea comunista si tara asta va ajunge mult mai departe decat a ajuns in ultimii 23 de ani .... !! Sau poate ca va place actuala situatie din Romania, ca doar suntem condusi de USL/PNL, alesi de voi .... iar acum toata lumea iese in strada si striga DEMISIA, DEMISIA !!!
    Cat despre doamna care a spus ca vrem sa se copiaze Occidentul ... hmmm, incercati sa calatoriti, sa vizitati, sa vorbiti cu romani care au o viata in Occident si care nu vor sa mai auda de Romania, tara care nu ofera nimic ... si va veti schimba punctul de vedere !!! Un sfat pentru mama ingrijorata ca i se inoculeaza copilului lucruri urate ... ganditi-va mai bine ce o sa faca sau ce va face dupa ce va termina studiile .... ce viitor va avea ... !!!
  • Stefan Stefan
    Bai uameni buni ancercati sa fiti si voi mai deschisi si nu mai discriminati atata persoanele de alta orientare sexuala.
  • cosmin cosmin
    bolnav esti tu si toti ceilalti
  • cosmin cosmin
    pedofil e una,si toti gay condamna pedofilia,iar homosexualitatea este alta,dar tu esti prea indoctrinata sa stii asta.Esti o persoana timpita care nu stie sa respecte pe altii
  • cosmin cosmin
    @yyw esti un homofob indoctrinat de prostie.Ar trebui sa fii dus in jungla si lasat acolo
  • Bogdan Bogdan
    NU trebuie sa citesti legea ca sa intelegi in ce slot se incadreaza emisiunea respectiva. Fiecare emisiune difuzata la TV este insotita de un anumit semn care iti spune pentru ce varsta este recomandata emisiunea respectiva. Din moment ce emisiunea a fost difuzata de la 20:30 ma gandesc ca vorbim de slotul orar interzis sub 12 ani.

    Dar ca sa fiu mai pe intelesul tau. Semnele alea cu varsta inseamna cam asa:

    AP - Emisiune la care copiii se pot uita doar cu acordul parintilor. La categoria asta se pot difuza emisiuni intre orele 6 si 20.
    12 - Emisiune interzisa copiiilor sub 12 ani. Aici intra emisiunile ce se pot difuza de la ora 20.
    15 - Emisiune interzisa copiiilor sub 15 ani. Aici intra emisiunile ce se pot difuza dupa ora 23.
    18 - Emisiune ce se poate difuza dupa ora 01.

    Nu am sa stau sa iti dau copy-paste la toate articolele din legea pe care pretinzi ca ar trebui sa o stiu, acestea se gasesc in "CAPITOLUL II - Clasificarea programelor audiovizuale în vederea protecţiei minorilor" din DECIZIA Nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, pe care o gasesti pe site-ul CNA.

    Tot ce pot sa iti spun este ca postul de televiziune a folosit un semn de avertizare, iar parintele poate sau nu sa isi lase copilul sa se uite la acel program.

    Si ca sa iti raspund la intrebarea initiala, da am citit legea si consider ca emisiunea respectiva nu este de audienta generala, iar slotul orar dupa ora 20 a fost ales corect de care post.
  • Vasile - Soreşti Vasile - Soreşti
    Dle. horia sunteţi un avocăţel al homo şi lesbi . La fel şi eu susţin o cauza a celor ,,needucaţi " , D-voastră îi trataţi pe homosexuali şi lesbiene nişte oameni normali pe când eu îi văd ca nişte oameni bolnavi , pentru care trebuie să avem compasiune cuvenită omului bolnav . Nenorocirea vine din faptul că se pun pe aceiaşi pozitie cu bolnavii mintali ( nebunii ) şi EI se consideră normali iar restul anormali . Mi-au plăcut studiile făcute de alţii ( 100 % din aceiaşi categorie ) , mai ales studiile economice , studii ce sunt cel mai uşor de combătut , făcute în stilul celor ce susţin RMGC- în privinţa modului de exploatare a aurului , oameni ce nu văd decât interesul imediat . Scenariu : ,, Dacă începând de azi toate căsătoriile sunt între persoane de acelaşi sex , săritul în curtea lesbienilor sau invers nu este indicat , iar medici specializaţi în inseminări artificiale nu avem , sau avem foarte puţini . CE SE VA ÎNTÂMPLA CU POPULATIA GLOBULUI . Va duce aceasta la dispariţia lui homo sapiens ? Ori suntem prea multi, iar aceşti bolnavi fac o echilibrare a numărului ,,oamenilor " de pe glob şi trebuie susţinută nebunia , pardon boala ,lor . ?? Peste 20-40 de ani cine se va mai naşte , cine va continua SPECIA pe pământ . SĂ FIM ÎNŢELEGĂTORI cu nişte bolnavi este ceva , dar să nu sărim calul ,pentru că acesta este un CAL TROIAN şi să nu luptăm CONTRA NATURII pentru că niciodată OMUL nu a câştigat . Aşa că lăsaţi deoparte studiile economice ce aduc în mintea bolnavilor câştiguri fabuloase . Nu fac comentarii asupra programului tv . Acolo şi de fapt la toate televiziunile scopul principal este de a ne oferi ,, circării " , Nenorocire că copii nu au puterea de a discerne în ce e bun şi ce e rău , ei fiind în formare , asimilând orice informaţie ca pe ceva bun , iar interzicerea privirii la tv. face mai mult rău. ( vezi mărul lui Adam ).
  • Timea Timea
    Foarte bine spus!
  • ady ady
    sunt gay,dar nu mi-a placut emisiunea,in schimb sora mea care e casatorita cu doi copii a fost incantata ma sunat sa-mi spuna ca "in sfarsit vedem si noi ce vedeam in urma cu 10 ani la posturile nemtesti de televiziune "!
  • horia horia
    Dostoievski - ( doar cu numele) - uite exemple, daca nu traiesti in munti - Căsătoria între persoane de același sex (cunoscută și sub numele de căsătorie gay sau căsătorie homosexuală) este căsătoria între două persoane care sunt de același sex legal sau biologic. Primele legi care au permis căsătoria între persoane de același sex au fost adoptate la începutul secolului XXI. La data scrierii acestui articol, 15 țări permit cuplurilor de același sex să se căsătorească: Africa de Sud, Argentina, Belgia, Brazilia, Canada, Danemarca, Franța, Islanda, Norvegia, Noua Zeelandă, Portugalia, Spania, Suedia, Țările de Jos și Uruguay. O lege în acestă privință a fost adoptată în Regatul Unit, validă în Anglia și Țara Galilor, care va intra în vigoare în cursul anului 2014[1].

    Studii efectuate în mai multe țări indică faptul că sprijinul pentru recunoașterea legală a căsătoriei dintre persoane de același sex crește împreună cu nivelul de educație, iar acest sprijin este mai puternic în rândul tinerilor. Totodată, sondajele arată că susținerea față de o asemenea lege este în creștere. La sfârșitul secolului al XX-lea și la începutul secolului al XXI-lea, a fost o mișcare semnificativă într-un număr de țări în favoarea recunoașterii căsătoriilor civile ca un drept care ar trebui extins la toți cetățenii, fără a discrimina bazat pe orientare sexuală. Căsătoriile civile aduc cu ele o serie de drepturi, inclusiv securitate socială, asigurări de sănătate, beneficii la impozit, moștenire, etc.
    "crește împreună cu nivelul de educație, iar acest sprijin este mai puternic în rândul tinerilor"- DE RETINUT ACEST ASPECT !!!!
    Casatoria intre persoanele de acelasi sex este un subiect controversat in intreaga lume, insa legalizarea ei ar aduce importante avantaje economiei.

    Recent, Rhode Island a devenit al zecelea stat american in care sunt permise mariajele gay, iar politicienii de acolo sustin ca si alte state din SUA vor urma exemplul lor, mai ales in conditiile in care 53% dintre americani s-au pronuntat in favoarea acestui demers, numarul lor fiind cu mult mai mare decat in 1996 (27%).

    Rhode Island a devenit al zecelea stat american in care sunt permise casatoriile gay

    In plus, Franta a legalizat de curand mariajele gay, astfel ca in aceste conditii, Huffington Post a analizat care ar fi beneficiile pe care le-ar avea Statele Unite din punct de vedere economic de pe urma legalizarii casatoriilor intre persoanele de acelasi sex.

    Va mari colectarile de taxe: Legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex va aduce in plus la bugetul SUA intre 20 si 40 de milioane de dolari anual, din plata taxelor, potrivit unei analize realizate de economistul Adam Stevenson de la Universitatea din Michigan.

    A ajutat economia orasului New York: In primul an de la legalizarea mariajelor gay, orasul New York a obtinut 259 milioane de dolari din impozite si cheltuieli legate de nunta, confom CNN Money.

    Va usura plata salariilor in multe companii: Potrivit PBS, unele companii sustin ca SUA isi pierd competitivitatea din cauza ca nu legalizeaza casatoria intre persoane de acelasi sex. Ele atrag atentia ca in statele in care nu exista aceasta prevedere, taxele sunt diferite pentru cuplurile gay.

    Poate ajuta economia statelor cu probleme: Dupa ce California, stat care se confrunta cu o criza financiara, va adopta aceasta lege, ea va genera venituri de 123 de milioane de dolari la buget, in primii trei ani, potrivit unui studiu citat de Fiscal Times.

    In plus, in Massachusetts, legalizarea mariajelor gay a adus 111 milioane de dolari in primii cinci ani.

    Va duce la diminuarea cheltuielilor pe programe guvernamentale de asistenta sociala: Casatoria ii face pe oameni sa fie mai stabili din punct de vedere financiar si mai putin predispusi sa ceara ajutoare sociale de la stat. In consecinta, legalizarea mariajelor gay va salva fonduri in valoare de sute de milioane de dolari pe an.

    Mai multe nunti inseamna mai multi bani: Un studiu recent realizat de Institutul Williams a estimat ca mariajele intre persoanele de acelasi sex din Maine, Maryland si Washington vor aduce venituri suplimentare in valoare de 166 milioane de dolari in urmatorii trei ani.

    Multe companii cred ca e o idee buna: Peste 60 de corporatii americane, inclusiv Apple, Nike si Morgan Stanley au semnat o petitie depusa la Curtea Suprema de Justitie in care si-au exprimat sprijinul pentru legalizarea mariajelor gay, motivand ca acest lucru i-ar ajuta sa angajeze specialisti de top.
    HMMMMM !!!! READ IT, MAN !!!
  • horia horia
    Violeta, 30 September, 2013 17:55
    Reply ↓

    Iti poti educa copii asa cum vrei,dar nu vreau ca copiilor mei sa li se inoculeze de mici asa ceva de catre presa si de catre nimeni altcineva.
    EXTRAORDINAR !!! NU TI A BAGAT NIMENI PE GAT EMISIUNEA, TREBUIA SA SCHIMBI CANALUL SAU SA-TI PUI COPILUL IN ALTA CAMERA LA DESENE ANIMATE, ORICUM E PREA MIC CA SA INTELEGEA CE SE INTAMPLA IN EMISIUNE !! GRILA POSTURILOR TV ESTE F VARIATA SI EXISTA MULTE POSTURI SPECIALE PENTRU COPII !!!
  • horia horia
    Celor care inca nu au reusit sa depaseasca mentalitatea ceausista le recomanda sa continuie sa faca eforturi !! Asa cum scria cineva mai sus, homosexualitatea nu este o boala, te nasti cu ea ... pur si simplu !!! Iar daca veti studia mai bine "situatia" o sa vedeti ca cei care fac parte din aceasta comunitate sunt de multe ori mai simtiti si mai cu capul pe umeri !!! Luati exemplu din strainatate, ce legi sunt si cat sunt de protejati ... din punctul meu tot respectul pentru ce se intampla in alte tari dar si pentru cei doi care au ales sa si faca nunta publica(indiferent ca a fost regizat sau nu) !! Bravo lor !! Iar voi, ce inchisi la minte, mai bine aveti grija ca odraslele voastre sa nu se drogheze, sa nu fure sau ... sa nu cumva sa aveti o surpriza !! Pentru N alte lucruri difuzate la televizor nu faceti scandal !! NU VA CONVINE, NU VA UITATI ... CA DASTA NU A AJUNS TARA ASTA NICAIERI ... !! De incuiati la minte ce sunt unii dintre noi, de faptul ca majoritatea se complac in niste situatii pentru ca sunt prea comozi si multi nu stiu sa-si ceara drepturile !!!
    " la 1 aprilie 2001, la câteva secunde după miezul nopții, Job Cohen, primarul orașului Amsterdam și fost secretar de stat pentru Justiție, a fost primul primar din în lume care a căsătorit un cuplu de același sex. Patru cupluri de homosexuali s-au căsătorit în acea noapte, 382 au urmat în aprilie 2001.

    Între 1 aprilie 2001 și 1 ianuarie 2011, 15.000 de cupluri de același sex s-au căsătorit legal. Potrivit unui articol de pe site-ul Radio Olanda, 20% din cele 55.000 de cupluri gay din Țările de Jos sunt acum căsătoriți. În aceeași perioadă de timp, au existat 761.000 de căsătorii heterosexuale. În total sunt 4,1 milioane de cupluri în Olanda, 80% dintre aceștia fiind căsătoriți.

    Între 1 aprilie 2001 și 1 ianuarie 2011, au existat 1.078 divorțuri între homosexuali. În același timp, au existat 323. 549 de divorțuri între cupluri heterosexuale.

    Jan Latten de la oficiul de Statistică din Olanda, explică faptul că “la fel ca și cu cupluri heterosexuale, dorința de a avea copii și responsabilitățile legale ce rezultă dintr-o căsătorie cântăresc chiar mai mult pentru cuplurile de homosexuali și lesbiene. Acest lucru ar putea explica de ce cuplurile de homosexuali se căsătorească mai des decât cele de heterosexuali".
    Renuntati la ... "a nu mai capul pe perna de grija vecinului" si trimiteti petitii pentru alte probleme care macina Romania, nu pentru asemenea lucruri, cae oricum se vor intampla cu si fara voia voastra !! Mai ales ca in Romania, exista ceva reglementari pe acest subiect, in urma unor niste situatii create tot de oameni ca cei care au ceva de obiectat "
    - În prezent, nu există legi împotriva persoanelor LGBT în România. Actele consensuale între două persoane de același sex au fost legalizate în 1996, deși ultima lege care discrimina împotriva persoanelor gay, Articolul 200 al Codului Penal, a fost abrogată doar în 2001. Vârsta de consimțământ este de 15 ani, egală pentru acte sexuale heterosexuale și homosexuale.
    - Din anul 2000, există o lege împotriva discriminării care nu permite discriminarea bazată pe orientare sexuală. Această lege a fost aplicată cu succes de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în 2004, când TAROM a refuzat să le ofere cuplurilor homosexuale beneficiile de Ziua Îndrăgostiților (Valentine's Day), care erau valabile doar cuplurilor heterosexuale. TAROM a fost dat în judecată pentru discriminare pe bază de orientare sexuală și a fost amendat, situația fiind corectată conform legii anti-discriminare.
    - Din 1996, este posibil pentru cineva care a trecut printr-o operație de schimb de sex să își schimbe legal genul pentru a reflecta noul sex biologic. În plus, este legal pentru femei necăsătorite, inclusiv lesbiene, să acceseze metode de inseminare artificială, precum fertilizare in-vitro.
    - Daniel Zavoian este prima persoană care a dat în judecată o instituție din România pentru discriminare și hărțuire, pe criteriul orientării sexuale în accesul la serviciile companiei. Instanțele românești au decis ca instituția să plătească daune morale în valoare de 1000 de euro. Sentința dată de Curtea de Apel București este definitivă.
    ASA CA PRO TV NU A INCALCAT CU NIMIC LEGILE, CU ATAT MAI MULT CU CAT CEI DOI AU FOST UNITI PRIN CASATORIE DE UN PASTOR VENIT DIN AMERICA, ACOLO UNDE SITUATIA E CU TOTUL ALTA !!! WAKE UP , ROMANIA !!!
  • yyw yyw
    pro tv nu vine cumva de la amercani? Nu-s astia cumva tot aia care prin ambasada sua au rulat filme cu homalai la Muzeul TARANULUI ROMAN??? poate reusiti si inchideti pro tv asa ca sa se transmita un mesaj clar fi-le-ar transmisiunea sa le fie

Trimite un comentariu

sus