Skip to main content

Meciul România - Ungaria, difuzat de Antena 1 şi GSP TV

 

arena nationala

Meciul dintre România şi Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale 2014, se va juca vineri, 6 septembrie, pe Arena Naţională, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă live de Antena 1 şi de GSP TV.

Tot Antena 1 va transmite şi meciul dintre România şi Turcia, care se va disputa marţi, 10 septembrie, începând cu ora 21.00.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • koko chanel koko chanel
    Daramatii de la antena,nu vor sa investeasca niciun craitar in tehnologie HD,si se lauda ca sunt pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor.Rusine.....investiti si mai apoi cereti sa fiti apreciati !!
  • geo geo
    putem vedea meciurile pe net si fara sa ne abonam la mizeria de antenaplay...multumim, totusi, pentru sugestie...
  • mile mile
    digi trebuie sa plateasca pentru a1 , dar voi va-ti bucurat cand s-a scos a1 de pe satelit. Va pute-ti abona la antenaplay si vedeti meciurile pe net
  • geo geo
    voi de afara cu digi sunteti cam in ilegalitate...pentru ca nu va este permis sa receptionati programele, alea care sunt, in strainatate. altfel, ce s-ar intimpla daca spaniolii ori italienii s-ar abona la digi. asa ca lasati-o mai moale, cit sunteti pe alaturi...
  • mircea mircea
    Noi cei de "afară" care avem digi nu vedem meciul ; din păcate, dar oare "mafioţii" se gândesc la noi??sau cei de la digi?degeaba comentăm!!!
  • Costel Costel
    Sunt de acord cu a scris Gelu, noi de afara cu Digi ,nu avem in grila A1 si GSP , vom vedea meciul in streaming . Sper ca atunci cind va expira contractul Digi pentru drepturile de televizare Liga 1 România ,sa dea faliment ....:)
    Un pasionat de fotbal,
  • aurel aurel
    interesant, daca tu nu te uiti la meci, ce cauti aici sa comentezi o stire despre fotbal?!
    Si da, se pare ca suntem multi nemultumiti de imaginea de toata jena a Antenei, asa ca nu ne uitam la celelalte emisiuni, dar vrem sa vedem echipa nationala.
  • Alex Alex
    Meciul asta e mai interesant daca il ascult la Radio Romania că la Antena 1 comentatorii si calitatea imaginii lăsa de dorit! Hai România .....
  • gelu gelu
    VA GANDITI DOAR LA VOI !!!NOI CEI DIN STRAINATATE CE NU AVEM GSP SI ANTENA 1IN GRILA DE PROGRAME CE FACEM ? CUM VEDEM MECIUL?DE CE NU DA FRF MECIUL PE PROGRAMUL NATIONAL TVR ?MARI LE SUNT INTERESELE...RUSINE !!!
  • marius marius
    Pot prefera programele PRO TV, dar meciurile echipei nationale sunt mai importante, cel putin pentru mine, decat orice emisiune sau film difuzat de acestia. Argumentul tau nu e valabil.
  • mile mile
    pentru tvr nu conteaza audienta , au aceleasi surse de venit , ori fac audienta 1 punct sau 10 puncte
  • geo geo
    TVR 1 ne va delecta in fiecare simbata seara cu meciurile modestei Liga a II-a...asa spirit managerial au...vom vedea, de exemplu, Craiolguta - FC Slatina...meci care nu va interesa decit citeva mii de olteni, poate...cind meciurile de acasa ale nationalei le-ar fi adus cel putin un milion de privitori...
  • Danny Danny
    Hai Romania, orice s-ar intampla! Faptul ca e difuzat de Antena 1 nu e o surpriza, ei au toate meciurile de acasa ale nationalei.
    Altfel, poate s-au mai pus si ei la punct, pe mine nu ma deranjeaza atat imaginea cat comentariul, deseori neinspirat. De ce n-o fi castigat licitatia TVR? Sunt postul national totusi, ar fi putut face un efort si ar fi dat si HD, sa nu mai zica nimeni nimic
  • Flav.And Flav.And
    Pentru cei care nu vor putea urmari meciul Romania-Ungaria LIVE , vor putea trai emotiile calificarii urmarind partida la tv.
    Nu e acelasi lucru, dar importanta este calificarea. Dupa cele doua meciuri, sa ne vedem in Brazilia.
  • mile mile
    protevistii se vor uita la meci ?

Trimite un comentariu

sus