Skip to main content

Meciul România - Ungaria, difuzat de Antena 1 şi GSP TV

 

arena nationala

Meciul dintre România şi Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale 2014, se va juca vineri, 6 septembrie, pe Arena Naţională, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă live de Antena 1 şi de GSP TV.

Tot Antena 1 va transmite şi meciul dintre România şi Turcia, care se va disputa marţi, 10 septembrie, începând cu ora 21.00.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • oszkar oszkar
    hai ungaria
  • daniel daniel
    ori cum nu mă uit la naţionala lui puţircă şi sandu indeferent pe ce post sar difuza.
  • george george
    de ficare data cand se face reclama la un meci foarte mult deficare data pierdem,si voi urmari meciul la gsptv nu la A1 la gsp tv imaginea este mai buna
  • mile mile
    de ce nu cumpara pro tv meciurile nationalei , eu oricum nu ma uit la fotbal. Oricum protevistii se vor uita la pro tv, asa ca nu vad de ce sa-i intereseze de imaginea antenei 1
  • razvan razvan
    In orice tara din UE,meciurile echipei nationale de fotbal sunt transmise in format full HD,numai noi am ramas cu 16:9. Federatia de fotbal nu ar trebui sa vinda drepturile tv daca televiziunea nu poate transmite meciurile in HD.(totusi suntem in 2013,tehnologia a avansat),dar asa e la noi.
  • pricepi tu? pricepi tu?
    Draga Mile,
    Noi stim ca tu o sa te uiti Antene inclusiv atunci cand o sa fie numai purici pe ecran, cu speranta ca sunt cei care au ramas dupa ce s-a scuturat motanul.
    Daca tie iti place sa te uiti la acest post, indifferent de cum si ce emite, te priveste si nu are nimeni a te judeca.
    Aici insa nu-I vorba de preferintele spectatorilor, ca in cazul unor programe de divertisment sau filme, ci este vorba de meciul echipei nationale a Romaniei . Echipa pentru sportul cel mai popular pe plan national si mondial.
    Sa ne oblige sa privim la un post TV care emite ca pe vremea lui Ceasca este o lipsa de respect a FRF.
    La fel cum TVRu lu' saftoiu, la care contribuim cu totii ca vrem sau nu, in loc sa dea bani pentru meciul Nationalei, ne da sambata seara, in prime time, meciurile echipei lui Olguta, din divizia 2a.
    Toate competitiile de interes major ar trebui transmise in conditii tehnice din sec XXI si la televiziuni cu acoperire nationala. Despre asta-i vorba.
  • marius marius
    Intr-adevar imaginea si comentariul sunt execrabile la Antena 1. Cel putin meciul Romaniei cu Olanda a fost de neurmarit. Balbe, greseli in ceea ce priveste jucatorii etc. E pacat ca se complac in astfel de mediocritate, desi nu sunt deloc fanul lor. Este, totusi, in interesul nostru sa vedem programe de calitate la televizor.
  • Ne0 Ne0
    @mile
    In principiu ai dreptate, exista telecomanda, dar de fapt esti un catar in gandire. Adica, trebuie sa suporte un popor intreg mojiciile lui Voiculescu ca nu vrea el sa investeasca in tehnologia HD.
  • adrian adrian
    Parca era la un moment dat o masura prin care o televiziune care nu are acoperire nationala, nu poate participa la licitatia privind meciurile echipei nationale . Cei care au digi satelit nu au in grila de programe antena1, nu ca as plange dupa el, dar asa ca fapt divers. Sa nu mai vorbim de calitatea imagini si a comentatoriilor.
  • mile mile
    nu te uita la meci , daca nu-ti place imaginea
  • adi adi
    Stai ca sculele de la Tele7 mai merg,problema este cu comentatorii care sunt imprumutati de la Chisinau!!Am ajuns ca pe vremuri: cand transmite Antena sau Gsp ascultam comentariul de la radio!!
  • etc.etc etc.etc
    In SD si un 16:9 tras de coada. Bravo FRF ati vandut drepturile la aia care au "scule imprumutate" de la Tele7ABC.

Trimite un comentariu

sus