Skip to main content

ANUNŢ INTERN. Salariile întârziate de la Realitatea se dau la sfârşitul lunii

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Angajaţii postului Realitatea TV îşi vor primi salariile la sfârşitul lunii.

Într-un mesaj trimis salariaţilor Realitatea Media, Mura Frânculescu, director executiv, anunţă că, “o situaţie dificilă ne forţează să decalăm plăţile aferente salariilor pe luna septembrie până la data de 30 octombrie.”

Salariile de la Realitatea se dădeau, în mod obişnuit, în ziua de 15 a fiecărei luni.

Mesajul integral:

În urma ultimelor evoluţii publice, întâmpinăm o situaţie dificilă, care ne forţează să decalăm plăţile aferente salariilor pe luna septembrie, până la data de 30 octombrie.

Conducerea postului îşi asumă responsabilitatea pentru a reglementa acest inconvenient pe viitor, astfel încât să se revină la data obişnuită a acordării salariilor.

Vă mulţumim pentru înţelegere

Reamintim că zilele trecute Direcţia Naţională Anticorupţie a decis începerea urmăririi penale a lui Maricel Păcuraru, unul dintre acţionarii Realitatea Media, a soţiei acestuia, Daniela Ionescu, dar şi a mai multor apropiaţi ai lui Elan Schwartzenberg, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Dosarul vizează modul în care Realitatea Media a intrat în insolvenţă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • camelia camelia
    Nu va panicati baieti ANAF cere falimentul Realitatea Tv deci in concluzie Mos Nicolae cred ca o sa va aduca ceva frumos un binemeritat concediu.
    P.S (Concediu fara Plata)
  • eueu eueu
    lasa ca au ramas cei care taie si spanzura acolo. vedetili
  • Dan Mădălin Ionesc Dan Mădălin Ionesc
    A sosit clipa. Din păcate nimeni nu va face nimic. Vor aștepta banii k mamelucii. Acționarii, creditorii, gusele, danele, simonele vor fi de negăsit peste câteva zile.
  • un fost din lotul 174 un fost din lotul 174
    Catalin Ilie e incredibil, parca-l vedem iar directoras la cele mai mari furaciuni. Fa ceva Cataline. Hai nene adu ceva banuti d-acasa ca ti-ai facut un bloc din ce ai luat de la Vantu cu Enache cot la cot!
  • eueu eueu
    cu catei care le este frica sa deschida gura cum ar fi Vali Dinu , Chircan Bogdan ruda cu soacra lui Doboara, Camelia Traistaru, Costi Avganti, Ilie Catalin, Craciun Ionut. vindeti Realitatea pe bucati fratilor ca se poate
  • eueu eueu
    lasa vrajeala madam si da bani ca sa nu ramai fara emisie. dar nu se intampla aasta ca ai ramas ca catei
  • SOV SOV
    Sefele redactiei vorbesc de faptul ca super-analistul si mega-consultantul Cozmiiiin Gusa s-a dat la fund de saptamana trecuta. Gata, nu mai raspunde la telefoane nici el, nici gasca Danei-secretara. E clar ca nu se mai baga, din moment ce Rares Bogdan s-a apucat de facut emisiuni sportive pt ca trebuie sa-si largeasca aria combinatiilor. In curand e posibil sa apara alti patroni, intelegeti fratilor ca firma lui Gusa nu mai e creditor principal. Creditori principal sunt Elan si, apoi, ANAF-ul. Bercea Mondialu' nu mai e administrator special, nici administratorul judiciar nu mai e din gasca lui Gusa.
  • Mihai Mihai
    Nu poate sa imprumute de la Manastire ? La ce spagi face cu emisiunea lui poate plati si el o luna .
  • Bank Eritza Bank Eritza
    eu tot nu inteleg misterul prin care jurnalistii inghit mizeria asta, suntem spalati pe creiere cu totii! pai daca nu il platesti pe ala care munceste de ce dracu te apuci sa faci afaceri? si e o problema mare nu doar in bransa asta, ci intr-o serie de domenii din Romania, vezi constructii unde se fac bani cacalau dar nimeni nu plateste la timp pe nimeni sau transporturi (idem). deci nu ca nu s-ar face bani, se fac, dar plata angajatilor a devenit o gluma, o cheltuiala inutila. de parca industria ar merge si fara ei... wake up, people! (PS: mesajul meu pentru "angajatorii" lispiti de onestitate si constiinta - " degeaba iti iei, grasule, masina scumpa, daca pentru ea ai mancat pateuri toata viata! o sa mori de cancer in ea.")
  • Matmot Matmot
    Începutul sfârșitului.
  • intrebare intrebatoare intrebare intrebatoare
    Cum se face ca toata lumea alfa lucrul asta fix in data de salariu sau la o zi dupa? Conducerea nu stia din timp ca nu se vor da salariile? Aveau si oamenii timp sa isi faca un buget de criza ca sa reziste inca doua saptamani. Da, oamenii traiesc de la un salariu la altul, nu au de unde sa-si faca provizii pentru zilele negre.

Trimite un comentariu

sus