Skip to main content

Te cunosc de undeva se mută din calea show-ului Vocea României

 

te cunosc de undeva

Publicitate

Emisiunea Te cunosc de undeva se mută miercurea de la ora 20.30, începând cu această săptămână, anunţă postul Antena 1. Totul e permis, cel care până acum era miercurea, va reveni şi el pe sticlă, însă nu există o dată exactă. Reprezentanţii postului au declarat că în curând vor reîncepe filmările pentru această emisiune.

Până la lansarea show-ului Vocea României, sâmbăta, Te cunosc de undeva era lider de audienţă. Însă, în ultima lună, emisiunea de divertisment a fost devansată de show-ul de talente de pe Pro TV.

Sâmbătă, show-ul Vocea României a avut 2,2 milioane de telespectatori la nivel naţional, în timp ce Antena 1 a avut puţin peste un milion de telespectatori, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Trebuie precizat că Te cunosc pe undeva a avut o durată mai mare decât Vocea României.

Citeşte şi: 

In editia din 23 octombrie, invitata speciala este Maia Morgenstern, care se va transforma in Marlene Dietrich. Maia va interpreta un cantec in limba germana din repertoriul celebrului star hollywoodian al anilor '30.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Yoana Yoana
    chiar e frumoasa emisiunea de la antena. am urmarit aproape toate emisiunile. cred ca e o idee buna ca a mutat ora de difuzare pentru ca sunt persoane care vor sa se uite si la te cunosc de undeva si la vocea romaniei in aceeasi masura
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @Jet, Protv nu are treaba cu suleyman. Targetul protv este 18 49 urban, gasesti rapoartele CME pe www.cetv-net.com. Master Chef a performat foarte bine pe targetul protv, 18 49 urban. Telespectatorii sunt obisnuiti sa urmareasca martea Master Chef.
  • cristina cristina
    Desi nu sunt fana varanului si a mizeriei numita antena 1 trebuiesc sa spun ca asta este cea mai buna emisiune de la ei . Si chiar merita urmarita ! Juriul bunicel ( cea mai buna este Ozana ) , transformari bune . sincer merita o audienta mult mai buna !
  • alex alex
    Serios , sper sa nu faca greseala sa mute " totul e permis " sambata ca o sa rada si national tv de ei
  • danut danut
    a fugit de suleyman,nu ca ar fi vrut sa faca praf emisiunea antenei.Esti penibil,penibil,penibil,sluga platita de prosteve
  • alex alex
    Tipic antenist fac modificari in grila cum ii taie capul chiar in mijlocul sezonului , atata prostie numai acolo vezi .
    Asta e cea mai tare " Totul e permis, cel care până acum era miercurea, va reveni și el pe sticlă, însă nu există o dată exactă. Reprezentanții postului au declarat că în curând vor reîncepe filmările pentru această emisiune." what voi dati o emisiune si ati filmat doar doua editii apoi faceti pauza , doamne fereste ce prostime
  • Vali Vali
    Au mutat emisiunea degeaba. Se vor întâlni miercuri la un moment dat si cu Masterchef... Ca si anul trecut emisia va fi si marţi si miercuri.In primavara xcabd s-au intersectat cu o ediţie specială... Masterchef a zdrobit porcaria antenista. Nu m-a mira .. ca si Kanal d sa mai pună un episod de Suleyman si miercuri.. ca sa zdrobeasca definitiv gunoaiele anteniste .. De la cei 2 prezentatori la jurati de tot rasul.
  • Jet Jet
    Sa-ti spun...ca idee, poate stii lucrand la pro: niciodata nu schimbi ziua sau ora unui show...asta denota inconsecventa sau nesiguranta(exceptie facand doar atunci cand poti resuscita show-ul).Vocea a fost mutata sambata din cauza lui Suleyman, nu din cauza masterchefului. Miscarea buna a fost ca au mutat vocea cand a inceput sezonul.Te cunosc de undeva...la ce pretentii aveau de la acea emisiune facea f bine si pe voce....dar, totul e permis nu. Asa ca a fost mutata miercurea nu ca sa scape de voce, ci ca sa salveze miercurea care era dezastru. In momentul asta prioritatea la pro este vocea, care ar trebui sa traga postul dupa ea. Master chef nu a stralucit in audiente(a fost batut grav de turci), deci poate sa fie de sacrificiu, eventual sa mai fure niste public de la turci si de la mireasa. Deci teoria ta e f proasta, sincer!
  • Jix Jix
    AStea sunt mutari normale in grila, pana se aseaza totul mai dureaza putin. Oricum emisiunea de pe PROsT.V este cu mult depasita de Totul e permis, aceasta este o emisiune foarte tare, rad de ma prapadesc.
  • Robu Williams Robu Williams
    Le muta cum o sa-l mute in curand si pe patron.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @Jet, Misiune indeplinita. Vocea romaniei a fost programata sambata, pentru a face praf cea mai urmarita emisiune a antenei1, te cunosc de undeva. ! Martea protv difuzeaza Master Chef - Proba celebritatii, nu fuge de suleyman. protv se raporteaza la publicul commercial 18 49 urban.
  • Jet Jet
    Prietene...te vad foarte destept si precoc! Explica-mi si mie de ce a mutat pro tv vocea sambata? Nu cumva sa fuga din fata lui Suleyman?:)) Apropo, astept replay maine, ca probabil acum ti s-a terminat programul si nu mai platesc americanii orele suplimentare si de acasa nu se pune daca postezi. Cele bune!
  • alex_2 alex_2
    "Totul e permis" n-ar trebui sa mai revina vreodata.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @iulia, esti penibila! Deschide ochii! mizeria si facaturile sunt la antene.
  • dragos dragos
    Acelasi lucru se poate spune despre tine, Marius...ca esti indoctrinat sau platit de Antena 1. Pana la urma din aceste incrancenari ale voastre nu poate iesi decat ceva bun. Mie imi place si Vocea si Te cunosc de undeva, astfel incat ma bucur ca show-ul de la Antena a fost mutat miercurea ca sa-l pot urmari si pe el. Ce-i drept, sambata prefer Vocea. Cum sunt amator de concururi de muzica, trebuie sa recunosc si faptul ca anul acesta avem cel mai bun X-Factor de pana acum. Chiar nu ma deranjeaza ca nu au fost pe primul loc saptamana aceasta atata timp cat m-am bucurat de spectacol.

Trimite un comentariu

sus