Skip to main content

EXCLUSIV. Cheloo, peste 500 de reclamaţii primite la CNA: „Instigă la violenţă verbală asupra comunităţii gay”

 

Cheloo

Publicitate

UPDATE. Numărul reclamaţiilor împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, a ajuns la 700.

Curg plângerile împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, după reacţiile acestuia la adresa unui concurent. Până la ora redactării acestui articol, peste 500 de reclamaţii au fost primite la CNA, la nici 48 de ore de la difuzarea emisiunii X Factor.

Reclamaţiile curg de la o oră la alta. Sunt 500 de reclamaţii şi continuă să curgă, a spus Laura Georgescu pentru paginademedia.ro. Reamintim că în ediţia X Factor de duminică, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care şi-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă cu siguranţă”.

Câteva fragmente din plângerile primite: 

  • „Felul în care Cheloo se adresează participantului este jignitor, defăimător şi umilitor la adresa lui, a sexualităţii, ţării de origine şi a modului în care el îşi exprimă sexualitatea (prin îmbrăcăminte), iar o cauză medicală (dioptriile) nu ar trebui luată în derâdere sau batjocorită şi în niciun caz pe un post naţional. prin comportamentul lui, instigă la violenţă verbală asupra comunităţii gay”.
  • „Vă solicit să sancţionaţi postul Antena 1 şi a domnului Cătălin Ştefan Ion (Cheloo) pentru incitare la ură pe considerente de orientare sexuală”.
  • „Difuzarea acestor declaraţii homofobe contravine art 40 din legea audiovizualului care interzice difuzarea de programe care conţin orice formă de incitare la ură, pe considerente de rasă, religie, naţionalitate, sex sau orientare sexuală”
  • „Sunt declaraţii homofobe, discriminatoare”
  •  „Aveţi verticalitate şi fiţi obiectivi”.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lucian lucian
    Daca acel homalau nu-si arata orientarea pe scena, nu cred ca avea cineva ceva cu el. OK, esti poponar, dar de ce trebuie sa te afisezi in fuste si eventual machiat si fardat strident? De ce trebuie sa vada copilul meu asa ceva? De cand anormalitatea a devenit normalitate? Nu ma intereseaza ce fac indivizii astia la ei in pat. Ma deranjeaza doar ca tin sa ne arate ce sunt ei.
  • Radu Petre Radu Petre
    Ceea ce ai scris dumneata,este o prostie.Oamenii acestia in marea lor majoritate s-au nascut asa si poate asa a vrut si dumnezeu.
  • adriana predescu adriana predescu
    Nu mai putem face diferenta intre o jignire si pronuntarea unei pareri? Cheloo a spus ce crede el despre ceea ce face Paolo. Cheloo nu are dreptul sa-si spuna opinia, doar Paolo? Faptul ca Paolo face caz de orientarea lui sexuala intr-un concurs care nu e cu tema erotica, la care participa si minori, nu deranjeaza pe nimeni?
  • beee beee
    M-am saturat de provocarile si propaganda homosexuala de la tv
  • Andrei Andrei
    Hmmm ... Ce mizerie !!! Cheloo probabil este cel mai tare jurat care a existat vrodata la o emisiune de genul !!! CNA nu are ce face ca de obicei !
    Respect Cheloo!!!
  • Cristian Cristian
    Bai Bogdane, eu simt o repulsie fata de un barbat care se dezbraca si se unduieste in fata mea. Poate sa fie homosexual la masa acasa, nu la televizor in emisiuni de audienta generala.
  • Cristian Cristian
    S-o crezi tu.
    Orientarea sexuala este o alegere, iar tipu' din emisiune nu numai ca a ales sa fie homosexual, dar este un homosexual-travestit, un ins care face parada cu asa zisa lui orientare.
  • Stefan Stefan
    Atunci cand s-au facut mai bine de 2000 de sesizari la CNA pentru emisiunea Patru Nunti si o Provocare ... impactul a fost minim

    Interesant. Cineva incearca sa demonstreze ceva ?
  • Cristian Cristian
    Am vazut pe un site al unui ziar momentul cu pricina, Cheloo a vorbit cumsecade cu aratarea si apoi s-a intors cu spatele la scena.
    Ceilalti doi jurati nu numai ca au stomacul tare, dar chiar sustin insul acela care isi arata fesele la televizor.
  • vlad vlad
    sincer fiecare este liber sa aiba propria sa parere despre acesta comunitate si nu trrebui apostrofat pentru convingerile sale.cheloo nu a facut nimic rau decat sa-si expuna propria parere si cam atata nu inteleg de ce ati sarit de fund in sus.
  • iulian iulian
    mda, anna..daca tot ai fost in atatea tari nu imi spune ca nu ai vazut nici unul sarutanduse pe strada. Eu sunt in una din aceste tari si sincer sa fiu am vazut destui care se saruta in public, se tin de mana si nimeni nu le spune nimic, pana la urma este problema lor ce fac insa comunitatea gay exagereaza in public. Si ca final nu stiu din ce oras esti insa eu in bucuresti la metrou in victoriei 2 am vazut 2 fete sarutanduse in public fara nici o jena, si vb de 2 persoane in jur de 30 de ani, nu de 18 ani.
  • Dora Vulpescu Dora Vulpescu
    Scandalul asta nu face decat sa creasca notorietatea si audineta unui show TV eclipsat de cel de la concurenta.
  • Maria Maria
    Aici nu e o discutie daca homosexualii sint buni sau rai sau daca sint acceptati de romani sau nu ,daca religia ii accepta sau nu .sau cum se comporta pe strada. Discutia este despre cum la un show de televiziune in 2013 un jurat are mesaje discriminatorii . Punct
  • Maria Maria
    Stimata doamna ,
    Ortodoxia inseamna iertare ,intelegere,iubire de aproape .pe aceiasi idee inseamna ca ce fact teroristii arabi e in regula ca doar o fac in numele religiei lor in care cred. Citeam undeva ca majoritatea nu inseamna neaparat dreptate si ca dreptatea tine de educatie ,reguli si intelegerea lucrurilor . Problema lui Cheloo e problema unui popor pe care comunistii l-au invatat ca e mai important ce in curtea celuilalt decat ce are acasa . Ca e mai important sa arate cu degetul si sa strige decat sa construiasca .ca emai important sa fim toti la fel decat sa fim diferiti si multumiti . Ca nu conteaza daca e mizerie pe casa scarii care e holul casei noastre pentru ca nu e a noastra ci ea tuturor deci sa faca curatenie celalalt . Mereu am privit peste gard .Problema lui Cheloo ( nume ortodox ,e drept !) a fost spusa la o emisiune unde talentul si unicitatea conteaza. Repet: baiatul ala e slab ,canta prost ,dar daca a ajuns in etapa aia este pt ca a fost acceptatde juriu siproducatori . Si daca a fost acceptat pt ca e gay este o problema . Hai sa jurizam talentul ! Ideea cu batranii din fata blocului ,betivii etc era o ironie inteleasa de unii. La urma urmei Cheloo ar trebui sa fie fericit ca la un cuplu de gay raman doua femei libere :-)
  • Marius Marius
    Un singur lucru nu il inteleg, de ce homosexualii de gen masculin exagereaza in gesturi? Sincer nu am vazut nicio femeie care sa se comporte atat de "pisicesc" cum se comporta un homosexual. Orice gest pe care il face este prea exagerat, prea fortat sa dovedeasca cat de "delicat" este.

Trimite un comentariu

sus