Skip to main content

Robert Turcescu, câştig de cauză în procesul cu Mircea Badea. Badea, obligat să publice sentinţa în trei ziare

 

badea turcescu

Publicitate

Robert Turcescu a câştigat un proces împotriva lui Mircea Badea. Mircea Badea ar trebui să-i plătească lui Turcescu 1 leu, daune morale, potrivit unei decizii a Judecătoriei Sectorului 3. Sentinţa poate fi atacată cu apel.

În plus, judecătoria „Obligă pârâtul să publice, pe cheltuiala sa, considerentele şi dispozitivul prezentei hotărâri în trei ziare de largă circulaţie, după rămânerea definitivă a hotărârii”.

Turcescu l-a dat în judecată pe prezentatorul emisiunii "În gura presei" pentru ameninţări şi instigare la violenţă.

Mircea Badea a făcut afirmaţii dure într-o emisiune Sinteza zilei din luna martie. "Dacă aş trece pe un drum de munte şi în stânga e o prăpastie şi aşa cu două degeţele se mai ţine de o frunzuliţă vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermănos, d-asta (...) nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele şi plec. (...) Dacă vreodată în această viaţă voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet şi determinat", a spus Mircea Badea, făcând referire la Dan Tăpălagă, Sabin Orcan, Dan Turturică şi Robert Turcescu.

Sentinţa Judecătoriei, în continuare:

Admite în parte cererea. Obliga paratul la plata sumei de 1 leu, reprezentand daune morale, catre reclamant. Obliga paratul sa publice, pe cheltuiala sa, considerentele şi dispozitivul prezentei hotarari in trei ziare de larga circulatie, dupa ramanerea definitiva a hotararii. Respinge, in rest, cererea ca neintemeiata. Obliga paratul la plata sumei de 6.008 lei cheltuieli de judecata catre reclamant. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecatoria Sector 3. Pronunţată în şedinţa publică din 02.12.2013.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dexter dexter
    Draga Anna, eu nu am zis ca Turcescu trebuia sa se lase jicnit de Badea. E dreptul fiecaruia sa dea in judecata pe cine vrea. Eu mi-a spus parerea despre Turcescu Schengen, daca tu il consideri altfel, pierderea ta. Care e faza cu numele ales de mine? De ce nu m-am uitat atent la serial?
    Hold your horses, nu-mi merge tasta cu G :))
  • anna anna
    bai, dexter, cel mai iubit criminal iubit si admirat din istoria serialelor! daca esti urat, batran, fara carisma si talent trebuie sa te lasi jignit de cei frumosi-probabil cum esti si tu-, tineri-probabil cum esti si tu, dar stai linistit, asta trece-, carismatici-probabil asa cum esti si tu- si talentati? asta e gandire romanesca, draga dexter. prin urmare cred ca nu ti-ai ales bine numele sau nu te-ai uitat atent la serial.
  • profesor profesor
    Cineva trebuia sa-l puna la punct pe Badea, care a depasit orice limit ade minim bun simt!!!
  • dexter dexter
    Ca de obicei, Turcescu alearga de unul singur si iese pe locul doi. Lipsit de orice dara de talent sau carisma,avid de senzational precul DD sau Maruta, plin de clisee verbale la care se adauga poticneala evidenta in vorbire (aaa, ba, pa...spuse o data la 4-5 cuvinte), acest Turcescu este prototipul gurnalistului care nu are nimic interesant de comunicat. Are o atitudine batranicioasa, nu numai in meseria lui, dar si in restul activitatilor pe care le face (muzica pe care o canta este jenanta). Badea iar l-a lasat in offside, nederanjandu-se sa treaca pe la Tribunal. Turcescu a castigat in prima instanta, insa e o victorie amara. Nu s-a batut nimeni cu el. Intr-un om batran nu poti sa dai. Victoria prin neprezentare este bucuria lasilor.

Trimite un comentariu

sus