Skip to main content

E oficial: GSP TV se transformă în ZU TV

 

GSPTV Logo

Publicitate

Antena Group anunţă oficial transformarea, în prima parte a anului, a postului GSP TV în ZU TV. "Lansarea ZU TV face parte din noua strategie de dezvoltare a conţinutului Antena Group", precizează compania.

"ZU TV se va lansa pe platformă GSP TV, iar actuala echipă a canalului va fi completată cu o redacţie şi o nouă echipă de producţie", spune anunţul.

Legat de conţinut: "Noul post de televiziune va conţine ştiri şi informaţii dedicate publicul tânăr, lifestyle, muzică, vedete şi evenimente".

ZU TV face parte din Intact Media Group, alături de Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia TV, Radio ZU, Radio Romantic, Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Antena Play.

În urmă cu două săptămâni, GSP.ro a scris despre proiectul ZU TV. Noul post, menţiona gsp.ro, ar urma să fie condus de Mihai Morar, matinalul de la Radio ZU şi realizator al emisiunii Răi, da' buni, de la Antena Stars.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • "Petrica, da-i pe gesepe t.v.!" e deja istorie, 'oficial' :))
  • Adi plangi ca te-au dat afara de la GSPTV si de la Gazeta si-ai ajuns pe la Digi... Ultima roata la caruta :)
  • În loc să resusciteze un post mort, îl transformă în unul și mai mort. Un post de nișă sportivă se poate relansa mai ușor decât să lansezi un fel de Euforia TV pentru puștani, care desigur, va prinde așa cum a prins și Euforia, adică ZERO AUDIENȚĂ! Noroc că 6TV, eStradaTV și Inedit TV nu-și măsoară audiențele, că și ăștia erau în fața marilor canale Euforia, AntenaStar sau ZuTV
  • Gata ,cuplul de manelisti Morar si Buzduganse lanseaza cu ZU ZU TV;lasati-ne in pace,slugoi ai lui FELIX THE CAT;numai asta ne lipsea,sa mai apareti la tv;cred ca ar fi cazul ca antenutele sa nu mai intre in paschetul must-carry,la fel ca si Maruta tv;la voi,sa se uite analfabetii,pensionarii,AFARA CU MANELISTII!
  • ar fi bine sa dea programe pt tineri- seriale , emisiuni din sua
  • Taifunule taci! Am lucrat 4 ani acolo si am avut contract cu Gazeta Sporturilor!!! Convergent media. Care probabil te plateste si pe tine. Cu mine si cu altii nu si-a respectat contractul ! Asa ca las-o mai moale!
  • @Adi: De ce comentati fara sa stiti nimic despre subiect? Tolontan n-are nici o legatura cu GSPTV
  • Toti cei care si-au distrus cariera,sanatatea si multe altele la GspTV ,sa multumeasca unui cuplu care va avea pe constiinta esecul GspTV: Tolontan Catalin, Naum Radu ! Managerii catastrofali care au distrus GspTV!

Trimite un comentariu

sus