Skip to main content

Primul soţ al Andreei Marin s-a supărat pe presă

 
Primul soţ al Andreei Marin s-a supărat pe presă

DESCHIDERE MAGAZIN - ERMANNO SCERVINO
Casatoria Andreei Marin cu turcul Tuncay Ozturk a dat ocazia presei să amintească şi de celelalte mariaje ale vedetei. Sursa foto: Mediafaxf Foto

Publicitate

MODA NOTIFICĂRILOR. Cristian Gheorghiţă, primul soţ al Andreei Marin, nu mai vrea să se vadă în paginile ziarelor sau la emisiunile tabloide. „Vă solicit să încetaţi de îndată următoarele ingerinţe nejustificate şi abuzive în viaţa privată a subsemnatului”, spune o notificare trimisă în numele lui Cristian Gheorghiţă de casa de avocatură Olteanu şi Asociaţii.

Ce nu mai doreşte Cristian Gheorghiţă, potrivit notificării:

  • Publicarea sau difuzarea de materiale în presa scrisă sau audiovizuală ce privesc viaţa mea intimă, personală sau de familie;
  • Publicarea sau difuzarea de materiale de presă scrisă sau audiovizuală cu caracter personal ce privesc viaţa mea intimă, personală sau de familie pe site-urile de internet.
  • Publicarea oricăror date cu caracter strict personal, ce ţin de viaţa mea privată, de familie, intimă, fără acordul meu scris.

Gheorghiţă menţionează, în notificare, articole din Codul civil, dar şi extrase din coduri deontologice:

„Nimeni nu poate fi supus vreunor imixtiuni în viaţa intimă, personală sau de familie, nici în domiciliul, reşedinţa sau corespondenţa sa, fără consimţământul său.” Art. 71, alin (2), Cod Civil.

Notificările trimise presei au devenit o modă în ultimul an. Deputatul Dan Cristian Popescu este campion: a trimis trei astfel de somaţii presei, din care două numai în ultima săptămână. Bianca Drăguşanu a notificat şi ea presa. La fel Andreea Berecleanu, la momentul divorţului de Andrei Zaharescu, dar şi iubitul acesteia. Nici Radu Valcan nu a mai vrut să se scrie despre el în presă.

Iată, în continuare, notificarea lui Cristian Gheorghiţă:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • corect corect
    Foarte bine, nu e normal ca pentru o poveste de acum 100 de ani, de cand erau vedetutele tinere, sa sufere niste oameni care au acum o cu totul alta viata. Presa trebuie sa mai si munceasca sa caute subiecte, nu doar dintr-un search pe internet si o poza se fac articolele.
  • adi adi
    @jiji, eu am vazut inclusiv poze cu noua sotie si copilul (neblurat), e normal sa nu le convina. Doar pentru ca acum 100 de ani a fost insurat cu AM?
  • svdcsaz svdcsaz
    si eu as face la fel. omul nu e vedeta, deci nu are de ce sa fie haituit de mancatorii de rahat de la clic cancan libertatea sau emisiuni de televiziune cu tot felul de nulitati... daca fosta lui nevasta e dispusa sa faca orice ca sa apara un articol despre ea, omul nu are nicio vina: el e normal la cap si vrea sa fie lasat in pace. de acord cu el.
  • protopopescu protopopescu
    Gheorghita are dreptate. Faptul ca nu este persoana publica justifica dorinta lui de a nu permite presei sa-i foloseasca numele si imaginea. Nu toata lumea este disperata sa apara la tv.
  • Mihai Mihai
    Bravo Gheorghita! Si cand te gandesti ca puteai sa faci niste bani buni.Daca ar stii Burci.....te-ar pune sa faci chiar tu emisiune !La cat se pricepe el la televiziune...
  • jiji jiji
    In viata mea nu am auzit de Cristian Gheorghiță asta...cred ca se baga cam mult in seama...ori chiar isi doreste publicitatea.
  • reporter reporter
    și? nu are dreptate?

Trimite un comentariu

sus