Skip to main content

Kanal D pregătește un talent show cu copii: KidSing

 

kidsing

Publicitate

Începe moda emisiunilor cu copii. După Antena 1, cu NextStar și Top Chef, postul Kanal D pregătește, în acest an un talent-show cu copii. Televiziunea a anunțat deja pe TV și în alte medii începerea preselecțiilor.

Preselecțiile vor începe din luna martie și se vor desfășura în mai multe orașe din țară: București (3 martie), Constanța (4 martie), Craiova (5 martie), Onești (10 martie), Piatra Neamț (11 martie), Iași (12 martie), Brașov (17 martie).

Postul de televiziune va pune la bătaie un premiu de 20.000 de euro.

Formatul KidSing, adresat copiilor între 6 și 13 ani, a fost achiziționat de la compania Fremantle Media și a fost lansat în Finlanda.

Competiția vizează copii talentați care sunt susținuți de echipe formate din prietenii și familia lor. KidSing a fost un succes pentru postul MTV3 Finlanda, unde a fost lansat inițial.

CONTEXT. Moda talent show-urilor cu copii a fost lansată, anul trecut, de Antena 1 cu Next Stars, un format autohton realizat de Dan Negru. Emisiunea a fost un real succes, reușind să se claseze pe locul trei în topul emisiunilor de divertisment care au obținut cea mai bună audiență în 2013. Prima ediție a Next Stars a fost difuzată în luna aprilie 2013.

NextStar (al doilea sezon), a fost urmărit, anul trecut, de 1,8 milioane de persoane la fiecare ediție, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro. Primele două poziții în acest clasament au fost ocupate de două formate internaționale difuzate de Pro TV: Românii au talent și Vocea României.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • m-am uitat la aproape toate editiile KIDSING,cu destul de multa stapanire! am o varsta,am lucrat in viata si cu copii si cu maturi,dar atitudinea lui Cotabita este enervanta! Domnule!!!!!-vorbesti,critici ,faci sa sufere copiii de pana la 13 ani. Sigur toti mai au de invatat,ca asta e varsta,nimeni nu se prezinta ca un cunoscator,dar esti neatractiv,acolo. Ne sperii si pe noi ,cei de acasa cu ifosele tale. LASA-NE!!!! Daca va mai fi o alta editie poate va ganditi sa-l schimbati-parerea mea. Este la fel de neplacut cum era Monica Anghel la emisiunea TE CUNOSC DE UNDEVA, de aceea a si fost schimbata cu vechea garda. ATENTIE-aici e vorba de COPII. Trebuie un juriu fara ifose de specialist,atragator pt copii si pt noi cei de acasa.
  • unde sa ma adreses pentru a inscrie o fetita in concurs?nu aveti pe net nimic concret. noi suntem din focsani. trebuie facut o inscriere?

Trimite un comentariu