Skip to main content

VIDEO. Adrian Sârbu, mesaj cu substrat la premiile IAA: “Apreciez că m-aţi premiat pentru următorii 20 de ani”. Ce a zis Sârbu când a fost premiat pentru 20 de ani de TV

 
VIDEO. Adrian Sârbu, mesaj cu substrat la premiile IAA: “Apreciez că m-aţi premiat pentru următorii 20 de ani”. Ce a zis Sârbu când a fost premiat pentru 20 de ani de TV

Screen shot 2014-02-26 at 2.50.33 AM
Adrian Sârbu, pe scena Ateneului

Publicitate

Discursul lui Sârbu la Ateneu. Mesaj cu substrat dat de Adrian Sârbu pe scena de la Ateneul Român, unde a primit premiul pentru excelenţă pentru 20 de ani de televiziune din partea IAA – International Advertising Association.

Apreciez că îmi acordaţi acest premiu pentru următorii 20 de ani de activitate”, a spus Adrian Sârbu în discursul de mulţumire, pe care Paginademedia.ro vi-l prezintă în continuare.

E cool să fii tânăr până la moarte”, şi-a început Adrian Sârbu discursul de mulţumire, într-unul dintre puţinele momente în care apare în astfel de ipostaze.

Motivaţia premiului: "Pentru vizionarismul şi leadershipul cu care a construit cel mai complet şi mai profesionist trust de media din România, pentru dorinţa de a fi mereu un innovator, pentru sutele de profesionişti pe care i-a format şi i-a inspirat, în cei peste 20 de ani."

E ceva ce ne uneşte. Un slogan: Gândeşte liber. Este un slogan care ne uneşte cu nişte oameni cărora aş dori să le mulţumesc, dar nu-i cunosc”, a continuat Sârbu. Un discurs despre puterea sloganelor, în care a trecut în revistă creatorii neştiuţi ai celebrelor “Daţi un leu pentru Ateneu” ("o clădire datorată unui act de comunicare")" şi “Ole, Ole, Ceauşescu nu mai e.”

Discursul lui Adrian Sârbu, în continuare, plus înregistrarea video:

"E cool să fii tânăr până la moarte.

Apreciez că îmi acordaţi acest premiu pentru următorii 20 de ani de activitate. O să încerc să nu vă dezamăgesc.

Este ceva ce ne uneşte. Un slogan, se numeşte Gândeşte liber. Este un slogan care ne uneşte cu nişte oameni cărora aş dori să le mulţumesc, dar nu-i cunosc. Unul dintre ei sau unii dintre ei sunt cei care au inventat headline-ul “Daţi un leu, pentru Ateneu”. Suntem aici, în această clădire care există datorită unui act de comunicare: Daţi un leu pentru Ateneu. Deci ai de ce să crezi că industria comunicării poate să schimbe ceva.

Aş vrea să mulţumesc unora, unuia, care, înainte de 89, făceau comunicare să ne ţină în viaţă. Pot să vă amintesc doar o celebră formulă, legată de un celebru commercial, trei cuvinte: Fosfodent, părinţii, dinţii. Şi era doar una dintre ele.

Aş vrea să mulţumesc, de asemenea, unora pe care nu-i cunosc şi cărora le datorăm că suntem aici, celui sau acelora care au creat sloganul Ole, Ole, Ceauşescu nu mai e.

Şi aş vrea să vă mulţumesc tuturor celora de aici care în ultimii 25 de ani aţi investit viaţă, creativitate, energie şi pe care v-am regăsit într-o formă sau alta pe Facebook sau pe străzi, creând şi promovând alte slogane. Mulţumesc!"

Discursul lui Adrian Sârbu la Premiile IAA. Video: Paginademedia.ro:

IAA a acordat aseară, la Ateneul Român, premiile de excelenţă în media şi publicitate. Printre premianţi au fost Mihail Vârtosu, Petre Barbu, Moise Guran, Sorin Psatta, Andi Moisescu, Lucian Mândruţă şi Claudiu Pândaru, Smiley şi Pavel Bartoş.

Lista completă a premiilor IAA 2014, AICI.

Proiectul Paginademedia.ro este unul dintre laureaţii de anii trecuţi ai IAA, primind Premiul de excelenţă IAA la ediţia din 2011. Detalii, AICI.

Citeşte şi:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionu Constantin Ionu Constantin
    Da, Sarbu a revolutiona piata media din Romania. Eu imi amintesc de:
    - promovarea tiganilor prin emisiunea Teo Show de pe Acasa TV si a sute de parasute si idioti la diverse show-uri, pe Acasa sau ProTV;
    - aducerea si tinerea pe post a stalinistului Silviu Brucan (pana n-a mai putut ala fizic si l-a luat dreaq), invitat sa dea lectii de democratie (?) societatii romanesti, de la inaltimea experientei sale in promovarea marxismului...
    - ideea dramatizarii violurilor si talhariilor in stirile ProTV (chestiune in care a fost nevoie de interventia CNA, pentru a i se pune capat);
    - abordarea stirilor ca spectacol, la ora 17.00 dar si la alte jurnale - o chestie fumata deja in Occident (unde si-au dat seama de cat de paguboasa poate fi o asemenea orientare) dar care a prins la publicul needucat din Romania;
    - impunerea unor vedete goale de continut, pe principiul "multi vad, putini cunosc";
    - promovarea umorului grosier, de extractie suburbana, gen Garcea...

    Cand mai uit la lista de mai sus, nu pot decat sa zic: halal revolutionare a pietei media...
  • vlad vlad
    Da merita. E mai bun Voiculescu sau Diaconescu ?
  • vlad vlad
    Ma lasi cu dezvaluirile Anteniste ?
  • tudor tudor
    Nu contest ca Sarbu este controversat, dar omul asta a revolutionat piata media din Romania.
  • mirceA mirceA
    Repede au mai uitat romanii cat i-a costat Pro TV !
  • gigi gigi
    Adrian Sarbu & MediaPro, via Wikipedia: "Datoriile pe care le avea trustul către stat au fost anulate. Exemplificator: anularea datoriei de 1.000 miliarde de lei vechi șterse de către guvernul Năstase în anul 2001.
    În iulie 2009 vinde grupul MediaPro companiei CME, contra sumei de 10 milioane dolari și acțiuni".

    Asadar, in urma cu mai bine de un deceniu, poporul roman a platit datoriile domnului Sarbu, adica suma de 1000 de miliarde de lei vechi.
    Intr-adevar, merita premiat acest "mare roman" care ne-a invatat sa "gandim liber"!
  • protopopescu protopopescu
    romania nu se dezminte. premiem toti hotii si pungasii. sarbu a facut bani pe spinarea lui tiriac si a americanilor. el a facut bani si astia gauri in buzunare. bate vantul prin trustul construit de sarbu. la buftea nu a mai ramas decat un angajat. cum sa-i dati premiu de excelenta? asta arat si cat de priceputi sunteti voi cei din IAA. dar sa nu uitam ca Felix tataru a fost angajatul lui Sarbu multi ani. Sarbu, acest hot care dupa revolutie a facut pierduta o valiza cu 75.000 USD pe care trebuia sa o duca in america sa plateasca un lobby pentru romania. si pe asta il premiati? eu zic sa ii dati si lui Patriciu pentru cel mai bun om de afaceri al ultimilor 20 de ani, si lui Voiculescu pentru cel mai complex om de afaceri si tot asa. sunteti de tot rasul. rusine.

Trimite un comentariu

sus