Skip to main content

Pot apărea Ion Cristoiu, Nistorescu sau Ion M. Ioniță și la alte posturi? Stelian Tănase: “În întâlnirea cu premierul s-a ridicat și această chestiune”

 

cornel_nistorescu_27_01_33347400
Cornel Nistorescu apare la TVR 1 și la postul Realitatea TV, unde este invitat la emisiunea Jocuri de putere

Publicitate

Colaborarea jurnaliștilor Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu sau Ion M. Ioniță – care au programe la TVR - și cu alte posturi TV va fi discutată în următoarea perioadă cu conducerea Televiziunii publice.

Problema s-a discutat și la întâlnirea de acum câteva zile dintre premierul Victor Ponta și președintele interimar al TVR, Stelian Tănase.

“În întâlnirea cu premierul s-a ridicat și această chestiune”, a declarat Stelian Tănase, pentru Paginademedia.ro. “Chiar dacă nu se punea problema, oricum ne gândisem și noi la aceste aspecte”, a spus președintele interimar al TVR.

Ce se va întâmpla în continuare? Vor avea dreptul să apară și la alte posturi de televiziune?

Stelian Tănase, pentru Paginademedia.ro:

“Vor fi discuții cu fiecare om în parte. La Mircea Dinescu, de exemplu, nu este cazul, că are emisiuni doar pe TVR. Vor fi discutate și alte aspecte, nu numai acesta: despre formatul emisiunilor, despre audiențele lor, despre slotul orar pe care sunt difuzate etc.

Dacă sunt colaborări ocazionale cu alte televizini este una. Dar dacă sunt emisiuni mai dese și cu alte posturi, s-ar putea să avem o problemă”.

Cine sunt cei vizați:

- Ion Cristoiu realizează pe TVR 2 emisiunea Om cu carte. Jurnalistul este și invitat permanent, în fiecare joi la emisiunea Jocuri de putere - analiza săptămânii, la Realitatea TV.

- Cornel Nistorescu este colaborator, alături de Claudiu Lucaci, al talk-showului de weekend Ultima ediție de pe TVR 1. Totodată, ziaristul are și un contract cu postul Realitatea TV. El este invitat la Prime Time News, cu Andra Miron, lunea sau vinerea.

- Ion. M. Ioniță, un alt nume din noul grup de jurnaliști aduși la TVR, realizează pentru postul public, de luni până vineri, emisiunea În prima linie, de la 18.50. Redactor-șef al revistei Historia, din grupul Adevărul Holding, Ion M. Ioniță prezintă și la Prima TV o emisiune săptămânală despre istorie.

Reamintim că, pentru noua grilă de primăvară, au fost cooptați în grila TVR Cornel Nistorescu, Ion Cristoiu, Mircea Dinescu, Ion M. Ioniță, Miruna Munteanu și Daniel Apostol.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai PDG-ica, ...dar cand I-ai adus nu ai negociat asa ceva in contract? ca inteleg ca ai multaaaaaaaaaaaa experienta in televiziune...in sensul ca ai aparut si tu la televizor...
  • vaaai ,domnule tanase, scriitor, pai se poate sa haliți acuzativul cand vorbiti de dinescu ? e drept, are el emisiune culinara, dar orisicat...acuzativul nu e de mancare. "Pt ca are emisiuni doar la TVR", se gavareste corect gramaticaliceste...
  • Nea Stelica si-a capatuit pe banii TVR toti amicii plus toiagul batrinetilor. Un toiag de sex feminin. Oare de ce nu platesc el, Stelu Tanase, amicii si amica mai particolera, din banii lor amenda de 70000 lei cu care s-a capatuit din cauza lui domn Stelu TVR?

Trimite un comentariu