Skip to main content

Cabral trece de la Acasă la Pro TV. Acasă TV se concentrează pe telenovele latino-americane

 

cabral si fodorDupă 14 ani de Acasă TV, Cabral Ibacka se alătură stației Pro TV unde va participa la o serie de "show-uri spectaculoase", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Publicitate

Oficialii Pro TV nu au spus exact în ce show-uri se va implica Cabral, cel care a prezentat mulți ani emisiunea „Poveştiri de Noapte” şi s-a remarcat ca actor în telenovele de la Acasă TV precum „Păcatele Evei”, „Inimă de Țigan” sau „Regina”.

În același comunicat de presă este anunțată și noua strategie a postului Acasă TV, care se va "concentra pe producții latino-americane, consolidându-și astfel poziționarea tradițională ca post TV de nișa, dedicat publicului feminin".

"Prin noua strategie, care se va implementa sub sloganul 'Viaţa e o telenovelă, Acasă e viaţa ta', Acasă TV îşi propune să răspundă aşteptărilor publicului feminin din România, prin producţii romance de succes la nivel internaţional", se arată în comunicatul de presă semnat de Lucia Antal, PR & Marketing Director PRO TV.

Lucia Antal, despre noua strategie a postului Acasă TV:

„Pentru dezvoltarea strategică a postului, considerăm că este esenţial să ne concentrăm investiţiile în achiziţia de producţii latino-americane de succes, prin care să le redăm româncelor apetitul pentru telenovele autentice, cu poveşti captivante. Acasă TV înseamnă producții de calitate pentru targetul feminin şi aici se va concentra toată atenţia noastră”, a declarat Lucia Antal, PR & Marketing Director PRO TV.

NOUA GRILĂ. În noua grilă a Acasă TV se regăsesc producții precum Soț de închiriat (Marido en alquiler) și Chemarea inimii (Dama y obrero) de la Telemundo, Pentru că te iubesc (De que te quiero, te quiero) și Spune-mi că ești a mea (Lo que la vida me robo) de la Televisa.

Anunțul privind transferul lui Cabral de la Acasă TV la Pro TV și privind noua strategie a canalului dedicat publicului feminin vine în contextul unor schimbări majore în cadrul ambelor posturi de televiziune.

CONTEXT. Reamintim că vineri (9 mai), un număr de 30 de persoane de la Acasă TV au fost restructurate vinerea trecută, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI. Printre acestea se numără și realizatorii Poveștirilor Adevărate, Dan Cruceru și Ioana Moldovan.

În programul de astăzi al postului nu mai apar Dincolo de Poveștiri, emisiune realizată de Elena Lasconi, Poveștirile de noapte, realizată de Cabral și Irina Fodor și nici cancan.ro, a lui Marius Niță. Toate producțiile au fost înlocuite în program de seriale telenovele.

Tot vineri, Pro TV a trecut printr-o serie de restructurări. Întregul departament de PR al Pro TV, care număra 10 persoane, a fost restructurat într-un mod brutal. Angajatelor li s-au închis calculatoarele și li s-a cerut să părăsească clădirea în 30 de minute, după cum paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate. În plus, 20 de persoane din departamentul de promo au fost, de asemenea, date afară.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu