Skip to main content

RUPTURĂ PE TV. Cârcotaşii se despart: Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu pleacă de la emisiunea TV produsă de Şerban Huidu. Interviu exclusiv cu Mişu Găinuşă

 
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

Gainusa, despre radioul de acum zece ani

Publicitate

Ruptură la emisiunea Cronica Cârcotaşilor: Mihai Găinuşă a decis să se retragă după 14 ani în programul realizat la Prima TV cu Şerban Huidu. La şedinţa la care Găinuşă şi-a anunţat plecarea, şi Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu’ – a părăsit echipa.

Mihai Găinuşă a acordat un scurt interviu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro în care povesteşte ce s-a întâmplat, dar şi ce va face în continuare: rămâne la TV.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristian Burci, proprietarul Prima TV, a declarat că îşi doreşte să continue Cronica Cârcotaşilor. “Să vedem cum se reorganizează Şerban Huidu”, a spus Burci.

Mihai Găinuşă, interviul acordat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro:

Paginademedia.ro: Ce s-a întâmplat, exact?
Mihai Găinuşă: A fost o şedinţă, ieri, la Cronica Cârcotaşilor. În acea şedinţă, am anunţat că nu mai fac parte din echipa Cronica Cârcotaşilor. Ulterior, şi Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu, a spus că pleacă din echipă.

De ce?
Am primit un SMS de la Şerban, în care ne spunea să ne gândim bine, că ori Cronica va continua la altă televiziune, ori va deveni istorie. Ne-a spus şi că fiecare din noi, peste vară, ar trebui să-şi caute de lucru.

Eu am decis să nu mai fac parte din Cronică.

Ce vei face? Ai vorbit şi cu Cristian Burci?

Da, am discutat cu el. Rămân la Prima TV şi sunt implicat într-un proiect nou, alături de Codruţ Kegheş. Voi face o nouă emisiune, tot de satiră, pentru grila de toamnă. Nu îmi este uşor deloc. Sunt 14 ani în care am muncit la emisiunea Cronica Cârcotaşilor.

Aţi încercat o formulă de înţelegere?

Nu mă mai regăsesc în emisiunea de acum, în tensiunile şi în atmosfera de la Cronică. Am spus asta şi la şedinţă. Este o atmosferă în care se poate face foarte greu divertisment.

Mihai Găinuşă a postat şi pe contul de Facebook un mesaj legat de plecarea de la Cronică.

"Am decis sa părăsesc Cronica Carcotasilor. De la TV. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea.

Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aibă unde lucra in continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil.

Am scris si am prezentat aceasta emisiune 14 ani.
Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv ca am adus un preot in platou.

Am încheiat o etapă din cariera mea si le mulţumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp.

Eu si Codrut, ca nu am voie sa ii spun Dezbracatu, si poate si altii, lucram la un proiect nou.

Ne dorim să fim mai aproape de voi si sper ca toti cei care ne apreciaza sa fie alaturi de noi.

Cristian Burci: Eu cred că emisiunea va continua

“Aş vrea ca Prima TV să ţină în continuare brandul Cronica Cârcotaşilor”, a declarat Cristian Burci pentru Paginademedia.ro.

Cristian Burci, pentru Paginademedia.ro:

“Emisiunea Cronica Cârcotaşilor va continua. Dar depinde de Şerban Huidu, el este producătorul. Am vorbit azi cu el şi vedem cum se reorganizează în continuare cu emisiunea, după plecarea lui Găinuşă.

Aş vrea ca Prima TV să ţină, în continuare, brandul Cronica Cârcotaşilor.

Eu îi iubesc la fel de mult pe toţi, îi ştiu de la început.”

Despre noul proiect al lui Mihai Găinuşă:

“Mi-a explicat despre ce este vorba, ce va face şi sunt de acord”, a declarat Burci pentru Paginademedia.ro

Şerban Huidu: Le mulţumesc în numele colegilor

“Le multumesc in numele tuturor colegilor (nu putini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut si pentru anii frumosi petrecuti impreuna”, scrie Şerban Huidu pe contul de Facebook.

Huidu:

“Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu' au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: "nu se mai regaseau"! Probabil vor urma si altii sau nu...

Raman anii de munca, ideea si o emisiune care incearca sa mearga mai departe! Daca va reusi voi decideti!

Le multumesc in numele tuturor colegilor (nu putini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut si pentru anii frumosi petrecuti impreuna si le urez succes!"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mirceA mirceA
    Ce nu intelegi tu e ca bussinesurile lui Voiculescu nu stau in... Voiculescu.
    Omul a avut grija ca, de multi ani, sa rupa afacerile de el si acestea sa mearga indiferent de persoana lui.
  • geo geo
    Cronica era o emisiune costisitoare...ma indoiesc...cred ca necesita o zecime din cheltuielile facute de altii, in ultimii ani, cu emisiunile Andreei Marin, Ramonei Badescu ori Raduleascai-Banica...si aducea scoruri de audienta mai bune decit a celor enumerate anterior...
  • X X
    Sa se mute la Antena! Ca nici asta nu va mai functiona mult.
    Voiculescu e cu-n picior in puscarie.
  • Jurevycius Jurevycius
    poate se muta cronica la antena1, ca si asa s-au dus toti acolo
  • NewLevel NewLevel
    Pai stai, mah, Huidu n-a omorit trei oameni? Daca da, atunci cum dracu' sint astea ultime doua zile cele mai amare din viata lui?
  • Adi Adi
    Probelma e simpla: Burci nu are bani sa sustina aceasta emisiune!! Asta e adevarul! Prima TV este la pamant! De cand au plecat nemtii, toate proiectele lui Burci au fost un esec total ca audiente si implicit financiar. Cronica era o emisiune costisitoare si Prima TV nu isi permite sa o tina. Simplu.
  • B0B B0B
    Gainusa trebuia sa plece mai demult, imediat dupa dezastrul de PR care a urmat dupa accidentul lui Huidu. Oricum, in orice format v-a continua, Cronica trebuie schimbata radical, cu alta echipa in alta alcatuire.
  • beny beny
    pacat , totul se duce de ripa ca si la protv

Trimite un comentariu

sus