Skip to main content

Fostul director de marketing al Guerrilla, şef pe tot grupul Ringier pe marketing

 
Adrian Popescu Ringier
Adrian Popescu Ringier

Adrian Popescu Ringier

Publicitate

Adrian Popescu, fostul director de marketing al postului Radio Guerrilla, va coordona marketingul grupului Ringier România. El îşi va intra în atribuţii de la 1 septembrie.

Popescu va fi responsabil de strategia grupului pe zona de marketing a tuturor brandurilor grupului Ringier (print şi online), dar şi pe site-ul eJobs, din portofoliul grupului elveţian.

Contactat de Paginademedia.ro, Adrian Popescu a confirmat numirea.

În ultimii zece ani, Adrian Popescu a coordonat marketingul postului de radio Guerrilla şi a fost angajat încă de la începuturile proiectului.

În ultimele luni, după ce licenţele au fost retrase de CNA, postul a funcţionat online, cu resurse de finanţare minime.

Este venirea lui Adrian Popescu la Ringier un semn legat de viitorul incert al Radio Guerrilla?

“Nu ştim niciodată ce ne rezervă viitorul. Acolo este un proces în desfăşurare în instanţă, care încă nu s-a finalizat”, a declarat Adrian Popescu pentru Paginademedia.ro.

“Eu sunt optimist”, a continuat el. “Radio Guerrilla emite online în acest moment”, a mai spus Adrian Popescu.

Carte de vizită Adrian Popescu:

2005-2014: Director Marketing şi PR Radio Guerrilla
2003-2004: Director Marketing şi PR Kiss FM şi Radio Star
2001-2002: Director PR Murfatlar Romania
1999-2002: Coordonator Marketing şi PR Pro FM
1998-1999: Project Manager Departament Corporate Affairs Tofan Grup

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • che guevara che guevara
    @ jorj
    Adrian Popescu l-a apucat pe Dumnezeu de picior. Liviu Mihaiu a fost dat afara de la TVR. La Sarbu nu prea mai are loc de Boncea si de Calinescu. Singurul post care-l doreste in grila e Taraf TV. Dobro e curtat cu insistenta de Antena Satelor. Noapte buna Guerilla.
  • nae nae
    Care Guerilla ? Care radio ? Pe ce frecventa mai emite ? Mihaiu si locotenetii lui Dobrovolski si Popescu au distrus radioul asta de un an jumate. Gold-ul e o satira nereusita cu un matinal rasuflat.
  • roxette roxette
    Liviulica s-asculti de Dobrica. Maine -poimaine citim ca si Dobro si-a luat zborul catre al post mai decent. Groparii Guerilei fug ca sobolanii cand se scufunda corabia.
  • dumas fiul dumas fiul
    Alcoolul dauneaza grav sanatatii. La Ringier e alta carciuma cu alte mese. Atentie Adrianeee. Pacat de radioul asta. A fost un produs 100% de marketing. I-ai facut oameni pe multi prin munca ta. Tu, Exarhu si Husar ati ridicat postul asta. Pe langa voi au aparut si remorele gen Mihaiu, Dobro sau Craioveanu. Succes.
  • jorj jorj
    La ringier se da votca cu lapte. La Multi Ani Popescu. Nu ai un loc la pagina 5 din Libertatea si pentru Dobro si Mihaiu? Pe cine o sa mai pacaleasca la bani acum? TVR-ul le-a scos din grila emisiunile pentru lipsa de profesionalism si desele greseli gramaticale. Se zvoneste ca il tot curteaza pe Sarbu. Numai ca Sarbu e baiat destept si nu are nevoie de lingai pitici.
  • bibi bibi
    A fost o poveste frumoasa. Condoleante Guerrilla. Acum sa-l vedem pe arogantul Mihaiu cum se va descurca. Pana si TVR-ul l-a trimis la pensie.
  • razvan razvan
    Sa fie intr-un ceas bun. Felicitari Adrian. Pacat de radio Guerrilla. A fost o perioada frumoasa. La Ringier sunt elvetieni si nu vei mai avea contact cu impostura constanteana.
  • ana ana
    Si cine-i mai face cafelutza lui Mihaiu ? Ahh! Uitasem trece Dobro la aragaz. Adio Guerilla . A facut ce a facut piticu de a ingropat si radioul. Pe ce-a pus mana praf s-a facut. Catavencu, Delta si Guerilla.

Trimite un comentariu

sus