Skip to main content

AUDIENȚE. Dansează printre stele, bătută de "durii" Stallone și Schwarzenegger. Debutul emisiunii de pe Antena 1, mult în urma Pro TV

 

Danseaza printre stele

Publicitate

Prima ediție a emisiunii Dansează printre stele, produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost după Pro TV pe intervalul de difuzare. Emisiunea de patru ore prezentată de Horia Brenciu s-a intersectat cu două filme de pe Pro TV: Testul suprem, cu Schwarzenegger și Stallone și Kill Bill.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele:

Pe durata întregii emisiunii, Dansează printre stele a fost la distanță de Pro TV pe toate cele trei targeturi. Diferența cea mai mare a fost pe publicul comercial. Cifrele, în articol.

Pro TV a avut un avans mai mare mai ales pe durata primului film, cel cu Stallone și Schwarzenegger. Pe primul film, Pro TV avea, la nivel național, o medie de aproape 2,3 milioane de români, iar Dansez printre stele - 1.17 milioane. La orașe, 1,3 milioane de oameni se uitau la film, 756.000 la  Antena 1. La comercial, diferența pe primul film a fost și mai mare: 826.000 la filmul de pe Pro, 310.000 la Dansează.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele posturilor TV  de ieri, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30):

NAȚIONAL. Pe cele patru ore de difuzare, Dansează printre stele a fost urmărită de peste un milion de români pe minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea aproape 1,7 milioane de telespectatori, cu filmele Testul suprem și apoi Kill Bill vol 1.

URBAN. La orașe, prima difuzare Dansează printre stele a atras 670.000 de telespectatori pe minut. Pe cele patru ore ale show-ului de dans, la Pro TV se uitau 975.000 de orășeni pe minut.

COMERCIAL. Diferența dintre Pro TV și Antena 1 a fost mai mare pe publicul comercial. Astfel, show-ul prezentat de Horia Brenciu pe Antena 1 a avut o medie de aproape 300.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani.

Pe același interval, la Pro TV se uitau 620.000 de telespectatori din acest target.

Audiența posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), la nivel NAȚIONAL:

    Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 Pro TV 1.696.000 9,2 21,8
2 Antena 1 1.006.000 5,4 12,9
3 Kanal D 762.000 4,1 9,8
4 Prima TV 514.000 2,8 6,6
5 Antena 3 464.000 2,5 6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), în mediul URBAN:

[table id=1807/]

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), pe segmentul COMERCIAL:

    Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 Pro TV 623.000 12,4 31,2
2 Antena 1 297.000 5,9 14,9
3 Prima TV 133.000 2,6 6,6
4 Kanal D 117.000 2,3 5,9
5 National TV 82.000 1,6 4,1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Sunt complet de acord, în special cu comentariul despre Jojo. De fiecare dată când deschidea gura, îmi venea să urlu. Mi s-a părut și foarte falsă.
 • Tin minte un monent de acum cca 10 ani. ProTv a intrat in revizie tehnica pe la 2 dimineata, si a fost lider cu barele de revizie... Nu uitati: televiziunea face vedete, nu vedetele televiziunea... Forzza Dan Diaconescu!!!! U rulles man!
 • Prietene , nu o sa iti explic cuvant cu cuvant ce am vrut sa zic , dar o sa iti raspund zicandu-ti doar atat :
  - Mai uitate odata la link-ul ala care l-ai postat mai sus ... Ce de acolo ti se pare ca seamana cu ce a fost pe Antena1 aseara ? ... Crede-ma ca te faci de ras singur ... nu mai venii cu argumente din astea.
 • Ce ma?Tu nu stii ce vorbesti.Fara Mona si Sarbu au scos un profit mult mai mare anul asta.Citeste aici bluemoon1234:http://www.paginademedia.ro/2014/05/raport-profitul-operational-al-pro-tv-de-peste-patru-ori-mai-mare-decat-in-2013-ce-venituri-a-avut-compania-in-primul-trimestru/
 • Cu programele TV, pe o piata ca in Romania, este ca in preferintele electorale. Nu este usor sa iei programe si vedete, ca sa se mute telespectatorii, in masa, de la un canal la altul. Oamenii sunt fideli postului, nu neaparat lui Schwarzenneger....
 • Un film costa f mult.Poate cel de aseara,care era fnaspa,a costat 2000 de euro,sau eu cred ca pro tv-ul l-a primit gratis,la cit de prost a fost filmul.Iar pierderile de la sfirsitul anului ale pro-ului sunt mult mai mari decit la antena1.Asa ca cine e mai gastigat?Antena sau pro tv?
 • Eu cred ca,asa cum zicea un comentariu mai sus,pro tv-ul doar vrea sa fie pe primul loc,nu sa si faca bani.In fiecare an are pierderi uriase,ca de dam romanilor studio din cehia cu laser, filme ultimul trand(naspa dar tot ultimul trand se cheama) si emisiuni cu bucatari fosti ziaristi.Asa ca din batalia asta antena 1 cred ca iese mai pe plus decit pro tv-ul.Tzeapa Cesnavicius,pina la sfirsitul anului o sa fii out.
 • Si la emisiune Live ca la orice alt tip de productie TV exista un montaj. Nu cred ca se refera la faptul cum au fost taiate imaginile LIVe pe post ci pur si simplu cum a fost structurata emisiunea. Beta ( prezentarea concurentilor), dans, parere juriu, reactii,note si asta repetat de 12 ori+ pauze lungi si dese. Este logic ca da in plictis atata timp cat nu ai dinamica pe post. La dansez de bine de rau te mai tinea un pic in priza showul in sine cum era el gandit :)
 • Nu am nimic cu Antena dar pana nu o sa inteleaga ca suntem in anul 2014 nu o sa iasa nimic. Vor fi vesnic pe locul 2. Cat pastele ma-sii costa sa emiti in HD? Vad ca pe Antenaplay sunt in stare de HD.
 • Ce face omu', face si maimuta! Baletul,bucatarii masterchef,formatia,producatorul,Banica,Brenciu,etc,au cumparat tot,mai lipseste Esca din peisaj.Asteptati ca incepe Romanii au talent,sa vedeti cum ii calca pe cap in audiente.

Trimite un comentariu