Skip to main content

Reporterul Cristian Vasilcoiu a demisionat de la B1 TV

 
Reporterul Cristian Vasilcoiu a demisionat de la B1 TV
vasilcoiu

vasilcoiu

Publicitate

Cristian Vasilcoiu, reporter pe justiție la B1 TV, și-a dat ieri demisia din funcție la trei luni după ce a venit la postul de știri. Contactat de paginademedia.ro, jurnalistul nu a comentat motivele despărțirii de televiziunea de știri.

El a trecut la B1 TV în urmă cu trei luni, după cum paginademedia.ro a scris AICI, după ce anterior demisionase de la Realitatea TV.  Înainte de Realitatea TV, el a mai fost tot la B1 TV.

Vasilcoiu lucrează în presă de la începutul anilor 2000, mai întâi ca reporter în presa locală de la Craiova. În 2006, el a devenit jurnalist la Gardianul, urmând ca un an mai târziu să treacă la Adevărul, iar după doi ani, în 2008, devine reporter la Evenimentul zilei.

În 2012, Cristian Vasilcoiu a trecut de la presa scrisă, la televiziune, când a început la Realitatea TV. Tot la Realitatea TV el a făcut pentru scurt timp și o emisiune despre justiție, În ultimă instanță.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • la realitatea, oricat ar dori unii, lucrurile merg bine. Nu excelent! ci bine. toti oamenii si-au primit banii in fiecare luna! pana acum.
  • majoritatea vor pleca la Nasul TV , realitatea este cu un picior in groapa, Rares Bogdan urmeaza sa faca trecerea la TVR in postura de director general .Cei de la realitatea nu au mai primit salarii de 3 luni. iar noul actionariat are alte viziuni politice decat actuala conducere. Cristoiu se va alatura Romania TV in postura de invitat permanent.
  • oricum daca va uitati mai atent mai multi fosti reporteri B1tv au trecut la Realitatea tv , asa ca si Vasilcoiu mai mult ca sigur se va reantoarce la Realitatea tv, oricum audienta B1Tv e tot mai scazuta iar Realitatea tv creste in audiente
  • Ego, da, ai dreptate:)) bine ca are unde sa mearga la munca, altii cauta un loc de munca si tot nu gasesc....
  • Mare vedeta si asta...ca doar nu pleaca de la bine...la citi au plecat de acolo, unul mai profesionist decit altul, mai conteaza unul in plus?

Trimite un comentariu