Skip to main content

EXCLUSIV. Cătălin Striblea vine la B1 TV. Este al doilea transfer dintre România TV spre B1 din ultima săptămână, după Silviu Mănăstire

 
catalin_striblea_62049300
catalin_striblea_62049300

catalin_striblea_62049300

Publicitate

Jurnalistul Cătălin Striblea, care s-a despărţit de postul România TV, trece la postul de ştiri B1 TV. El va realiza o emisiune de seară începând cu anul viitor.

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Striblea a confirmat informaţia.

„În ultima lună, de când am început discuţiile cu România TV legate de colaborarea pentru anul următor, a început să mă sune lume din piaţă", a declarat Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro.

"Avem un acord de principiu şi sper să începem în luna ianuarie”, a continuat Striblea în legătură cu venirea la postul B1.

Striblea şi-a anunţat plecarea de la România TV printr-o postare pe blogul său. „Am convenit acum, de comun acord, că e o răscruce şi că nu ne înţelegem cum să mergem mai departe”, a explicat el.

Venirea lui Cătălin Striblea la B1 TV este a doua mutare dinspre România TV din ultima săptămână. Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii Dosar de politician, a decis să se mute, cu tot cu program, la B1 TV, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • de ce vor cei de la finante mutarea anumitor posturi de la centrul judetean la euroregiune.......... sa creeze acolo alte posturi pe linie de partid
 • Acum la RTV, au ramas sa fredoneze subiectele impuse de ghita si ponta, doar dinozauri nostalgici ca vadim, bolcaş, abraham sau "pisalogul" de serviciu hanibal dumitrascu, toti sub bagheta "maestrului" ...ciutacu.
 • E adevărat darincorect.b1tv. A pierdut enorm.striblea este mai mult decât mercenar, nu are conștiința, coloana vertebrală, in veci nu mai este credibil,poate cineva tine si cu B1.
 • nu cred in Basescu dar avea dreptate cand zicea ca la tv nu sunt ziaristi ci angajati pa bani grei sa faca politica celor care ii platesc; nu prea mai sunt ziaristi numai mercenari care manipuleaza lume la tv ;pt bani vinde si pe ma-sa;
 • Nu cred in deontologia Dlui CATALIN STRIBLEA, atata vreme cat a fost un partinitor in emisiunile pe care le-a factut la romaniatv, Daca esti un profesionist adevarat, atunci oriunde te-ai afla esti in slujba adevarului !
  Dansul este un oportunist care sare din tv in tv ca si politicienii din partid in partid ! Dle STRIBLEA, mai ai si alta meserie ? daca da, atunci angajaza-te acolo !
 • in locul cui vine la B1 acest membru USL care a cantat pana acum USL si pe Ponta ? B1 va pierde din audienta cu acest transfer eu unul nu mai cred in el nici daca ar spune adevarul. Mare greseala pt B1 care aduna ce arunca altii.Striblea trebuie sa intre in corul mercenarilor de la A 3.
 • Desi eram un consumator de tv cu stiri am ajuns sa nu mă mai uit deloc. Rtv si antena 3 oricum erau sterse. Dar cum dau de ka un canal linistit pe unul de stiri auzi tipete certuri. In legatura cu syriblea si manastire, am o întrebare retorica: de ce nu au plecat in campanie cand numai televiziune nu mai era rtv. Acum e prea târziu
 • A ajuns meseria asta, vorba unui mare romancier, una pentru "chelneri de bacsisuri mici". Se tooot rotesc niste unii si unele de colo-colo. Dovada ca nu conteaza personalitatea televiziunilor, al media in general. Beleaua e cu noi, ca pina ne obisnuim ii vom innebuni pe aia de la cablu, ca ne-au schimbat programele, apas pe RTV si imi intra B1, apas pe A3 si-mi intra RTV. Vesnica lor pomenire!
 • Jurnalisti ? Poate doar moderatori de emisiuni cu invitati platiti . Nu tin minte sa fii vazut in ultimii ani vreo ancheta semnata de Striblea . Jurnalism de televiziune sint cei de la Romania te iubesc . Hai sa nu amestecam lucrurile ca maine o sa zica si asistentele lui Capatos ca sint jurnaliste
 • Unul spune ca sunt "basisti", altul ca-s "trompetele lui Ponta".
  LOL!

Trimite un comentariu

sus