Skip to main content

EXCLUSIV. Silviu Mănăstire îşi mută Dosarul de politician la B1 TV

 
Silviu Manastire Romania TV
Silviu Manastire Romania TV

Silviu Manastire Romania TV

Publicitate

Silviu Mănăstire, realizatorul TV care a plecat de la România TV la sfârşitul săptămânii trecute, îşi va realiza emisiunea la postul de ştiri B1 TV.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, emisiunea se va numi tot Dosar de politician şi va avea acelaşi format. În fiecare zi, în timpul săptămânii, rubrica realizată de Silviu Mănăstire va fi difuzată de mai multe ori.

Silviu Mănăstire va începe producţia emisiunii pentru B1 TV în luna ianuarie.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii B1 TV au confirmat intrarea lui Silviu Mănăstire în grila postului de televiziune.

Silviu Mănăstire s-a despărţit de România TV de câteva zile. Realizatorul emisiunii Dosar de Politician şi-a anunţat plecarea de la postul patronat de Sebastian Ghiţă într-un editorial pe site-ul psnews.ro, intitulat „Les Miserables” – adaptare neromanţată a situaţiei din mass-media (şi un anunţ surpriză despre „dosarele de politician”).

„Cu o oarecare voiosie demnă de vremuri mai bune, anunţ că am decis să nu-mi prelungesc colaborarea cu România TV (postul TV unde am trăit pe viu alegerile) ce expiră la sfârşitul acestui an. Emisiunea Dosar de politician va căpăta viaţă altundeva„, a scris Mănăstire într-un post scriptum în din finalul editorialului său despre situaţia din mass media.

În acelaşi text, Mănăstire mai menţiona că Antena 3 şi România TV merită „un premiu cu fundiţă”, întrucât „au fost fruntaşele „succesurilor” lui Ponta”.

Silviu Mănăstire s-a alăturat postului România TV în decembrie anul trecut. Anterior, el a fost la postul Realitatea TV.

Silviu Mănăstire, pentru paginademedia.ro, în momentul plecării de la Realitatea TV:

„Începând de astăzi, am încheiat colaborarea cu Realitatea TV, urmând să reiau proiectul în prima săptămână din ianuarie la România TV. Motivele sunt legate de faptul că la România TV există toate resursele necesare pentru a dezvolta proiectul Dosar de politician şi pentru a-l duce mai departe. Vreau să le mulţumesc celor de la Realitatea TV cu care am colaborat şi lui Cosmin Guşă pentru că s-a luptat să păstreze independenţa editorială şi să protejeze acest proiect. Ultima emisiune va fi cea de astăzi.”

Silviu Mănăstire a venit la Realitatea TV în septembrie 2011. Iniţial, a făcut emisiunea Dosar de candidat. După alegeri, emisiunea s-a transformat în Dosar de politician.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sica Balalaika Sica Balalaika
    Bai ea Biserica,
    *** , nu ne mai *** ecraele cu tot felul de *** Se fare ca ai ramas cu o *** de prost dupa operatie.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ pietro comentariul tău chiar "aștepta să fie moderat" :) așa se întâmplă cu toate comentariile, nu apar instant pe site. Comentariul tău este publicat mai sus. Nu înțeleg ce anume vrei să spui.
  • pietro pietro
    "Comentariul asteapta sa fie moderat " ca sa vezi, s-a reinventat cenzura , asta se trage din Decembrie '89 , de la iliesciada ...ca pana-n 22 , nu s-a tras in noi doar ca ingerii n-aveau ce cauta in scrieri si i-am transformat in fluturi ! Sus cenzura, jos cenzura...restul completati voi !
  • pietro pietro
    Ce greata ma ia asa de dimineata l-am gasit pe baiatul asta Petrisor , cu un coltisor in media romaneasca ...mai este vreun"jurnalist" ce nu scrie la comanda in tara aia de pacat ? CNA a devenit o unealta in mana Plagiatorului din Carpati , ciocanul din stema pcr-ului , ce loveste doar in dreapta cu ravna tovaraseasca ...
  • razvan razvan
    mai frantz, oare cum te suporti? ai mancat ceva urat mirositor la realitatea, te-ai dus la rtv ca erai sigur pe victoria psd, ce ti-ai zis...ai dat lovitura. si acum, ca un veritabil politician, adiclea traseist, te duci si pe la B1! stii ceva? nu vei avea succes, ca noi astia de nu ne uitam la rtv nu o sa ne uitam la tine. si nu vei avea rating. si daca nu vei avea rating, o sa pleci iar. uite, vezi ca s eface tv la targoviste, pune-ti acolo un cv.
  • ion ion
    Si la anu' unde se va duce?
  • Livia Pila Livia Pila
    Bine ca macar pe asta nu l-a adus in TVR numitul TANASE STELIAN. Acum, ca se anunta concedieri la Digi, trebuie sa fim vigilenti sa nu ne trezim cu madame Vijulie.
  • dasda dasda
    nu-mi place
  • prapastiosu prapastiosu
    Silviu a venit la Realitatea TV in septembrie 2012! Adus de Pelikan si ospatar!
  • Mego Mego
    Gata nea Manastire ? te-ai saturat de sclavie la Ghita ? Daca ar fi iesit ponta erau toate bune si frumoase atat la ghita cat si la Latrina 3...
  • Florin Florin
    S-a duc laB1!
  • Florin Florin
    hai ca e ok sa pleci de la A la B, dar de la A la Z e ciudat. daca tot faci asta, mai bine te-ai abtine de la scris editoriale.

Trimite un comentariu

sus