Skip to main content

EXCLUSIV. Silviu Mănăstire își mută Dosarul de politician la B1 TV

 

Silviu Manastire Romania TV

Publicitate

Silviu Mănăstire, realizatorul TV care a plecat de la România TV la sfârșitul săptămânii trecute, își va realiza emisiunea la postul de știri B1 TV.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, emisiunea se va numi tot Dosar de politician și va avea același format. În fiecare zi, în timpul săptămânii, rubrica realizată de Silviu Mănăstire va fi difuzată de mai multe ori.

Silviu Mănăstire va începe producția emisiunii pentru B1 TV în luna ianuarie.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii B1 TV au confirmat intrarea lui Silviu Mănăstire în grila postului de televiziune.

Silviu Mănăstire s-a despărțit de România TV de câteva zile. Realizatorul emisiunii Dosar de Politician și-a anunțat plecarea de la postul patronat de Sebastian Ghiță într-un editorial pe site-ul psnews.ro, intitulat „Les Miserables” – adaptare neromanțată a situației din mass-media (şi un anunț surpriză despre „dosarele de politician”).

„Cu o oarecare voiosie demnă de vremuri mai bune, anunț că am decis să nu-mi prelungesc colaborarea cu România TV (postul TV unde am trăit pe viu alegerile) ce expiră la sfârșitul acestui an. Emisiunea Dosar de politician va căpăta viață altundeva„, a scris Mănăstire într-un post scriptum în din finalul editorialului său despre situația din mass media.

În același text, Mănăstire mai menționa că Antena 3 și România TV merită „un premiu cu fundiță”, întrucât „au fost fruntașele „succesurilor” lui Ponta”.

Silviu Mănăstire s-a alăturat postului România TV în decembrie anul trecut. Anterior, el a fost la postul Realitatea TV.

Silviu Mănăstire, pentru paginademedia.ro, în momentul plecării de la Realitatea TV:

„Începând de astăzi, am încheiat colaborarea cu Realitatea TV, urmând să reiau proiectul în prima săptămână din ianuarie la România TV. Motivele sunt legate de faptul că la România TV există toate resursele necesare pentru a dezvolta proiectul Dosar de politician și pentru a-l duce mai departe. Vreau să le mulțumesc celor de la Realitatea TV cu care am colaborat și lui Cosmin Gușă pentru că s-a luptat să păstreze independența editorială și să protejeze acest proiect. Ultima emisiune va fi cea de astăzi.”

Silviu Mănăstire a venit la Realitatea TV în septembrie 2011. Inițial, a făcut emisiunea Dosar de candidat. După alegeri, emisiunea s-a transformat în Dosar de politician.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @ pietro comentariul tău chiar "aștepta să fie moderat" :) așa se întâmplă cu toate comentariile, nu apar instant pe site. Comentariul tău este publicat mai sus. Nu înțeleg ce anume vrei să spui.
  • "Comentariul asteapta sa fie moderat " ca sa vezi, s-a reinventat cenzura , asta se trage din Decembrie '89 , de la iliesciada ...ca pana-n 22 , nu s-a tras in noi doar ca ingerii n-aveau ce cauta in scrieri si i-am transformat in fluturi ! Sus cenzura, jos cenzura...restul completati voi !
  • Ce greata ma ia asa de dimineata l-am gasit pe baiatul asta Petrisor , cu un coltisor in media romaneasca ...mai este vreun"jurnalist" ce nu scrie la comanda in tara aia de pacat ? CNA a devenit o unealta in mana Plagiatorului din Carpati , ciocanul din stema pcr-ului , ce loveste doar in dreapta cu ravna tovaraseasca ...
  • mai frantz, oare cum te suporti? ai mancat ceva urat mirositor la realitatea, te-ai dus la rtv ca erai sigur pe victoria psd, ce ti-ai zis...ai dat lovitura. si acum, ca un veritabil politician, adiclea traseist, te duci si pe la B1! stii ceva? nu vei avea succes, ca noi astia de nu ne uitam la rtv nu o sa ne uitam la tine. si nu vei avea rating. si daca nu vei avea rating, o sa pleci iar. uite, vezi ca s eface tv la targoviste, pune-ti acolo un cv.
  • Bine ca macar pe asta nu l-a adus in TVR numitul TANASE STELIAN. Acum, ca se anunta concedieri la Digi, trebuie sa fim vigilenti sa nu ne trezim cu madame Vijulie.
  • Gata nea Manastire ? te-ai saturat de sclavie la Ghita ? Daca ar fi iesit ponta erau toate bune si frumoase atat la ghita cat si la Latrina 3...
  • hai ca e ok sa pleci de la A la B, dar de la A la Z e ciudat. daca tot faci asta, mai bine te-ai abtine de la scris editoriale.

Trimite un comentariu