Skip to main content

PRO TV are un nou director de programe. Stella Litou, de la Nova TV Bulgaria, va fi responsabilă de implementarea grilei de programe în 2015

 

Stella LitouÎncepând din ianuarie 2015, Stella Litou este noul Director Programe PRO TV. Înainte de a se alătura echipei din România, Stella Litou a ocupat poziția de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria.

Publicitate

La Pro TV, ea va fi responsabilă de implementarea grilei de programe în 2015.

CONTEXT. Stella Litoiu vine la conducerea programelor difuzate de Pro TV, după ce în vara anului trecut Dr. Wolfgang Höfer, din Austria, a fost numit în funcția de director de programe, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Aceste schimbări au început să aibă loc după plecarea Ancăi Budinschi, care a decis să se retragă din motive personale. Paginademedia.ro a anunțat încă de la începutul lunii mai plecareaAncăi Budinschi de la șefia programelor Pro TV. (detalii AICI)

 

Despre noul director de programe al Pro TV

"Stella este un profesionist cu peste 18 ani de experiență în programare și producție media, fiind o cunoscătoare a specificului și caracteristicilor din zona balcanică", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

În funcția de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Bulgaria, Stella a avut responsabilități precum dezvoltarea strategiei de programare TV și digital, planificarea și strategia anuală, dezvoltarea planului de afaceri și a structurii de business relevantă pentru strategia grupului.

  • Timp de doi ani a fost Director de Programe la Alpha TV Grecia, parte a grupului RTL și alți doi ani Development Producer Alpha TV.
  • Stella a condus numeroase proiecte în domenii variate, de la On Air Promotions și Research and Development, la producția de programe zilnice.
  • Anterior, a fost Head of Programming la SKAI Television în Grecia (2009-2010), Development and Co-productions Executive la SKAI Television (2007-2009), Co-productions and Acquisitions Executive la ERT S.A. Television, parte a Hellenic Broadcasting Corporation (2006-2007), Head of Development and Acquisitions la Great British Films Group UK (2002-2006).
  • De asemenea, Stella a făcut parte în calitate de expert din juriul unor festivaluri de prestigiu, precum Digital Film Festival din Paris sau Northern Lights Film Festival din Newcastle, UK.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV:

“Îi urez bun venit în echipa PRO TV noii noastre colege, Stella Litou. (...) Experiența și expertiza ei vor veni în sprijinul misiunii și îndeplinirii obiectivelor PRO TV, iar împreună cu aportul său vom inova încă o dată modul în care românii se uită la televizor.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius.

Stella Litou:

“Este o mare provocare să mă alătur televiziunii numărul 1 din România și să îmi aduc contribuția în consolidarea acestui brand puternic, cu fiecare nou sezon. Un portofoliu excelent de programe – formate de top existente, alături de formate noi inovatoare reprezintă o bază puternică pentru construirea succesului viitor. Să începem treaba și să demonstrăm că inovația este o misiune în derulare!”, a spus Stella Litou.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu