Skip to main content

Pro TV va difuza o emisiune cu aparenţă de reality: Lecţii de viaţă. Ce se întâmplă cu Măruţă

 
lectii de viata
lectii de viata

UPDATE. Sunt produse 40 de episoade, însă nu este luată o decizie definitivă legat de difuzarea tuturor episoadelor, au declarat oficialii Pro TV, pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Pare reality, dar este făcut după un scenariu. Pe scurt, e un "scripted reality". Acesta este genul unei noi emisiuni pe care Pro TV o pregăteşte în perioada următoare: "Lecţii de viaţă". Emisiunea va fi în grilă temporar, pe un interval din emisiunea La Măruţă, după cum apare chiar pe site-ul producătorilor. Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Măruţă, în continuare.

Emisiunea va fi produsă de Constantin Entertainment şi va fi, după cum scriu producătorii pe site, un "scripted reality".

FAKE REALITY. În prezent, din emisiunile care rulează pe posturile TV, sunt încadrate la acest gen emisiuni precum Ochii din umbră (Kanal D), Te vreau lîngă mine (Kanal D), Iubire interzisă (Naţional TV), Fosta mea iubire (Naţional TV), Vreau să divorţez (Prima TV).

Când va fi în grilă. Măruţă, mai devreme

Potrivit site-ului producătorilor, emisiunea va fi în grilă de la ora 18.00, cînd, în mod normal, se difuzează La Măruţă.

Din informaţiile Paginademedia.ro, pe intervalul difuzării acestui show, Măruţă va începe mai devreme, de la ora 16.00. Va face o pauză pentru ştirile de la ora 17.00 şi revine până la ora 18.00, când începe Lecţii de viaţă.

Din descrierea emisiunii Lecţii de viaţă, potrivit site-ului producătorului:

"Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile."

Pana la ora redactarii articolului, reprezentantii Pro TV nu au dat detalii despre noul show.

Screen shot 2015-03-22 at 9.49.28 PM

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulia1 iulia1
    Maruta ar trebui pus pe liber. E expirat tipul. Dar posibil sa renunte la Vine Cheful, ca nu performeaza deloc.
  • andy andy
    Se vede treaba ca in viziunea televiziunilor comerciale telespectatorul roman trebuie sa primeasca circ si scandal.Care sunt cei care laudau Pro tv ca are nu stiu ce standard in televiziune?Daca tot vroiau sa inoveze ,mai bine programau de la 18 un serial productie proprie,insa scandalul regizat este mult mai ieftin.Cu siguranta va prinde la public,romanul deja este obisnuit sa inghita tot ce da Pro tv
  • geo geo
    Sper ca au gindit bine aceasta mutare, pentru ca daca aceasta emisiune nu va avea audienta, pica si audienta stirilor de la ora 19.00 Eu as fi programat, pentru inceput, noua emisiune de la ora 16.00, vedeam ce reactie are publicul, daca mergea si aveam audienta o duceam la ora 18.00. Sincer, nu cred ca noua emisiune va bate ”Acces direct”.
  • Florin Florin
    Maruta nu mai face fata concurentei. Se intampla din sezonul trecut sa fie depasit de Acces direct, dar mai nou diferentele uneori erau foarte mari. Problema mare era ca diferenta de audienta incepea sa se vada si dupa 19. Nu stiu ce va face noua emisiune, dar e bine ca se incearca. Cat despre grila, cred ca mai degraba e faza de obisnuinta cu programele care incep la 21:30. Restul programelor din timpul zilei care sunt reluari si care nu cred ca sunt lidere de audienta nu conteaza asa de mult.
  • geo geo
    Grila Protv-ului este varza de cind a venit noua sefa de programe din Bulgaria. Emisiunile se muta dintr-o zi in alta ori de la o ora la ala...nu m-ar mira sa mute si stirile de ora 19.00...gasesc ei un motiv anume...ptr ca treaba cu Măruță chiar este ...cam neobisnuita...pentru ca el clar acoperea, de ani buni, intervalul 17.30 - 19.00...numai ca, in ultima perioada, mai pierdea, in audiente, in fata celor de la Acces Direct. Tare mi-e teamă că Protv-ul și-o va lua...așa cum și-a luat-o cu Vine Cheful, care nu este o emisiune chiar așa de rea, însă nu a prins lao parte din publicul Pro.
  • adriano adriano
    nu au incadrat-o bine. este chiar un serial facut de regizori, scenaristi,actori cu atf-ul. are niste urma de reality, dar nu este.
  • Florin Florin
    va fi de nivelul Acces direct. oricum, era timpul sa il mute pe Maruta. in zilele bune, emisiunea sa abia daca reusea sa egaleze Acces direct.

Trimite un comentariu

sus