Skip to main content

Restructurări la departamentul programe din Pro TV: pleacă directorul de programe Acasă TV şi peste zece oameni

 
Vanessa cernea gandul
Vanessa cernea gandul

Departamentul de programe al companiei Pro TV SA a fost restructurat şi peste 10 oameni au fost vizaţi, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Publicitate

Ca urmare a restructurării, pleacă din companie Vanessa Cernea, cea care coordona programele postului Acasă TV, unul dintre primii angajaţi ai staţiei şi cea care a fost mai mulţi ani director executiv al televiziunii.

Din informaţiile Paginademedia.ro, au fost restructuraţi oameni din departamentul programming de la Acasă TV, MTV, Sport.ro şi Pro TV Internaţional.

Vanessa Cernea, carte de vizită, via Gândul.info:

Absolventă de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Vanessa Cernea a venit la Pro TV când era studentâ, în 1996, în practică la Ştirile Pro TV.

A fost apoi redactor la "Ora 7, Bună dimineaţa", matinalul difuzat de Pro TV.

În 1998, a fost printre primii angajaţi ai postului Acasă TV.

În 2008, odată cu avansarea Ruxandrei Ion în structura CME, Vanessa Cernea - atunci director de programe - devine şefa televiziunii. După restructurările de anul trecut, a trecut la coordonarea programelor staţiei.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    @iulia 1, Cred ca te inseli! Nu se vand operatiuni TV. AcasaTV va difuza in viitor tot mai multe seriale turcesti, care obtin audiente spectaculoase.
  • Florin Florin
    e grav daca ei nu sunt constienti de potentialul acasa tv. e un post care sta atat de bine pe comercial, care momentan difuzeaza produse foarte ieftine. nu e nevoie decat sa creeze un produs premium pe sezon ca audienta sa fie langa kanal d.
  • Expertul, Expertul,
    Cred ca urmatoarea concediata va fi Stella Litou! Grila ProTV, propusa pentru aceasta primavara, e nepotrivita pentru Romania. Este mare prostie, sa filmezi episoade Las Fierbinti, de 90 minute, care trebuiau sa fie difuzate doar joia,iar acum au impartit episodul in doua pentru a fi difuzat si miercurea. Las Fierbinti este un produs premium, care a spulberat finala x factor, cel mai urmarit show de la antenuta1, si trebuia lasat la 20.30.
  • Baumann Baumann
    PROTV este într-o situație aflată la limita dintre viață și moarte, partea umană a fost distrusă, angajaţii sunt la limită... Oamenii buni care au scris istorie în PROTV au fost daţi afară, dar în acelaşi timp au venit oameni prost pregătiţi care vor scrie "istorie"... vezi PRIMA TV. ( Câte emisiuni de la PRIMA au scris istorie ? )
    Nemţii conduşi de Christoph Mainusch nu înţeleg piaţă, nu îi înţeleg pe români (angajaţii), este groaznic ce se întâmplă după sticlă. Vă dau o listă de oameni care au grijă de viitorul staţiei no1 PROTV.

    Christoph Mainusch - CEO
    Stella Litou - Director de programe
    Dr. Hendrik Baumann - Director de operaţiuni
    Melanie Triebel - Producător general
    Uli Baldauf - Consultat pe programe
    Ana Maria Bazgă - Producător general
    Aurei Zaharia - CFO
    Dana Negră - Şef HR
  • iulia1 iulia1
    Esti de pe alta planeta. serialul de la 18 face audienta dubla in acest interval. Tu uitate in continuare la acces din rect. sa-l pupi bine in partea dorsala pe felix.
  • mile mile
    oricum acasa nu a reusit cu a doua telenovela turceasca
  • mile mile
    nu conteaza
  • iulia1 iulia1
    Acasa Tv si Acasa Gold vor fi vandute intr-un viitor apropiat catre cel mai mare cablist din Romania. Stiti voi care este. Doar ca acum se mai incearca sa mai revigoreze audienta prin seriale turcesti.
  • Florin Florin
    Acasa Tv e inca in deriva. Daca intrati pe pagina de web a postului veti descoperi ca aceasta face inca reclama la seriale pe care nu le mai are in grila, iar Puterea destinului, serialul care i-a adus din nou in top, a fost tratat mai rau decat nu stiu ce reluare mai dau ei in timpul zilei. Cand dadeau o ora jumatate din el, ei de fapt isi taiau serialul ca sa incapa in ora aceea jumatate. Cine face asta cu serialul care le aduce audienta? Oricum, solutia cu seriale turcesti nu poate fi decat temporara. Kanal D are exclusivitate pe vecie la cele mai importante titluri.
  • Stardust Stardust
    nori , ploaie , furtuna - Melanie Triebel rezista

Trimite un comentariu

sus