Skip to main content

Ce interval orar este pregătit pentru Lucian Mândruță la Digi FM. Proiectul RCS, lansat spre sfârșitul anului

 
Ce interval orar este pregătit pentru Lucian Mândruță la Digi FM. Proiectul RCS, lansat spre sfârșitul anului
Lucian Mandruta

Proiectul de radio al companiei RCS - Digi FM - urmează să fie lansat în cursul lunii noiembrie. Potrivit ultimelor informații Paginademedia.ro, noul termen (inițial era programat în septembrie, apoi în octombrie) a fost schimbat din motive tehnice.

Dacă matinalul va fi prezentat de Bogdan Miu și de Carmen Constantin (după cum Paginademedia.ro a scris AICI), Lucian Mândruță va prelua intervalul orar care urmează.

Astfel, în proiectul Digi FM, Lucian Mândruță are prevăzut, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, intervalul orar 10.00-12.00, în fiecare zi, mai puțin în weekend.

Publicitate

Digi FM va emite pe frecvențele postului Info Pro, achiziționat de RCS, împreună cu postul Pro FM, de la grupul Central European Media Enterprises.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • a treia amanare in conditiie in care profm a crescut in sondaje nu suna bine pt noul digifm. Daca vor lua frecvente profm atunci audienta profm se micsoreaza si banii din publicitate nu vor mai veni ca si pana acum. digifm nu va avea audiente mari la inceput .Probabil o parte din ascultatorii de RRA sau Europa vor trece pe Digi. asa ca decizia cred ca e financiara si nu tehnica.
  • ,,urmeaza sa preia intervalul care urmeaza,, !!! E clar ,si paginademedia se molipseste de la Mandruta chiar si cand scrie despre el! Asta ba fi cumva un post radio comic? Numai asa se poate cineva gandi sa il aduca pe Balbuta. Va fi spectacol total!

Trimite un comentariu