Skip to main content

La nici 24 de ore după ce instanța a decis în favoarea lui Victor Ciutacu, jurnalista Sorina Matei i-a plătit acestuia despăgubirile

 
La nici 24 de ore după ce instanța a decis în favoarea lui Victor Ciutacu, jurnalista Sorina Matei i-a plătit acestuia despăgubirile
Sorina Matei

Victor Ciutacu și-a primit daunele morale de 3.000 de lei de la Sorina Matei. La nici o zi după ce Tribunalul București a decis definitiv că Ciutacu trebuie să primească daune morale de la Sorina Matei (informație despre care paginademedia.ro a scris în premieră, AICI), pentru afirmațiile de pe blog, jurnalista l-a contactat pentru a face plata. Sorina Matei n-a mai așteptat motivarea instanței, care în mod normal durează câteva luni.

Publicitate

Informația a fost dezvăluită chiar de către Ciutacu, pe pagina sa e Facebook.

„M-a sunat Sorina Matei, pentru prima și, probabil, ultima oară în viață. Mi-a cerut contul bancar. Deși motivarea nu a fost încă redactată și va mai dura până atunci, a făcut plata. Mi-au intrat banii. Dacă la adresa sentinței am avut comentarii de făcut, iar ele rămîn valabile, salut rapiditatea și faptul că a înțeles să respecte decizia instanței.”, a anunțat realizatorul de la România TV.

Reamintim că Ciutacu a acționat-o în judecată pe Sorina Matei în mai 2013, după ce aceasta a făcut o serie de afirmații jignitoare pe blogul personal, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

„Cred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta”, a scris la acea vreme Sorina Matei, după ce Ciutacu i-a devenit coleg la România TV.

În luna decembrie 2014, prima instanță, Judecătoria Sectorului, 1 a decis în favoarea lui Ciutacu, însă sentința nu a fost definitivă. Sorina Matei, dar și Victor Ciutacu au făcut atunci apeluri, care au fost judecate de Tribunalul București. Instanța a decis să-i respingă ambele apeluri ca nefondate. Astfel se menține decizia din decembrie 2014, a Judecătoriei.

 

Printre expresiile folosite de Sorina Matei la adresa lui Ciutacu s-au numărat:

 • „Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman”
 • „Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate”
 • „Un posesor de orificii și atât” „jegurile umane gen Ciutacu”
 • „Un mahalagiu și fustangiu de cea mai joasă speță”
 • „…*câtă nesimțire și cât tupeu poți să ai? Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numești Victor Ciutacu”
 • „…*se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul”
 • „…*pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune pușcăriabilii pe piedesal și îi ridică în slăvi cu gura plină”
 • „…*suge bani de la instituții ale statului (vezi cazul APAPS) – dar și din alte afaceri”
 • „În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat și lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale și financiare până la urmă”
 • „Un om care până la urmă trăiește din șpăgi pe bandă rulantă*”
 • „… *se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni și oameni de afaceri importanți și foarte controversați”.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Referitor la fratii Ciu (Tacu si Vica), Sorina Matei are dreptate. Stiti daca deontologul de la Guitza TV (fost coprofag si la Haznaua 3) mai locuieste in blocul ANL, cu chiria subventionata si este nemultumit ca nu i-au dat si garaj sa-si parcheze limuzina ?
 • Mi se pare halucinant modul in care reluati obsesiv la toate stirile pe acest subiect imprecatiile acelei vipere, pentru care a fost condamnata de justitie! Chestia asta nu are nicio legatura cu jurnalismul. In locul lui Ciutacu v-as da si pe voi in judecata!!!

Trimite un comentariu