Skip to main content

Adio, Tânăr şi neliniştit. Pro TV renunţă la serial după aproape 20 de ani

 
Adio, Tânăr şi neliniştit. Pro TV renunţă la serial după aproape 20 de ani
În această lună difuzarea serialului Tânăr şi neliniştit se opreşte în România, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Serialul a fost difuzat până anul trecut la Pro TV şi mutat apoi la Acasă TV.
Publicitate
Serialul se va opri astfel la episodul cu numărul 5.200. Asta în condiţiile în care peste ocean filmările au ajuns la episodul 10.800.

Canalul PRO TV transmite episoade la o distanţă de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii deWikipedia a producţiei.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marilena Marilena
    Din pacate,se promoveaza incultura,manelismul,ridicolul si penibilul,s-a vazut asta din audiente,iar ce este placut si urmarit de mii de oameni-ma refer la acest serial minunat-se scoate din grila de programe.Pacat!
  • Marilena Marilena
    Din pacate,se promoveaza incultura,manelismul,ridicolul si penibilul,s-a vazut asta din audiente,iar ce este placut si urmarit de mii de oameni-ma refer la acest serial minunat-se scoate din grila de programe.Pacat! "Tara te vrea prost!" e un titlu de cantec! Continuati cu manelizarea posturilor de TV si in curand veti avea audienta zero!
  • Ina Ina
    Tanar si nelinistit este singurul serial pe care-l urmaresc cu interes. Decizia Trustului Media Pro ma va priva de aceasta placere si regret acest lucru. Realitatea este ca de vreo doi ani de zile acest trust media, se straduieste din rasputeri sa scada audienta acetui serial mutandu-l de pe un canal pe altul sau schimbandu-i ora de difuzare intr-un interval orar la care putini telespectatori mai au acces, fara reluare, fara promo, fara anuntarea din timp a modificarilor. De fapt, a devenit un obicei al acestui trust media, nedifuzarea pana la sfarsit a serialelor incepute, fara nici o avertizare. Ex.: Terra nostra. Unele seriale beneficiaza de difuzarea a doua episoade consecutiv. De ce nu si "Y&R"? , dar la o ora rezonabila : 16 sau 17. Trustul Media Pro este in declin ? Daca continuati cu constiinciozitate aceeasi politica de marketing si de manelizare, caderea libera va este asigutata !
  • Dodo Dodo
    este singurul serial pe care il urmaresc cu drag,nu pot sa cred ca Pro Tv s-a manelizat in halul acesta....m-am saturat de telenovele de 2 lei si de Maruta manelistul!reveniti la difuzarea serialului la ora 16 sau 17 si vedeti audiente....redifuzati toate panaramele de telenovele si va asteptati la reiting....nu vreau sa cred ca si pro tv-ul s-a manelizat!
  • madi60 madi60
    Este singurul serial pe care-l urmaresc. Si-asa ati scos "Dragoste si putere". Daca-l scoateti si pe acesta...la revedere, ma rezum doar la politica, deci renunt la PRO TV si Acasa. Poate nu conteaza un telespectator, dar, probabil ca nu sunt singura. Sper sa fie o gluma proasta.
  • Dana Dana
    Sant interese si incompetenta.Oare nu v-ati saturat de-atata"TIGANIADA"? Se pare ca nu.Decat sa ni se dea un serial cu stil,mai bine ne uitam la "tiganii",ca oricum asa ne considera o parte a celor de dicolo de granite.Mare pacat si rusine sa le fie.Doresc acestui post o prabusire spectaculoasa.
  • Dana Dana
    Sant interese si incompetenta,Trebuie sa traim in "TIGANIADA"Chiar nu v-ati saturat.Se pare ca nu.Ii doresc postului prabusire spectaculoasa,in rest,s-auzin numi de bine.
  • Elena Elena
    Nu intrerupeti difuzarea serialului !
  • Axinte Axinte
    Este lipsa de respect fata de telespectatori.Va rog nu faceti asa ceva.
  • Bili Bili
    Este posibil să întrerupeți singurul serial care mai face puțină lumină, la "Acasă tv", prin încrengătura de telenovele sud-americane?
    Întrerupeți-l, apoi: desființare plăcută!
  • Pipas Gyongyi Pipas Gyongyi
    Incercati sa-l cumparati mai departe!E singurul serial pe care il urmaresc cu drag,si suntem multi.Faceti cumva,si continuati,va rog!
  • Mircea Lucica Mircea Lucica
    Este singurul serial pe care-l urmaresc cu drag de atatia ani. Poate se gaseste totusi o solutie sa nu fie scos. Incercati!!!!
  • cozia cozia
    doar acest serial il urmaream, dar protv sau acasa e lesinat dupa prost gust ca sa nu zic altceva... si n am inteles de ce nu se difuzau cate 2 episoade pe zi avand in vedere largimea acestuia.
    pe pro cinema vad ca da in reluare la greu filme altfel bune chiar alb negru, dar chiar ieri am vazut ca s a reluat un film de 3 ori in 2 saptamani.
    pacat ca se opreste, in schimb la kg seriale latine cu lacrimi de crocodili, ura animalica s.a.m.d.
    dar asa e acu moda la noi :( ce ssa facem mai dam iama pe internet pentru tanar si nelinistit, asta e, avem niste prosti la televiziunea asta.
    oin epoca comunista era cenzura dar totusi exista interes , oameni care erau nevoiti sa dea propaganda dar dadeau si calitate ca si in scoli, obligati la traiasca si infloreasca dar invatam carte cu adevarat.
    daa, ma gandesc ca acasatv o sa ne dea in loc de acest serial pe maruta, care e si pe procinema si protv international parca aici lipsea omul, dee... :(
  • Ioana Munteanu Ioana Munteanu
    Ce bătaie de joc! Postul ăsta şi-a pierdut complet minţile! Scot tot ce e mai de Doamne-ajută. Cum să preferi serialele turceşti? Ceva mai mizerabil nu există. Jocul actorilor e mizerabil, totul e improvizaţie, amatorism de doi bani!
    Au mutat "Tînăr şi Neliniştit" la toate orele posibile, doar-doar or scădea audienţele. Şi au scăzut, fireşte.
  • Barbu Ana Barbu Ana
    Va rugam nu intrerupeti serialul Tanar si nelinistit. Este relaxant si educativ.Face parte din viata noastra.Ce motive invocati?a

Trimite un comentariu

sus