Skip to main content

Când va fi ultima difuzare Tânăr şi neliniştit în România. Serialul se opreşte la episodul 5.201

 
Când va fi ultima difuzare Tânăr şi neliniştit în România. Serialul se opreşte la episodul 5.201

Serialul Tânăr şi neliniştit va ajunge la final la sfârşitul acestui an. Acasă TV, postul care a difuzat serialul în ultimul an după ce a fost preluat de la Pro TV, va fi oprit de la difuzare la sârşitul acestei luni după aproape 20 de ani.

Publicitate

Ultimul episod, cel cu numărul 5.201, va fi difuzat de Acasă TV pe 30 decembrie, la ora 14.00.

Practic, deşi au trecut 20 de ani, scenariul Tânăr şi neliniştit se opreşte în România la ...jumătate. În SUA, serialul se filmează şi în prezent, depăşind 10.000 de episoade.

Reamintim că Pro TV a decis să renunţe la difuzarea în ţara noastră a serialului după aproape 20 ani, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră. Tânăr şi neliniştit a fost în primă fază pe Pro TV până în 2014, fiind mutat apoi la Acasă TV.

PRO TV transmitea episoade la o distanţă de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii de Wikipedia a producţiei.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Madalina Madalina
    Vrem sa urmarim in continuare serialul! Ce putem face?? :((
  • gabriela gabriela
    Asta este cadoul pe care ni-l faceti? V-ati tampit de-a binelea! Nu aveti nici un respect pentru telespectatori, nu tineti cont de dorintele acestora si in general Pro Tv-ul s-a tiganit de tot!!! Ce fel de management exista acum daca isi permite sa nu mai difuzeze un serial care s-a intins pe parcursul atator ani? Care este targetul de public pe care vi-l doriti Domnilor? Doar cei ce urmaresc telenovele ieftine si emisiuni de doi bani? Atunci de astia sa aveti parte si ca urare de anul nou, va doresc sa nu ne mai deranjati prea multa vreme!
  • Mariana Vârtosu Mariana Vârtosu
    Cum am mai spus, profund dezamăgită. Ne ,,alimentaţii, cu fel de fel de ,,tonterii,, nolens-volens, dar aţi întrerupt difuzarea acestui serial care, culmea! FACE parte din viaţa mea. Mi-aţi tăiat o bucată din viaţă fără să-mi cereţi acceptul. Sunt supărată, tristă, dezamăgită! Îmi erau dragi personajele, erau verosimile, chiar dacă uneori ,,băteau,, - cu ignoranţa, la porţile telenovelei. Poate, vă răzgândiţi şi reluaţi difuzarea!!! Vă rog, aţi bucura destulă lume, vă asigur. Pe mine, sută la sută!
  • grecu nazaria grecu nazaria
    sa va fie rusine ca nu mai transmiteti serialul tinar si nelinistit poate il preia alte televiziuni
  • dragos rusu dragos rusu
    Dezamagire este atat de putin spus...Dupa ce vezi un serial 20 de ani in fiecare zi aproape si il taie dintr-o data ..parca iti taie o mana sau un picior...Serialul era pentru multi dintre noi o a doua familie...Televiziunea care va prelua contractul si va transmite serialul (daca va fi una !!)..ii voi ramane recunoscator pe viata ...Sa dea Dumnezeu ca o televiziune desteapta sa sa-l difuzeze in continuare..
  • Rusalina Marin Rusalina Marin
    Era singurul serial pe care.l urmaresc de la inceputuri , va rog sa.l difuzati dinnou indiferent de ora .Sunt atatea alte seriale pe acasa cu un continut identic (cele din America de Sud) ...asta era un altceva .
  • Anca Anca
    Sunteti niste nenorociti care alearga dupa sperturi ,nu aveti constiinta nici cat un gandac.Sa va bucurati de noul an cum ne bucuram noi de decizia luata de voi.
  • Buzatu Mioara Buzatu Mioara
    sa va fie rusine, , nu meritati respect. Va urez,sa aveti parte de aceeasi dezamagire , pe care am avut-o eu citind aceasta veste.
  • Liviu Liviu
    Acel Giumblusciuc de director media, ne indoapa cu seriale latino via turcia. Saracul trust american....chiar e o rusine, zau asa. Promit sa de acest fapt ,chiar direct la sefii lui Giumblusciuc, cum dealtfel puteti face si voi, poate se hotarasc sa schimbe ceva. Pana atunci, La Multi Ani!
  • Nic Nic
    Oprirea difuzarii serialului este lipsa de consideratie fata de telespectatorii fideli postului PROtv.PACAT ! Deci ce sperante putem avea sa gaseasca o solutie sa l readuca ???
  • Iudita Trifon Iudita Trifon
    păcat că se renunță la un serial cu o mare popularitate ,pe care foarte mulți îl urmăresc de ani buni ,în schimb dați totfelul de penibilități
    Iudita trifon
  • Balogh Dolores Balogh Dolores
    Este o mare dezamagire oprirea serialului dupa ce l-am urmarit cu placere timp de 20 de ani. Mai bine s-ar fi renuntat la seriale mai penibile, needucative. Tot ce ne mai ramane este sa speram ca nu se va renunta la difuzarea serialului "Tanar si nelinistit".
  • Elena Serban Elena Serban
    Oameni buni,pro tv,acasa tv ce trebuie sa facem si unde trebuie sa apelam ca acest serial sa nu fie oprit,sunt o telespectatoare fidela serialului care are grija de doi parinti imobilizati la pat si alte bucurii nu pot avea deoarece prezenta mea alaturi de ei este obligatorie dar la ora 14 reusesc intotdeauna sa pot vedea acest serial asa ca va rog din suflet lasati-mi si mie aceasta bucurie,aceasta evadare de 60 de minute din atata suferinta pe care o vad minut de minut la parintii mei.Eu va multumesc si sper ca totul va fi bine si NU va fi oprit TANAR SI NELINISTIT.Va doresc un an bun.
  • Elena Elena
    Păcat ca Las Fierbiniti are așa o audiență și Tinăr și neliniștit este scos din grilă! Cu terminarea acestuia nu mai am ce să văd pe Acasă sau Pro Tv. Ați devenit niște canale penibile! Seriale de 2 bani , emisiuni jalnice. Păcat!
  • barbi barbi
    Este una din serialele pe care le urmaresc (urmaream?) cu mare placere.
    Pacat , niciun alt serial nu m-a acaparat asa de mult. Nu stiu carui public vreti sa-i faceti pe plac ? Serialele siropoase nu ma intereseaza .Cred , totusi ca nu o sa ne dezamagiti, si o sa gasiti o cale de a dfuza serialul.
    Un an nou fericit, si cu ........Tinar si nelinistit!

Trimite un comentariu

sus