Skip to main content

Când va fi ultima difuzare Tânăr şi neliniştit în România. Serialul se opreşte la episodul 5.201

 
Când va fi ultima difuzare Tânăr şi neliniştit în România. Serialul se opreşte la episodul 5.201

Serialul Tânăr şi neliniştit va ajunge la final la sfârşitul acestui an. Acasă TV, postul care a difuzat serialul în ultimul an după ce a fost preluat de la Pro TV, va fi oprit de la difuzare la sârşitul acestei luni după aproape 20 de ani.

Publicitate

Ultimul episod, cel cu numărul 5.201, va fi difuzat de Acasă TV pe 30 decembrie, la ora 14.00.

Practic, deşi au trecut 20 de ani, scenariul Tânăr şi neliniştit se opreşte în România la ...jumătate. În SUA, serialul se filmează şi în prezent, depăşind 10.000 de episoade.

Reamintim că Pro TV a decis să renunţe la difuzarea în ţara noastră a serialului după aproape 20 ani, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră. Tânăr şi neliniştit a fost în primă fază pe Pro TV până în 2014, fiind mutat apoi la Acasă TV.

PRO TV transmitea episoade la o distanţă de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii de Wikipedia a producţiei.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • patrascu aurora patrascu aurora
    Este foarte important ,din respect pentru telespectatori,sa stim motivul intrerupesa difuzarii serialului Tanar si nelinistit . Sper ca oricare ar fi motivul ,sa luati in calcul posibilitatea reluarii acestui serial .
  • F F
    anularea serialului e curioasa, tinand cont ca la 14 avea audiente asemanatoare cu serialul de la 20 de pe Acasa. Pe Protv nu mai avea ce sa caute, dar nu vad pe cine deranja pe Acasa. Nu m-ar mira daca Diva sau Euforia ar prelua drepturile de difuzare.
  • abdu rehab abdu rehab
    PRObabil va fi mutat pe PRO Cinema sau Acasa Gold (am auzit ca se da Seinfeld acolo acum, cand inainte era pe PRO Cinema,asa ca de ce nu si Tanar si Nelinistit). orice se poate intampla....
  • Florin Florin
    Nu cred ca din cauza audientei e oprit de la difuzare, pentru ca a scos rezultate mai bune decat alte seriale. Luna trecuta a fost pe locul 18, fara sa aiba parte de promo sau o ora de difuzare prea accesibila.
  • Sa va fie rusine, Pro TV!
  • mad79 mad79
    Azi a fost de fapt episodul 9625,nu episodul 5201 din totalul celor 10920 filmate pana in prezent!
  • an an
    Cred ca era emblema trustului acest serial, dar fiind foarte tras de par si foarte greoi in difuzare a facut sa dispara din public (poate chiar si fizic, multi dintre telespectatori fiind in varsta :) ). Pacat ca totusi serialul era legat intr-un fel de noi, chiar prin genericul de inceput care reprezenta Tema Nadiei Comaneci si apropierea actorului principal Eric Breaden de Nadia facea ca sa fim promovati in lume, probabil legatura aceasta cu Romania se va estompa.

Trimite un comentariu

sus