Skip to main content

Demisionarii de la Mediafax, într-un nou proiect media

 
mediafax
mediafax

Jurnaliştii care au demisionat de la Mediafax în ultima săptămână, dar şi alţi foşti ziarişti ai agenţiei deţinute de Adrian Sârbu se vor regăsi într-un nou proiect media.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, structura de conducere a noului proiect media va fi foarte asemănătoare cu poziţiile de la Mediafax.

Conform aceloraşi surse, coordonarea noului proiect va fi făcută de cei care au condus agenţia de ştiri, printre care Cristi Dimitriu (director editorial demisionar al Mediafax) şi Mona Hera (redactor-şef demisionar al agenţiei).

Şi alte nume care au lucrat în trecut la Mediafax se vor alătura grupului. Printre aceştia Dana Curcea, fost redactor-şef al agenţiei, care a demisionat din compania lui Adrian Sârbu în primăvara anului trecut şi Irinel Bucur (fost publisher până în toamna anului trecut).

Săptămâna trecută, două direcţii erau vehiculate în legătură cu grupul demisionarilor: grupul RCS şi Orlando Nicoară (care a fost, în trecut, director general al agenţiei Mediafax).

Surse din interiorul Digi 24 au precizat pentru Paginademedia.ro că nu există un plan de a dezvolta o agenţie de ştiri sau altă structură media cu grupul demisionar.

Numele lui Orlando Nicoară este vehiculat în legătură cu proiectul demisionarilor din Mediafax. Nicoară deţine compania digitală 1616.ro şi a dezvoltat de anul trecut, alături de câţiva investitori, proiectul online Profit.ro, unde lucrează foşti oameni din departamentul economic Mediafax.

Contactat de Paginademedia.ro, Orlando Nicoară nu a comentat în niciun fel informaţiile şi modul în care va fi implicat în proiect. “No comment” a fost răspunsul dat de Orlando Nicoară.

Reamintim că, săptămâna trecută, mai mulţi jurnalişti Mediafax au demisionat. Printre ei Mona Hera (redactor-şef), Cristi Dimitriu (director editorial), Livia Ispas (redactor-şef adjunct), Adi Petculescu (şeful departamentului sport). Aproximativ jumătate din redacţie a decis să părăsească agenţia de ştiri.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pandele Pandele
    Sa le tinem pumnii, dar sa nu uitam ca angajatii Mogulului au o intreaga istorie de neadaptare la orice altceva nu are "Pro" in titulatura.

Trimite un comentariu

sus