Skip to main content

Demisionarii de la Mediafax, într-un nou proiect media

 
Demisionarii de la Mediafax, într-un nou proiect media
mediafax

Jurnaliștii care au demisionat de la Mediafax în ultima săptămână, dar și alți foști ziariști ai agenției deținute de Adrian Sârbu se vor regăsi într-un nou proiect media.

Publicitate

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, structura de conducere a noului proiect media va fi foarte asemănătoare cu pozițiile de la Mediafax. 

Conform acelorași surse, coordonarea noului proiect va fi făcută de cei care au condus agenția de știri, printre care Cristi Dimitriu (director editorial demisionar al Mediafax) și Mona Hera (redactor-șef demisionar al agenției).

Și alte nume care au lucrat în trecut la Mediafax se vor alătura grupului. Printre aceștia Dana Curcea, fost redactor-șef al agenției, care a demisionat din compania lui Adrian Sârbu în primăvara anului trecut și Irinel Bucur (fost publisher până în toamna anului trecut).

Săptămâna trecută, două direcții erau vehiculate în legătură cu grupul demisionarilor: grupul RCS și Orlando Nicoară (care a fost, în trecut, director general al agenției Mediafax).

Surse din interiorul Digi 24 au precizat pentru Paginademedia.ro că nu există un plan de a dezvolta o agenție de știri sau altă structură media cu grupul demisionar.

Numele lui Orlando Nicoară este vehiculat în legătură cu proiectul demisionarilor din Mediafax. Nicoară deține compania digitală 1616.ro și a dezvoltat de anul trecut, alături de câțiva investitori, proiectul online Profit.ro, unde lucrează foști oameni din departamentul economic Mediafax.

Contactat de Paginademedia.ro, Orlando Nicoară nu a comentat în niciun fel informațiile și modul în care va fi implicat în proiect. “No comment” a fost răspunsul dat de Orlando Nicoară.

Reamintim că, săptămâna trecută, mai mulți jurnaliști Mediafax au demisionat. Printre ei Mona Hera (redactor-șef), Cristi Dimitriu (director editorial), Livia Ispas (redactor-șef adjunct), Adi Petculescu (șeful departamentului sport). Aproximativ jumătate din redacție a decis să părăsească agenția de știri.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sa le tinem pumnii, dar sa nu uitam ca angajatii Mogulului au o intreaga istorie de neadaptare la orice altceva nu are "Pro" in titulatura.

Trimite un comentariu