Skip to main content

Etno are un nou acţionariat. CNA a aprobat schimbarea

 
Silvius Prigoană
Silvius Prigoană

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat modificarea acţionariatului televiziunii Etno TV. Schimbarea se face între cei doi fii ai afaceristului Silviu Prigoană. Astfel, în locul lui Honorius Prigoană, cel care până acum era acţionat majoritar în televiziunea de muzică folclorică, va intra Silvius Prigoană.

Publicitate

Schimbarea a fost făcută şi anunţată în Monitorul Oficial încă din noiembrie 2015, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Astăzi, modificarea a fost aprobată şi de forul audiovizual cu unanimitatea celor prezenţi.

Silvius Prigoană, băiatul în vârstă de 24 de ani al lui Silviu Prigoană, are acum 80% din societatea Etno Folclor Media. Restul de 20% este deţinut de Rareş Gărduş.

O schimbare asemănătoare s-a produs şi în societatea Univers Media, în care Honorius era acţionar unic. Silvius deţine acum societatea 100%. Univers Media este o societate pe care, pentru scurt timp, a funcţionat televiziunea România Ta, lansată în decembrie 2010 de Honorius Prigoană. După numai patru luni, în luna aprilie, reprezentanţii televiziunii au informat CNA de întreruperea emisiei pentru 90 de zile. După această perioadă, televiziunea nu şi-a mai reluat emisia, astfel că a fost retrasă de către Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus