Skip to main content

Alex Banu, om cu opt ani de Pro TV, producător al promo-urilor Mediafax

 
Alex Banu, om cu opt ani de Pro TV, producător al promo-urilor Mediafax

Compania Mediafax va avea un om pentru promo-urile produselor din grup. Alexandru Banu, producător cu experiență de opt ani în Pro TV, se alătură echipei Mediafax Group, unde se va ocupa de promo-urile video pentru toate produsele și brandurile din portofoliul publicațiilor din compania lui Adrian Sârbu.

Alexandru Banu a lucrat opt ani în Pro TV. Printre altele, a fost producătorul emisiunii Pro Motor și producător general, timp de cinci ani, al postului muzical MTV. La Pro TV a lucrat și pentru promo-urile unor emisiuni precum MasterChef, Vocea Româniai și Românii au talent.

Publicitate

Alexandru Banu completează lista oamenilor cu experiență de ani buni în televiziune care au intrat în agenția de știri Mediafax.

La începutul acestui an au mai venit la Mediafax alți doi producători. Este vorba de Ionela Bănărescu, fostul producător al emisiunii Clipa de fericire, profesionist cu o experiență de peste 20 de ani de televiziune și fost angajat al Mediafax (a fost printre primii oameni din compania lui Adrian Sârbu, acum 25 de ani) și Dorin Brutaru, producătorul emisiunilor lui Robert Turcescu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Totodată, în echipa Mediafax a intrat și Petriana Condruț, fost EOD la B1 TV (Editor of the Day), om de televiziune cu experiență în trustul Intact. 

Carte de vizită Alexandru Banu:

  • Mai 2003 - ianuarie 2007. Editor la revista Playboy, în perioada în care aceasta era editată de Attica Media
  • Ianuarie 2007 - martie 2008. Editor al publicației ProMotor. 
  • Martie 2008 - până în 2016 - Pro TV. A intrat în postul TV la departamentul sport. Ulterior, pe lângă activitatea din departamentul sport, a fost producător, coordonator de proiecte speciale și editor de conținut digital la Pro TV. Printre altele, a lucrat la promo-urilor unor emisiuni precum MasterChef, Vocea României și Românii au talent. 
  • Producător al emisiunii ProMotor
  • Cinci ani Producător general MTV

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu